Herning
Fredag Lørdag Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag

TV: fredag d. 17. august 2018

Fredag Lørdag Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag

TV: fredag d. 17. august 2018

DR1

00:50  

Hun så et mord (55)
Hun så et mord (55) Jessicas skuespillervenner Julian Lord og Maggie Tarrow har fundet sammen på scenen igen. Men en mystisk besked gør Maggie så rystet, at hendes dublant, Barbara, må tage over på premiereaftenen. Det bliver afslutningen på en lovende karriere...

01:35  

Mord uden grænser (6:8)
Mord uden grænser (6:8) The Team. Dansk/Tysk/Belgisk tv-serie fra 2015 Da dansk politi ankommer til den ulovlige hønsefarm, er bygningen sat i flammer og mange af tvangsarbejderne er brændt inde. De overlevende efterlader ingen tvivl; dette var moderne slaveri af værste slags. Men de fleste beviser går tabt i flammerne og den eneste sammenhæng til Loukauskis er nu Poquelins materiale. Men Poquelin er bange og lider af posttraumatisk stress efter at være blevet tortureret. The Team får fat i en telefonsamtale mellem Maria og hendes mor Iris Gabler, og endelig findes en forbindelse mellem Loukauskis forretninger og mordforsøget på Jackie. Uegnet for børn. Harald Bjørn: Lars Mikkelsen. Jackie Mueller : Jasmin Gerat. Alicia Verbeek : Veerle Baetens. m.fl. Manuskript: Mai Brostrøm & Peter Thorsboe. Instruktion: Kasper Gaardsøe. Foto: Jan Pallesen. Musik: Jean-Paul Wall. Produktion: Nordisk Film og ZDFE i samarbejde med bl.a. DR.

02:35  

Bonderøven 2014 (9)
Bonderøven 2014 (9) Stammen fra det væltede asketræ får nyt liv, når Frank omdanner den til en udendørs brusekabine med glasvindue og stråtag. Hele familien er med i hestevognen, når lucernehøet skal køres ind fra marken. Og så ankommer der en lille ny vildbasse til Kastaniegården - nemlig en kalv af den gamle race "Jysk Kvæg". Samtidig skal koen Maren checkes for at se, om hun er med kalv - eller om hun senere skal omdannes til bøffer. Sendt første gang 13.03.14

03:05  

Kender du typen 2014 (12)
Kender du typen 2014 (12) Normalt besøger Kender Du Typen? kun én bolig, men i aften er programmet to forskellige steder i Danmark på samme tid. Mens Anne Glad og Christian Grau befinder sig i Vanløse, tager et kamera på rundtur i hovedpersonens barndomshjem og sender billeder til de to livsstilseksperter af blandt andet en 30-40 år gammel familieopskrift. Måske er det nøglen til at regne ud, hvem der er hovedpersonen? Gæt med på facebook.com/kenderdutypen. Vært: Mads Steffensen Sendt første gang 01.09.14

03:50  

Danmarks skønneste hjem - Nordjylland (7:10)
Danmarks skønneste hjem - Nordjylland (7:10) Se med, når DR's dommertrio, indretningsekspert Jannik- Martensen Larsen, arkitekt Eva Harlou og livsstilsekspert Niels Folmann, igen tager ud i landet for at lede efter Danmarks skønneste hjem 2013. I aften skal vi til Nordjylland. I Skagen skal vi se et klassisk Skagenshus, i Storvorde et nybygget slot og i Struer skal vi se indenfor i en gammel proprietærgård.

04:20  

Danmarks skønneste hjem - Århus (8:10)
Danmarks skønneste hjem - Århus (8:10) Se med, når DR's dommertrio, indretningsekspert Jannik- Martensen Larsen, arkitekt Eva Harlou og livsstilsekspert Niels Folmann, igen tager ud i landet for at lede efter Danmarks skønneste hjem 2013. Turen er kommet til landets næststørste by - Århus. Her skal dommerne vælge mellem en herskabslejlighed i Århus C, en arkitekttegnet 60'er villa i Brabrand og en nybygget funkis villa i Mårslet.

04:50  

Det søde liv (6:6)
Det søde liv (6:6) Konditor Mette Blomsterberg tager denne gang fat på små søde fristelser i form af lækre nougatsmåkager med nøddebund. Derefter udfordrer hun sig selv med papirtynde røde bolsjekugler på toppen af små tårne lavet af hvid chokoladecreme og mandelkrokant. Som overraskelse skjuler Mette en kagebund med pistacie og mandler i tårnet. Sendt første gang 07.05.13

05:15  

Udsendelsesophør - DR1
Udsendelsesophør - DR1

05:30  

DR-Friland: Stendiget
DR-Friland: Stendiget Svedige svende smider med store sten i Frilandshaven, når Jørgen Skouboe inviterer til stendigebyggeri. To professionelle stensættere kan sagtens bygge de 15 meter dige på et par dage, men det er nyt for dem at skulle samarbejde med tre billedhuggere. Tilrettelæggelse: Jørgen Skouboe Sendt første gang 23.06.04

06:00  

Camilla - i haven (2)
Camilla - i haven (2) Der er jord under neglene i Camilla Plums private have på Fuglebjerggård. Tag med på en DR2´sk rejse i Camilla Plums markante og kreative haveunivers, der byder på dufthave, prydhave, frugthave og en kæmpestor køkkenhave. Tilrettelæggelse: Jens Birkholm Sendt første gang 22.04.07.

06:30  

Historier med Søren Ryge (13)
Historier med Søren Ryge (13) Søren Ryge har næsten altid brugt musik i sine programmer. Hermed nogle af de mest vellykkede eksempler: Bach og de islandske heste. Jan Garbarek med kyllingerne. Hans på Mors med Duke Elllington. Mozart med svæveflyet. Solen er så rød mor på tre måder. Stærepælen med Mark Knoepfler.

07:00  

Det søde liv (1:8)
Det søde liv (1:8) Mette Blomsterberg giver i 8 nye programmer inspiration til alle Danmarks hjemmebagere. Som altid er der forslag til søde sager, du selv kan lave, men Mette kommer i disse programmer også med sine forslag til spændende bagværk, du kan komme i madpakken. I dette program laver Mette Blomsterberg lækre müslibarer med lys chokolade og grove madpandekager med kylling, salat og karrycreme. Og så får du opskriften på en klassisk fragilité-kage.

07:20  

Aftenshowet
Aftenshowet DR1s journalistiske talkshow direkte fra Rådhuspladsen i København.

08:10  

Kontant
Kontant Kontant er forbrugermagasinet, som hver uge tager fat på væsentlige emner, der berører danskerne og deres pengepung. Redaktionen sætter fokus på forbrugernes dagsorden, følger deres klager, kommer med gode råd, undersøger og giver overblik. Vært Jakob Illeborg. www.dr.dk/kontant

08:40  

Guld i Købstæderne - Vordingborg (1:10)
Guld i Købstæderne - Vordingborg (1:10) Hvad er det maleri værd, som kunstneren Arthur Köpcke forærede en mand for at redde hans liv? Og hvor dybt skal opkøberne kigge i lommerne for at få fingrene i et Heerup maleri? Få svaret og hør om de mange Valdemarer der huserede i Vordingborg.

DR2

01:25  

Sex-skandalen i FN
Sex-skandalen i FN Det amerikanske magasin Frontline undersøger anklager om, at fredsbevarende FN-tropper har misbrugt flygtninge seksuelt. Den prisvindende britisk-iranske journalist Ramita Navai følger sporerne fra Bosnien over Congo til Den Centralafrikanske Republik, og taler med ofre, vidner samt embedsmænd fra De Forende Nationer.

02:20  

Deadline Nat
Deadline Nat Genudsendelser af aftenens Deadline med udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

08:05  

Tidsmaskinen
Tidsmaskinen

08:55  

Tidsmaskinen om boligen
Tidsmaskinen om boligen I Tidsmaskinen skal vi på en rejse, som viser udviklingen i danskernes liv og livsstil. På traditioner der vendes på hovedet og tendenser der dukker op. Plads til porcelænet. Til fællesskabet. Eller de små voksne. I dette program ser vi nærmere på Boligen! Sendt første gang 31.07.12

DR3

01:00  

The Late Show med Stephen Colbert
The Late Show med Stephen Colbert Bidsk politisk satire og spændende gæster.

01:40  

Min fars selvmord
Min fars selvmord Den britiske rapper 'Professor Green' tager på en personlig rejse for at afdække, hvorfor hans far tog sit eget liv for syv år siden - og hvorfor selvmord er den mest udbredte årsag til dødsfald blandt britiske mænd under 45 år.

02:40  

Line fikser kroppen (3:6): Maven
Line fikser kroppen (3:6): Maven Line undgår stranden fordi hun skammer sig over hvordan hun ser ud. Nu har hun fået nok af at føle sig forkert, hun vil udforske kroppe i alle former og opsøge udfordrende situationer, hun vil blive glad for sig selv - præcis som hun er. Det er tid til at fejre kvindekroppen! Line lærer 'intuitiv spisning' af den britiske instagrammer Bodyposipanda og hun gennemfører et grundigt helbredstjek, men kan hun slippe af med den dårlige samvittighed når hun spiser junk, men samtidig skal være sund?

03:05  

Line fikser kroppen (4:6): Underlivet
Line fikser kroppen (4:6): Underlivet Line undgår stranden fordi hun skammer sig over hvordan hun ser ud. Nu har hun fået nok af at føle sig forkert, hun vil udforske kroppe i alle former og opsøge udfordrende situationer, hun vil blive glad for sig selv - præcis som hun er. Det er tid til at fejre kvindekroppen! Line vil give fissen sin drømmeuge! Hun får tips til at komme i kontakt med sin fisse, sætter onanialarmen til tre gange om dagen, møder en tidligere pornoskuespiller og ser et helt almindeligt par have rigtig sex.

03:30  

Kigger På Mennesker
Kigger På Mennesker Du har måske prøvet det, at sidde og betragte mennesker og gætte på, hvem de mon er - den leg elsker Mark Brunsvig og Christian Trangbæk. De har været landet rundt og kigget på mennesker. Men vores værter nøjes ikke med at snakke om folk, men også med dem, og her får de be- eller afkræftet deres mange umiddelbare tanker og indskydelser. Du er naturligvis meget velkommen til at kigge og gætte med.

04:30  

Kigger På Mennesker
Kigger På Mennesker Du har måske prøvet det, at sidde og betragte mennesker og gætte på, hvem de mon er - den leg elsker Mark Brunsvig og Christian Trangbæk. De har været landet rundt og kigget på mennesker. Men vores værter nøjes ikke med at snakke om folk, men også med dem, og her får de be- eller afkræftet deres mange umiddelbare tanker og indskydelser. Du er naturligvis meget velkommen til at kigge og gætte med.

05:30  

Udsendelsesophør - DR3
Udsendelsesophør - DR3

06:00  

Morgengymnastikken: Burlesque, twerk og dans for mænd
Morgengymnastikken: Burlesque, twerk og dans for mænd Morgengymnastikken på DR3 er et program der giver dig en dejlig fornemmelse i kroppen. I dette afsnit skal vi lave tre forskellige træninger. Vi starter med 'burlesque', hvor din instruktør er Anne Kathrine. Derefter skal vi 'twerke' med dronningen, Louise, og vi slutter af med Barthelot, som laver 'dans for mænd'.

DR K

00:15  

Idioterne
Idioterne En gruppe unge i et Søllerødkollektiv er idioti-dyrkere. De prøver at smide hæmningerne og finde instinkternes skjulte sider frem, udfra en ide om, at det er sundt at spasse. Men er det egentlig så let at blive en ægte idiot? Så optages Karen, en naiv og godlidende sjæl, der bærer på en stor sorg, i gruppen af praktiserende, men langt fra udlærte idioter. Karen: Bodil Jørgensen. Stoffer: Jens Albinus. Susanne: Louise Hassing. Henrik: Troels Lyby. Jeppe: Nikolaj Lie Kaas. Ped: Henrik Prip. Miguel: Luis Mesonero. Josephine: Louise Mieritz. Axel: Knud Romer Jørgensen. Nana: Trine Michelsen. Katrine: Anne-Grethe Bjarup Riis. m.fl. Manuskript: Lars von Trier. Cheffotograf: Lars von Trier. Instruktør asst. fotograf: Kristoffer Nyholm, Jesper Jargil, Casper Holm. Produktion: Zentropa Entertainments Aps og DR TV.

02:05  

Lykke-eksperimentet
Lykke-eksperimentet Den østrigske designer, Stefan Sagmeister, har alt, hvad han ønskede sig. Han bor i New York og har succes med at designe pladecovers til Rolling Stones, Jay-Z og Talking Heads. Men noget fortæller ham, at livet må have mere at byde på. Kan man nydesigne sin personlighed og træne sig selv til at blive gladere? Han gennemfører tre kontrollerede eksperimenter med meditation, terapi og narko. Men det virkelige liv forvirrer begreberne. Kunst, sex, kærlighed og død viser sig umuligt at frigøre sig fra.

03:40  

Monopolets Helte - Poul Nesgaard
Monopolets Helte - Poul Nesgaard Der var engang, hvor vi bestemte alt hvad du skulle se i fjernsynet. Nu gør vi det igen. I 50 minutter kortslutter vi mangfoldigheden og ønsker monopolet tilbage. Monopolets helte er de kendte tv-folk, som lavede programmer der gjorde Danmarks Radio til noget helt særligt. Første monopolhelt er Poul Nesgaard, som aldrig har været nem at blive klog på. På tv var han indsmigrende over for fjenderne og en opblæst idiot over for dem vi måske godt kunne lide. Det er Poul Nesgaards skyld, at vi aldrig kan være sikre på hvad det er vi ser på tv. Tilrettelæggelse: Nille Westh Sendt første gang 21.09.08

04:30  

Monopolets Helte - Gorm & Gregers
Monopolets Helte - Gorm & Gregers Der var engang, hvor vi bestemte alt hvad du skulle se i fjernsynet. Nu gør vi det igen. I 50 minutter kortslutter vi mangfoldigheden og ønsker monopolet tilbage. Monopolets helte er de kendte tv-folk, som lavede programmer der gjorde Danmarks Radio til noget helt særligt. Aftenens helte er Gregers Dirckinck-Holmfeld og Hans Georg Møller (Gorm). I begyndelsen af 80'erne blander de seriøs journalistik med underholdning i et program der varer hele aftenen. Programmet hedder Lørdagskanalen, og de danske tv-seere har aldrig set noget lignende. Kritikerne kalder det følelsesporno, men seerne er vilde med Gorm og Gregers. Tilrettelæggelse: Jakob Thygesen. Sendt første gang 05.10.11

05:25  

Dagens sang: Regnvejrsserenade
Dagens sang: Regnvejrsserenade - sunget af et af DRs kor.

06:40  

Taxa (3:56)
Taxa (3:56) Da Verner finder ud af, at Krone-Taxas revisor har ført ham bag lyset, får det voldsomme konsekvenser. Samtidig får Finn nogle informationer, der får ham til at tage skridt til at vippe Verner af pinden - men Birgit kontakter lillesøster Nina, som er advokat, og hun kommer sin far til undsætning på sin egen måde. Lotte bliver konfronteret med et ubehageligt minde fra sin fortid, mens René lader sig lokke af den polske mafia - men kan han klare sig i det selskab? Verner: John Hahn-Petersen. Lizzie: Margrethe Koytu. René: Anders W. Berthelsen. Stine: Trine Dyrholm. Birgit: Pia Vieth. Finn: Jesper Lohmann. Lotte: Pernille Højmark. Mike: Peter Gantzler. Andreas: Peter Mygind. Tom: Leif Sylvester. Meho: Zlatko Buric. Endvidere: Torben Jensen, Marina Bouras, Helene Egelund, Ann Eleonora Jørgensen, Finn Nielsen, Robert Brzezinski, Kazimierz Mazur, Laura Christensen og Helle Ryslinge. Manuskript: Adam Price og Stig Thorsboe. Instruktion: Anders Refn. Foto: Richard Lindström, fsf. Scenografi: Kirsten Koch. Musik: Jacob Groth.

07:20  

Taxa (4:56)
Taxa (4:56) Lizzie har fået for meget at se til, men hvis hun opgiver, vil det medføre store problemer for Krone-Taxa - Finn har et forslag, men det har Tom også. Verner har det heller ikke for nemt nu, hvor Finn konstant er på nakken af ham. Det lykkes Andreas at få en aftale, han glæder sig til - men han bliver igen snydt godt og grundigt. Og så befinder Lotte sig pludselig i en livstruende situation med en fuldstændig desperat kunde. Verner: John Hahn-Petersen. Lizzie: Margrethe Koytu. René: Anders W. Berthelsen. Stine: Trine Dyrholm. Birgit: Pia Vieth. Finn: Jesper Lohmann. Lotte: Pernille Højmark. Mike: Peter Gantzler. Andreas: Peter Mygind. Tom: Leif Sylvester. Meho: Zlatko Buric. Endvidere: Laura Christensen, Marina Bouras, Morten Kirkskov, Birgitte Prins, Søren Spanning, Claus Bue, Søren Steen. Manuskript: John Stefan Olsen og Stig Thorsboe. Instruktion: Morten Arnfred. Foto: Sejr Brockmann. Scenografi: Kirsten Koch. Musik: Jacob Groth.

08:00  

P2 Radioavis
P2 Radioavis

08:05  

Morgenandagten på DR K
Morgenandagten på DR K

08:25  

Dagens sang: Skoven er så underfuld
Dagens sang: Skoven er så underfuld - sunget af et af DR's kor.

08:35  

Madsen & Co. (32:32)
Madsen & Co. (32:32) 'Hjem, kære hjem'. Mogens får en storartet idé, da Pedersen skal sælge sin lejlighed. Hvorfor ikke slå sig ned som ejendomsmægler? Han går straks i gang med en storstilet reklamekampagne, og inden længe melder der sig interesserede købere hos `Ejendomsmægler Madsen´ - desværre er der som sædvanlig noget, Mogens har overset - så pludselig står familien Madsen selv med lidt af et boligproblem. Max har også masser af initiativ og starter sin egen lille forretning. Medvirkende: Mogens: Peter Schrøder. Susanne: Birgitte Raaberg. Line: Maria Birkkjær. Max: Rasmus Ogstrup Rasmussen. Pedersen: Finn Nielsen. Ejendomsmægler: Christian Mosbæk. Huskøbere: Linda Elvira Kristensen, Karsten Jansfort. Kræmmer: John Martinus. Manuskript: Lars le Dous. Instruktion: Ina-Miriam Rosenbaum. Scenografi: Bettina Sneum. Musik: James Price.

08:55  

Hvornår var det nu det var
Hvornår var det nu det var 'Kvissen' om årstal med Gorm som vært og Kvistetten med kapelmester Christian Baltzer. Sendt første gang 1996.

DR Ultra

01:35  

Ultra siger godnat
Ultra siger godnat

03:35  

Ultra siger godnat
Ultra siger godnat

05:35  

Ultra siger godnat
Ultra siger godnat

06:00  

Grizzy og lemmingerne (76)
Grizzy og lemmingerne (76)

06:05  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Kraftløs

06:15  

Dybet (20)
Dybet (20)

06:35  

Wild Kratts (5)
Wild Kratts (5) Glædelig kalkundag

07:00  

Ultra Nyt
Ultra Nyt

07:05  

Klassen - En desperat joke (203)
Klassen - En desperat joke (203)

07:15  

Gumball IV (9)
Gumball IV (9)

07:30  

Gumball IV (10)
Gumball IV (10)

07:40  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Hvem er hvem?

07:50  

Grizzy og lemmingerne (77)
Grizzy og lemmingerne (77)

08:00  

Junglebanden
Junglebanden

08:10  

Junglebanden
Junglebanden

08:22  

Leon
Leon Hop ombord i jeepen, for nu skal vi på safari til den vilde savanne, hvor løven Leon spiller med musklerne. Men pas hellere på, for Leon er verdens mest uheldige løve. Så selvom han som dyrenes konge gang på gang prøver at brøle frygtindgydende, er han bare sød og blød.

08:25  

Freaktown (5)
Freaktown (5) En historie om numsespind

08:35  

Danmarks største youtuber - Bimsefar i voksenble (9:12)
Danmarks største youtuber - Bimsefar i voksenble (9:12) Dansk komedieserie med Mick Øgendahl Stik imod alle anbefalinger fra "Bimsefars" manager siger Niels ja tak til en større sponsoraftale med et firma som producerer Voksenbleer. Kasper bakker sin far op i håb om at han en gang for alle vil blive en kæmpe fiasko på nettet. Og for første gang ser planen ud til at lykkes. Instruktør: Jacob Riising

08:45  

Danmarks største youtuber - En rigtig lorteidé (10:12)
Danmarks største youtuber - En rigtig lorteidé (10:12) Dansk komedieserie med Mick Øgendahl Nedturen efter ble reklamen er for alvor begyndt for "Bimsefar". Hans følgere forlader ham nærmest ligeså hurtigt som de kom og han vælger derfor at opsøge Youtube stjernen Alexander Husum i håb om at han kan hjælpe. Danmarks største Youtuber er i den grad ved at gå ned med stress, men vælger i stedet bare at lægge endnu flere videoer på Youtube. Instruktør: Jacob Riising

08:55  

NØRD - Dykker med hajer
NØRD - Dykker med hajer Nørderne undersøger videnskaben bag dykning og dyster om, hvem der får lov at lave et dyk med hammerhajerne i Den Blå Planet.

DR Ramasjang

01:50  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

04:40  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

05:00  

Den fortryllede karrusel (47)
Den fortryllede karrusel (47)

05:10  

Søpapegøjernes ø (17)
Søpapegøjernes ø (17) Søpapegøjens sang

05:20  

Ellevilde Ella
Ellevilde Ella Dansefeber

05:25  

Rosa fra Rouladegade III (6)
Rosa fra Rouladegade III (6) Andreas bor i et hus med sin far og mor. Og fra vinduet i hans værelse kan man kigge lige over til deres nabo, Bodil. Bodil og Andreas er blevet gode venner, og Andreas kommer tit på besøg hos Bodil og hendes skildpadde, Sofus. Andreas har bedt Rosa om at hjælpe med en overraskelseskage til Bodil, og sammen forklæder de sig som Andreas' far og mor for at kunne udspionere i Bodils hus. For det er vigtigt at vide hvilken smag, farve og form sådan en kage skal have.

05:34  

Ramasjang sover - lidt endnu
Ramasjang sover - lidt endnu

05:55  

Chuggington (7)
Chuggington (7)

06:10  

Morten Skildpadde (12)
Morten Skildpadde (12) Morten og snedragen

06:35  

Sofus (4)
Sofus (4) Sofus lander hos Tvillingerne, der bor i Honduras. Tvillingerne vil gerne spille med kugler, men pigen taber hele tiden og bliver ked af det. I stedet tager tvillingerne Sofus med på marked, og Sofus laver 'Sofussjov' med bananer, så de ikke kan andet end at grine. Dagen ender med bøn og en gave fra tvillingerne til Sofus.

06:50  

Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven (4)
Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven (4) Charlatanen

07:05  

Junglebogen (17)
Junglebogen (17) En form for form.

07:15  

Sikker & Søn VI (5)
Sikker & Søn VI (5) Kagetoget Før Sikker og Søn kan hygge sig på deres fridag, skal Søn have sendt en pakke med toget. Sikker opdager, at der er en kage i pakken, så han kan ikke lade være at prøve at snuppe den. Søn tager med toget for at beskytte pakken. Sikker giver dog ikke op så let. Han har nemlig engang været en rigtig togrøver i det vilde vesten.

07:30  

F for får V (3)
F for får V (3)

07:35  

Gurli Gris VI (11)
Gurli Gris VI (11) Feriehuset

07:50  

Masha og Bjørnen (13)
Masha og Bjørnen (13) En rigtig uhyggelig nat

07:55  

Pyjamasheltene (21)
Pyjamasheltene (21)

08:10  

Byttebiksen (5)
Byttebiksen (5) Rosa og Lotte er taget rundt i landet for at bytte brugt legetøj med legeglade børn. Rosa har byttet sig til en flot gave, og Lotte er ved at gå ud af sit gode skind for at åbne den. Desværre er der ingen der har fødselsdag. Heller ikke Ida Sofie, der snart skal være storesøster, Sigurd, der elsker at lege med sin vilde racerbane, eller Ronja, der gerne vil bytte en bamse væk.

08:30  

Onkel Reje og børnenes brevkasse (5)
Onkel Reje og børnenes brevkasse (5) Musikalsk og legesyg brevkasse med Onkel Reje og Brille. Se hvor de tager hen i verden med rejseknappen i denne uge og mød også Onkel Rejes sure sokker, der elsker at fortælle vittigheder.

08:45  

Heino fikser alt - Kostumet (5)
Heino fikser alt - Kostumet (5) Heino rykker ud til Sonja, da hun skal have syet et kostume. Men kan en handyman som Heino virkelig finde ud af at sy?

08:55  

Sprinter Galore (5)
Sprinter Galore (5) Da det viser sig at Magnus skildpadde Raphael kan tale med Sprinter bliver de to uvenner. Sprinter, Magnus og Viola beslutter derfor at bage en kage til Raphael så han bliver god igen, men da kagen er færdig opdager de at Raphael er stukket af. Kan Sprinter bruge sin egen superheltekraft til, at finde Raphael igen så de kan spise kage sammen?

 
DR1

09:40  

Landsbyhospitalet (34)
Landsbyhospitalet (34) Sygeplejersken Stella Davenport vender tilbage til sine gamle kolleger på The Royal, men får en hård start, da en patient anklager hende for tyveri. Dr. Ormerod og dr. Weatherhill støder på en ubehagelig skoleinspektør og bliver vidner til et voldsomt faderopgør.

10:30  

Antikkrejlerne XI (22)
Antikkrejlerne XI (22) Vi følger otte antikvitetseksperter, der rejser på kryds og tværs over hele Storbritannien og besøger både herregårde og små antikvitetsbutikker på jagt efter netop det fund, der kan indbringe køberen den største fortjeneste på den nærmeste auktion.

11:15  

Antikkrejlerne XI (23)
Antikkrejlerne XI (23) Vi følger otte antikvitetseksperter, der rejser på kryds og tværs over hele Storbritannien og besøger både herregårde og små antikvitetsbutikker på jagt efter netop det fund, der kan indbringe køberen den største fortjeneste på den nærmeste auktion.

DR2

09:15  

Smag på Buenos Aires med Anthony Bourdain
Smag på Buenos Aires med Anthony Bourdain Der er stor forskel på, hvordan man spiser rundt omkring i verden. Fra krydderier og råvarer til bordskikke. Her rejser tv-kokken Anthony Bourdain rundt i verden for at fejre verdens forskellige madkulturer, indhente inspiration og udforske nye opskrifter. Kom med på en tur til Buenos Aires.

09:55  

Smag på Minas Gerais med Anthony Bourdain
Smag på Minas Gerais med Anthony Bourdain Der er stor forskel på, hvordan man spiser rundt omkring i verden. Fra krydderier og råvarer til bordskikke. Her rejser tv-kokken Anthony Bourdain rundt i verden for at fejre verdens forskellige madkulturer, indhente inspiration og udforske nye opskrifter.

10:35  

Meningen med livet - og andre småting (25:28)
Meningen med livet - og andre småting (25:28) På Assistens Kirkegård i København har redaktør Thomas Breinholt bedt tidligere programdirektør Palle Strøm om at hjælpe med at finde meningen med livet. På vandring mellem de største tænkere overvejer Breinholt og Strøm, hvem der har inspireret dem mest hver især og derfor fortjener at få en blomst på sit gravsted.

11:05  

Meningen med livet - og andre småting (26:28)
Meningen med livet - og andre småting (26:28) Arkitekt Bjarke Ingels har inviteret tidligere programdirektør Palle Strøm med på en køretur langs Strandvejen nord for København i verdens hurtigste el-bil. På vejen stopper de for at se Bjarkes barndomshjem, og samtalen drejer sig undervejs om hedonistisk bæredygtighed og om det at efterlade sig store monumenter.

11:35  

Ud i naturen: På jagt efter elgen
Ud i naturen: På jagt efter elgen Elgen er det største dyr, der lever på det norske fastland, og de findes næsten overalt - alligevel er det at møde en stor elgtyr med et imponerende gevir en ganske sjælden og helt unik oplevelse. Nordvision fra Norge.

DR3

11:30  

The Late Show med Stephen Colbert
The Late Show med Stephen Colbert Bidsk politisk satire og spændende gæster.

DR K

09:40  

Frederik - Konge til alle tider (5:6)
Frederik - Konge til alle tider (5:6) _Frederik_IX lærer DSB's køreplaner udenad, og han kan finde på at synge opera for sin teenage-datter midt på Københavns Hovedbanegård. Han elsker de årlige private rejser til Rom og turene med kongeskibet "Dannebrog". Begge steder kan han lufte sine imponerende tatoveringer. Blandt de medvirkende er _Dronning_Margrethe, _Prinsesse_Benedikte og _Dronning_Anne_Marie. Tilrettelæggelse:_Marcus_Mandal og_Arnold_Krøigård.

10:10  

Frederik - Konge til alle tider (6:6)
Frederik - Konge til alle tider (6:6) _Frederik_IX elsker klassisk musik og dirigerer adskillige gange _Det_kgl._Kapel. Han elsker også røde pølser, som lakajen må bringe til Amalienborg fra den nærmeste pølsevogn. I 1960'erne præges _Kong_Frederiks liv iøvrigt af, at alle hans døtre bliver gift og gør ham til bedstefar. Blandt de medvirkende er _Dronning_Margrethe, _Prinsesse_Benedikte og _Dronning_Anne_Marie. Tilrettelæggelse:_Marcus_Mandal og_Arnold_Krøigård.

10:40  

Så er der mad - Verdens bedste (5:5)
Så er der mad - Verdens bedste (5:5) "Så er der mad" er en serie, der viser, hvad der har påvirket vores spisevaner gennem fem årtier. Tendenser er kommet og gået, og der er sket meget siden kål og karbonader stod øverst på menukortet i de danske køkkener. I 00'erne genopfinder vi det nordiske køkken, og der sker det nærmest utænkelige, at en dansk restaurant bliver kåret som verdens bedste. I aftenens program møder vi Christian Puglisi, der efter at have været souschef på NOMA, nu er klar til at åbne sin egen restaurant. Tilrettelæggelse: Jakob Thygesen Sendt første gang 12.12.10

11:10  

De skabte Danmark (3:4)
De skabte Danmark (3:4) Historien er skabt af mennesker - ikke af ting og begreber, og perioden fra 1850 og frem til i dag har ændret det danske samfund mere end nogen anden periode i historien. I det tredje af fire programmer hvor DR sætter fokus på industrialiseringen fortælles hvordan det var synd at sige, at danskerne var særlig kloge før industrialiseringen. Vi opfandt stort set ingenting af værdi. I dag udvikler kemikeren nye fantastiske lægemidler, miljørigtige sprøjtemidler og tilsætningsstoffer til fødevarer. Kemikeren er Danmarks redning, og historiens mest udskældte profession og det hele startede med medicin i apotekerens baglokale. Sendt første gang 3.06.07.

11:50  

De skabte Danmark (4:4)
De skabte Danmark (4:4) Historien er skabt af mennesker - ikke af ting og begreber, og perioden fra 1850 og frem til i dag har ændret det danske samfund mere end nogen anden periode i historien. I det sidste af fire programmer hvor DR har sat fokus på industrialiseringen fortælles, at det ikke er arkitekter som Wegner og Børge Mogensen Danmark er kendt for i udlandet, men festligt udsmykkede spånplademøbler. Og det samme gør sig gældende for dansk tøj. Det er ikke de smarte københavnske designere der redder æren og bruttonationalproduktet. Det er de ihærdige jyske købmænd som sørger for, at selv kineserne går i dansk tøj. Sendt første gang 10.06.07.

DR Ultra

09:05  

Bidt, brændt og stukket II - Brændenælder og smerte (5)
Bidt, brændt og stukket II - Brændenælder og smerte (5)

09:25  

Drengerøv (5)
Drengerøv (5) Den står på vild action, hestekræfter og drengerøv med attitude, når Joakim Ingversen slår sig løs i ti programmer om ekstremsport på DR Ultra. Joakim hægter sig på de bedste unge ekstremsportsudøvere, og de sørger for, at han får kamp til stregen og masser af blå mærker, når han kaster sig ud i bl.a. motocross, kitesurfing, speedway og vandskihop. Andreas er vild på et wakeboard, og Joakim tager forbi Copenhagen Cablepark for at lære nogle seje stunts. Joakim får testet både balanceevne og tålmodighed, når han skal lære en 360'er fra rampe. Han prøver også at finde ud af, om det er en sport for piger, og om han er den eneste, der har prøvet at tisse i våddragten.

09:45  

Thunderbirds II (9)
Thunderbirds II (9) Flugtsikker

10:05  

Thunderbirds II (10)
Thunderbirds II (10) Sammenstød

10:30  

Danmarks vildeste maskine (5)
Danmarks vildeste maskine (5) Se hvilken maskine der går videre i Danmarks Vildeste Maskine når Rune i dag prøver en kran der både kan køre på vej og på skinner, han får lov at prøve Danmarks største Gummiged og til sidst for Rune lov at prøve en af militærets vildeste maskiner, nemlig en Pansermirk.

10:50  

Håndboldmissionen (5) Girl Power!
Håndboldmissionen (5) Girl Power! I dag møder drengene op til det de tror er en helt almindelig træning. Det skal snart vise sig, at de kommer til at stå over for deres hidtil største håndboldudfordring. Jesper Jensen har nemlig arrangeret, at drengene skal spille en træningskamp mod et U12 pigehold fra en lokal håndboldklub. Kan drengene mon vinde deres første kamp efter bare få timers håndboldtræning?

11:00  

Mit 50/50 liv - Money, Money, Money (5)
Mit 50/50 liv - Money, Money, Money (5) Louis drømmer om at få det nye seje skateboard - det samme mærke som Maja har. Men hvordan skal han få råd til det? Viola kommer på banen med en god idé og ved hjælp af kloge businessråd fra Chris, går Viola og Louis all in og laver deres egen forretning, hvor de sælger tøjdyrsmonstre. Nu kan de tjene penge og blive rige. Men det er sværere end de tror... Og er penge lykken? Det mener Louis´ far Jesper i hvert fald ikke.

11:15  

Mit 50/50 liv - Graffitimesteren (6)
Mit 50/50 liv - Graffitimesteren (6) Louis´ vildeste drøm er gået i opfyldelse; Louis er nemlig blevet udtaget til at være med i graffiti-teamet, der skal male nordens længste graffitimur i Malmø. Det bliver for vildt og Louis er ikke til at skyde igennem. Men da der opstår problemer og ingen alligevel kan køre ham til Malmø, tager Louis sagen i egen hånd - det er på tide at gøre oprør.

11:35  

KreaKampen - BYG: Et skørt fuglehus (2:3)
KreaKampen - BYG: Et skørt fuglehus (2:3) Sofie står igen klar til at byde vores fire bygge-glade deltagere velkommen til deres anden dag i Kreakampen, hvor arbejdsbæltet er ladt med træ, skruer og masser af kreativitet. Deltagerne kæmper om at imponere coach og dommer Thomas Dambo allermest, og denne gang er det Thomas, der stiller dagens udfordring - nu skal der nemlig dystes i noget, han er vildt god til - men er deltagerne mon ligeså gode?

DR Ramasjang

09:15  

Luk op Luk i - VRED
Luk op Luk i - VRED Kan vrede være godt? Katrine Bille og Thomas Buttenschøn lukker op for alle de mærkelige følelser, vi har i os. Gennem musik, grin og børnenes gode råd bliver vi klogere på følelser, og hvordan vi håndterer dem. Denne gang handler det om vrede.

09:30  

Mit kæledyr - en prærieugle
Mit kæledyr - en prærieugle Buster er 6 år og drømmer om at få en prærieugle. I dag får han besøg af 11-årige Ellen, der ved alt om, hvordan man passer sådan en lille fyr. Busters mor og far kigger med og vurderer, om Buster måske er ved at være gammel nok til at få sin store drøm om et kæledyr opfyldt. Vært: Silja Okking

09:45  

Skæg med bogstaver - E
Skæg med bogstaver - E Ta' med Hr. Skæg ud at lege, danse og synge i en verden af ord, magi og masser af skæg. I dag skal Hr. Skæg fodre bogstavet E, men det er stukket af, og han må have hjælp til at lede. Han skal også finde en ny ven til sin hemmelige vennebog, og så mangler han nogle elever på sin øde ø.

10:10  

Vilde venner II (4)
Vilde venner II (4) Der er altid travlt i Vilde Venners klub hvor børn redder og passer på Danmarks vilde dyr. I dag er det Hektor og Elsa, der har vagten i klubhuset. De skal sætte nye redekasser op til hasselmusen i skoven og indrette et fint bur til et par hjemløse ildere. Og så kommer de Vilde Venner på en spændende opgave i en mørk kælder.

10:30  

Lille Nørd
Lille Nørd Kan det virkelig passe, at pindsvinet er en farlig kriger? Tag med Lille Nørd på jagt efter pindsvin, og se hvorfor Katrine og Anders skal være "sorte-som-natten" ninjaer. Leg med Lille Nørd på dr.dk/oline

11:00  

Ramasjang Mysteriet V (3)
Ramasjang Mysteriet V (3) Der er ballade i Ramasjang! Der er nemlig en, der har været så fræk at stjæle Brunos saltbøsse. Men hvem kan det dog være, der har brug for salt? Er det Preben Pølsesnak, Reichardt Thomsen eller en helt tredje? Husk at se med om Kristian, og dagens hjælper Julie, kan fange skurken!

11:30  

Kaj og Andrea - i ørkenen
Kaj og Andrea - i ørkenen Ole tager Kaj og Andrea med til stranden, men det bliver mere en sandtur end en strandtur! De har så meget sand med hjem,at der er nok til at lege eventyr i ørkenen, hvor de møder både en dromedar og en beduin, der røver Andrea. Medvirkende: Hanne Willumsen, Iben Wurbs, Kjeld Nørgaard og Ole Kibsgaard. Producer: Mogens Vemmer.

DR1

12:00  

Bonderøven 2014 (10)
Bonderøven 2014 (10) Køkkenhaven bugner af grøntsager. De tidlige kartofler graves op, og på den tomme jord sår Frank sennep, godt hjulpet af Johan, som også får tid til at spise både ribs og kirsebær. Elmetræet, der er omdannet til udendørs brusekabine, monteres i dag med langhalm. Tækkemanden Bjarne har fået den ide, at stråtaget udformes, så det ligner store dråber, der falder ned ad stammen. Og så skal vi se, om den nye kalv har vænnet sig til omgivelserne på Kastaniegården. Sendt første gang 20.03.14

12:30  

Kender du typen 2014 (13)
Kender du typen 2014 (13) Hvilken type mand er det som har både en sommerduft og en vinterduft i toiletskabet, elsker rødvin og engang har været i lære som munk? De to livsstilseksperter Anne Glad og Christian Grau bliver udfordret på sengestørrelser og kongeligt porcelæn når Kender du Typen? besøger Østerbro. Gæt med på facebook.com/kenderdutypen Vært: Mads Steffensen Sendt første gang 15.09.14

13:15  

Danmarks skønneste hjem - Bornholm (9:10)
Danmarks skønneste hjem - Bornholm (9:10) Se med, når DR's dommertrio, indretningsekspert Jannik- Martensen Larsen, arkitekt Eva Harlou og livsstilsekspert Niels Folmann, igen tager ud i landet for at lede efter Danmarks skønneste hjem 2013. Turen går i aften til klippeøen Bornholm. Her skal dommerne begejstres af et ombygget parcelhus i Nyker, et bindingsværkshus, med direkte kig over Østersøen i Gudjem og en gammel bornholmsk bondegård i Hasle.

13:45  

Danmarks skønneste hjem - Finalen (10:10)
Danmarks skønneste hjem - Finalen (10:10) Dommerrtrioen har været landet rundt. Og ni skønne finalister er nu tilbage i kampen om æren og titlen som Danmarks Skønneste hjem 2013. I aften skal feltet koges yderligere ned. Personlighed, originalitet og inspiration.Der er 100.000 kroner på spil. Og afgørelsen er i sidste ende din! Så hav mobiltelefonen klar...og glæd dig. Velkommen til finalen i Danmarks skønneste hjem 2013.

14:15  

Bergerac: Den, der ler sidst...
Bergerac: Den, der ler sidst... Kønne Christine Bolton er rasende, da hun ikke vinder den lokale skønhedskonkurrence. Senere samme aften bliver hun indlagt på hospitalet i forslået tilstand. Hun anklager konkurrencens dommer, komikeren Andy Galbraith, for at have forsøgt at voldtage hende. Galbraith benægter alt, men taler han sandt? Jim Bergerac forsøger at finde svaret.

DR2

12:05  

Ud i naturen: Dum - som en gås?
Ud i naturen: Dum - som en gås? Hvert forår og efterår kommer store flokke af arten kortnæbbet gås til Trøndelag i Norge. Området omkring Trondheimsfjorden er et sandt spisekammer for disse gæs, som om vinteren opholder sig i Belgien og Holland, og om sommeren yngler på Svalbard. Ove Martin Gundersen og Lars Waade er med i et forskningsprojekt, der skal afdække, hvordan man bedst kan drive jagt på denne art, for det er ikke helt så enkelt, gæssene er nemlig ikke dumme. Nordvision fra Norge.

12:35  

Grøn glæde (10:10)
Grøn glæde (10:10) Der mangler lige de sidste justeringer i haven, før en ejendomsmægler kommer og fortæller lidt om, hvad en fin og funktionel have er værd i kroner og ører. Mette Stensholt Schau og gartner Tim Egeberg Hvål har arbejdet på at gøre haven attraktiv for byhusets beboere, og det er virkelig lykkedes, men kan det også ud fra et økonomisk synspunkt betale sig at gøre noget ud af en have? At herlighedsværdien er steget betydeligt, er der i hvert fald ingen tvivl om. Nordvision fra Norge.

13:05  

Grøn glæde (1:10)
Grøn glæde (1:10) Haveprogram med Mette Stensholt Schau, der som altid har mange projekter at gå i gang med. I dette første afsnit i den nye sæson skal der kigges skarpt på nogle gamle bede, hvor det efterhånden er blevet lidt tyndt med planter, så nu skal der både jord, gødning og blomster til. Også beskæring står på dagens program. Nordvision fra Norge.

13:35  

Mobilrevolutionen
Mobilrevolutionen I løbet af de sidste tyve år har mobiltelefonen ændret vores liv, og bevægelsen fra klodsede, stationære telefoner til den mobile verden er sket med halsbrækkende fart. Men hvordan fandt denne forandring sted? Få historien om, hvordan den mobile telefoni blev udviklet, og hvordan en så lille enhed kunne ændre verden så hurtigt og så radikalt.

14:35  

Min Verdenshistorie - Holger og Idi Amin
Min Verdenshistorie - Holger og Idi Amin Dansk dokumentarserie fra 2013 Da Holger Bernt Hansen første gang er i Uganda har Idi Amin netop taget magten. Et rædselsregime, som også Holger må flygte fra til sidst. Efter 8 år vender han tilbage for stå i spidsen for den første nødhjælp. Idi Amin er væk, landet er i opløsning og befolkningen har hårdt brug for mad og medicin. Sendt første gang 27.12.2013

DR3

12:10  

Line fikser kroppen (3:6): Maven
Line fikser kroppen (3:6): Maven Line undgår stranden fordi hun skammer sig over hvordan hun ser ud. Nu har hun fået nok af at føle sig forkert, hun vil udforske kroppe i alle former og opsøge udfordrende situationer, hun vil blive glad for sig selv - præcis som hun er. Det er tid til at fejre kvindekroppen! Line lærer 'intuitiv spisning' af den britiske instagrammer Bodyposipanda og hun gennemfører et grundigt helbredstjek, men kan hun slippe af med den dårlige samvittighed når hun spiser junk, men samtidig skal være sund?

12:35  

Line fikser kroppen (4:6): Underlivet
Line fikser kroppen (4:6): Underlivet Line undgår stranden fordi hun skammer sig over hvordan hun ser ud. Nu har hun fået nok af at føle sig forkert, hun vil udforske kroppe i alle former og opsøge udfordrende situationer, hun vil blive glad for sig selv - præcis som hun er. Det er tid til at fejre kvindekroppen! Line vil give fissen sin drømmeuge! Hun får tips til at komme i kontakt med sin fisse, sætter onanialarmen til tre gange om dagen, møder en tidligere pornoskuespiller og ser et helt almindeligt par have rigtig sex.

13:00  

Ekstrem verden - Ross Kemp i Libyen
Ekstrem verden - Ross Kemp i Libyen Journalisten Ross Kemp rejser til nogle af de farligste steder i verden, hvor almindelige mennesker lider under krig, fattigdom, kriminalitet og vold. I 2016 blev Libyen det største udskibningssted for migranter, der forsøger at komme til Europa. Ross rejser fra ørkenen til kysten med migranter, der risikerer ekstrem vold, kidnapning, slaveri og død i håbet om et bedre liv.

13:45  

Vild videnskab: Cyberterror
Vild videnskab: Cyberterror Velkommen til en verden af hackere, hvor de gode kæmper mod de onde med verdens sikkerhed som gidsel. Vi følger en gruppe såkaldte 'white hat' hackere på en risikofyldt mission for at afsløre sikkerhedsbrister i bankverdenen , og en såkaldt 'black hat' hacker fra Islamisk Stat, der forsøger at rekruttere selvmordsbombere til et angreb på et populært feriemål.

14:30  

Ripper Street V (2:6)
Ripper Street V (2:6) Edmund Reid, Homer Jackson og Long Susan jager den gale seriemorder Nathaniel Dove. Det er ikke nogen let opgave, for trioen er selv på flugt fra politiet. Politiinspektør Augustus Dove har hyret Reids ærkefjende Jedediah Shine til at opspore de tre, og nu sætter Shine alle sejl til for at få skovlen under dem.

DR K

12:30  

Hvornår var det nu det var
Hvornår var det nu det var Spørgeleg om årstal med Hans V. Bischoff som vært og indslag om Herdis Møllehave, om sikkerhedsseler i biler, om dramatisk ballon- opstigning på Bellahøj og om øresønderrivende tysk leveret af Svend Asmussen og Ulrik Neumann. Redaktion: Marianne Kemp, Per Wiking og Henrik Iversen. Producer: Dorte Kierulff.

13:00  

Hvornår var det nu det var
Hvornår var det nu det var Spørgeleg om årstal med Hans V. Bischoff som vært og indslag om et nyt masse- ødelæggelsesvåben, der skåner bygninger, om kampe i Indokina, om ballade i Fremskridtspartiet, og om politker-boogie på folketingets store trappe. Redaktion: Marianne Kemp, Per Wiking og Henrik Iversen. Producer: Dorte Kierulff.

13:30  

24 timer vi aldrig glemmer: Tjernobyl
24 timer vi aldrig glemmer: Tjernobyl Den 26. april 1986 om morgenen målte man på Risø i Danmark forhøjet radioaktivitet. Herefter blev et gigantisk beredskabs- og undersøgelsesarbejde sat i gang - for hvor stammede denne dødbringende radioaktive stråling fra. Først troede man det kom fra Sverige, så fra Finland, før man om aftenen den 26. april fandt ud af at den øgede radioaktivitet stammede fra en ulykke, som var sket to dage tidligere på det sovjetiske atomkraftværk Tjernobyl. Vi følger det døgn da atomulykken blev kendt i Danmark. Set fra danske miljømyndigheders vinkel, fra miljøorganisationerne, fra pressen og fra den helt almindelige dansker, som blev påvirket af verdenshistoriens værste ulykke på et atomkraftværk. Tilrettelæggelse: Jakob Kronborg Heick.

14:20  

24 timer vi aldrig glemmer: Håndboldpigernes OL-triumf
24 timer vi aldrig glemmer: Håndboldpigernes OL-triumf I 1996 deltager de danske håndboldkvinder for første gang i en OL-turnering, og de gør det med en ambition om at vinde guld. Men i finalen venter verdensmestrene fra Sydkorea, og i første halvleg bliver danskerne løbet over ende. Forspringet bliver indhentet, og i kampens sidste sekunder får Anja Andersen tilkæmpet sig et straffekast. Hvis hun scorer, er Danmark olympiske mestre. Tilrettelæggelse: Jakob Thygesen Sendt første gang 28.02.2010

DR Ultra

12:00  

KreaKampen - Minecraft Special - Redstone
KreaKampen - Minecraft Special - Redstone I denne episode skal fire dygtige børn bruge deres evner med Redstone i Sofies Minecraft studie. De skal bygge maskiner, og til at bedømme deres mesterværker er den Mandige Elg kommet på besøg.

12:20  

Nicolines Quiz - Drenge og piger
Nicolines Quiz - Drenge og piger I Nicolines Quiz om drenge og piger skal Alma og Augusta dyste mod Magnus og Dimitri i tre spændende og sjove runder. Hvem vinder og går hjem med den ultimative præmie? Se med og bliv samtidig klogere på om drenge og piger godt kan være venner og hvilke fordele og ulemper der er ved at have en drenge - eller pige ven.

12:35  

Monica Chef - Bedste ven (9)
Monica Chef - Bedste ven (9)

12:55  

Monica Chef - Haven i fare (10)
Monica Chef - Haven i fare (10)

13:20  

Alletiders kok (5) - Pitakebab i stenalderen
Alletiders kok (5) - Pitakebab i stenalderen Hvordan ville du klare dig, hvis du en dag blev fanget i fortiden? DR Ultra overrasker to madglade venner med en udfordring. De skal lave deres livret i en helt anden historisk tid - kun med de redskaber og madvarer, der fandtes dengang. I denne udsendelse lander vennerne Kaj og Elias i Stenalderen, hvor de skal dyste i at tilberede pita kebab på gammeldags manér. Sofie Østergaard er vært og Micki Cheng er dommeren, som til sidst kårer vinderen af Alletiders Kok!

13:35  

Klassen - Den Nye Dronning - del 1 (125)
Klassen - Den Nye Dronning - del 1 (125) Frida vil have hjælp af Martine til at få drengenes opmærksomhed. Martine siger ja, men vil have noget til gengæld.

13:45  

Klassen - Den Nye Dronning - del 2 (126)
Klassen - Den Nye Dronning - del 2 (126) Frida bestemmer at Martine skal være med i Det Sorte Squad. Det kommer hun til at fortryde.

14:00  

Ultras Sorte Kageshow I (5)
Ultras Sorte Kageshow I (5) I Ultras Sorte Kageshow er det blevet tid til den første semifinale og her skal deltagerne bage en lagkage. De to hold skal selvfølgelig stadig bage i bælgravende mørke, men værten, Nikolaj Stokholm, har nye overraskelser i ærmet. Mette Hassing fra Den Store Bagedyst er dommer, når det hele går løs på DR Ultra onsdag kl. 19.30.

14:30  

Svampebob Firkant VIII (26)
Svampebob Firkant VIII (26)

14:50  

Dybet (39)
Dybet (39)

DR Ramasjang

12:05  

Bamses Billedbog
Bamses Billedbog Bamse undrer sig over hvem det egentlig var, som sagde et Rap? Kylling opdager Ælling. Bamse vil ikke tro på det, og når ikke at møde den. Bamse underviser Kylling i, hvad man må og ikke må, med en redningskrans.

12:30  

Skæg med matematik (9)
Skæg med matematik (9) Hr. Skæg lærer at lave æbleburgere i Kokkeskolen, synger en sang om Ridder Ranke, konkurrerer i boksning og besøger etagerne for Hat & Briller samt Sko & Sand i Det Lille Storcenter.

12:55  

Rosa fra Rouladegade III (6)
Rosa fra Rouladegade III (6) Andreas bor i et hus med sin far og mor. Og fra vinduet i hans værelse kan man kigge lige over til deres nabo, Bodil. Bodil og Andreas er blevet gode venner, og Andreas kommer tit på besøg hos Bodil og hendes skildpadde, Sofus. Andreas har bedt Rosa om at hjælpe med en overraskelseskage til Bodil, og sammen forklæder de sig som Andreas' far og mor for at kunne udspionere i Bodils hus. For det er vigtigt at vide hvilken smag, farve og form sådan en kage skal have.

13:25  

Byttebiksen (8)
Byttebiksen (8) Rosa og Lotte er taget rundt i landet for at bytte brugt legetøj med legeglade børn. Lotte vil lege gemmeleg og er så god til det, at Rosa ikke kan finde hende igen. Men hun har jo også travlt med at bytte med veninderne Cirkel og Sofia og Haider, der elsker karate, og som Rosa tager hjem til. Imens når Lotte at bytte med drengen Bjørn, så hun kan gemme sig igen, før Rosa kommer tilbage.

13:45  

Min oldefars historier - Elgen
Min oldefars historier - Elgen Theodor er 5 år. Han er på besøg hos sin eventyrlige og (u)hyggelige Oldefar, som bor på en bjergtop langt oppe i Norge sammen med den lille kat Bombi Bitt.

13:55  

Sikker & Søn IV (1)
Sikker & Søn IV (1) Sikker & Søn byder velkommen til et barn på trafikskolen. Imens Søn prøver at lave trafikøvelser, går Sikker i gang med ninjatræning. Det bliver en skør dag på trafikskolen, men heldigvis er der mange måder at træne trafik på, så Sikker og Søn kan til sidst sende barnet sikkert hjem igen - helt uden at være pakket ind i vat.

14:05  

Onkel Rejes Sørøvershow (5)
Onkel Rejes Sørøvershow (5) Onkel Reje og Brille får besøg på sørøverskibet af Adrian, der skal med på skattejagt. Se om de finder Sørøver Jørgens forsvundne lyserøde sørøverbukser, så de kan få guldskatten af ægte chokolade. Mød også Onkel Rejes gamle skolelærer Kannibalen, og se om Adrian og Onkel Reje kan vinde over Kæmpekrabben Ronaldo i sørøverfodbold. Medvirkende: Mads Geertsen, Brian Lykke. Instruktion: Jesper Rofelt

14:30  

Der var engang....
Der var engang.... Dansk tegnefilm. Den skønne historie om den forfængelige kejser, der til sidst bliver afsløret af drengen, der siger: "Han har jo ikke noget på!"

DR1

15:10  

Mord med dr. Blake (9)
Mord med dr. Blake (9) På en travl pub praler en guldgraver højlydt af, at han har fundet guld. Senere samme aften findes han død på bunden af sin mine. Dr. Blake bliver tilkaldt for at undersøge liget, men gerningsstedet udløser smertelige krigsminder for den erfarne læge.

16:05  

Mord med dr. Blake (10)
Mord med dr. Blake (10) Ballarats første kvindelige læge har hængt sig selv. Sådan ser det i hvert fald ud ved første øjekast. Dr. Blake konstaterer imidlertid hurtigt, at dr. Mahoney var død, allerede inden hendes lig blev hængt op i hospitalets vaskeri. Skal morderen findes blandt hospitalets øvrige ansatte?

17:00  

Landsbyhospitalet (35)
Landsbyhospitalet (35) Forstanderinden overfaldes af en tyv på hospitalet - der siden dukker op som patient. Hospitalet invaderes også af en flok larmende skolebørn, der skal undersøges for tuberkulose. Samtidig svirrer rygterne om, at dr. Goodwin har haft et forhold til Samantha.

17:50  

TV AVISEN
TV AVISEN

DR2

15:05  

Da Robbie Williams ramte Søborg
Da Robbie Williams ramte Søborg TV-Byen i Søborg er Danmarks Radios TV-hovedkvarter i 43 år, fra 1963 og frem til 2006. I den periode optræder nogle af musikhistoriens største ikoner i studierne ved Hareskovvejen nord for København. Dette er historien om dengang, Annette Heick måtte flirte det bedste hun havde lært for at få sit interview i kassen. Dette er historien om den dag, Robbie Williams ramte Søborg. Sendt første gang 15.08.12

15:25  

Tidsmaskinen
Tidsmaskinen I dag bekymrer mange voksne sig om de voldelige computerspils virkning på børn. Tidsmaskinen tager dig med på en rejse fra 70ernes diskussioner om krigslegetøjet skadelige virkning og 80ernes frygt for at rollespillet Dungeons and Dragons kunne skabe mordere. Tidsmaskinen har også været i Nordjylland og mødt lægen Knud Wilson, der i 80'erne var hovedperson i en forureningssag i den lille by Strandby. Knud Wilson kæmpede i over 20 år for at få anerkendt at hans mange patienter med lungekræft var blevet syge af en asfaltfabrik i byen. Og så ser vi nærmere på hvilke rum i hjemmet danskerne tidligere har gået op i. Der har nemlig ikke altid hersket køkkenmani herhjemme! Sendt første gang 11.03.2007

16:15  

USAs hjemløse teenagere
USAs hjemløse teenagere Hver nat er der mellem 2000 og 3000 hjemløse unge i Chicagos gader. Her følger vi Kasey, Anthony og Roque, der er ambitiøse studerende, men fælles for dem alle er, at de ikke har et fast hjem. De har i stedet været nødsaget til at finde på alternative løsninger.

17:10  

Smag på Sichuan med Anthony Bourdain
Smag på Sichuan med Anthony Bourdain Der er stor forskel på, hvordan man spiser rundt omkring i verden. Fra krydderier og råvarer til bordskikke. Her rejser tv-kokken Anthony Bourdain rundt i verden for at fejre verdens forskellige madkulturer, indhente inspiration og udforske nye opskrifter.

17:50  

Smag på Hanoi med Anthony Bourdain
Smag på Hanoi med Anthony Bourdain Der er stor forskel på, hvordan man spiser rundt omkring i verden. Fra krydderier og råvarer til bordskikke. Her rejser tv-kokken Anthony Bourdain rundt i verden for at fejre verdens forskellige madkulturer, indhente inspiration og udforske nye opskrifter.

DR3

15:25  

Beowulf
Beowulf Danmark, år 507. Kong Hrodgars hof plages af uhyret Grendel. Kongen udlover halvdelen af rigets guld til den, der slår uhyret ihjel. Den heltemodige Beowulf melder sig til opgaven, og snart drager han i kamp mod Grendel. Men der findes et væsen, der er endnu farligere end Grendel - nemlig hans vidunderligt smukke mor. Beowulf: Ray Winstone. Kong Hrodgar: Anthony Hopkins. Grendels mor: Angelina Jolie. Unferd: John Malkovich. Instruktion: Robert Zemeckis.

17:15  

Min fars selvmord
Min fars selvmord Den britiske rapper 'Professor Green' tager på en personlig rejse for at afdække, hvorfor hans far tog sit eget liv for syv år siden - og hvorfor selvmord er den mest udbredte årsag til dødsfald blandt britiske mænd under 45 år.

DR K

15:10  

De kongelige juveler (2:2)
De kongelige juveler (2:2) Juvelerne er de største, de sjældneste og de mest uovertrufne, man kender. Zar Nikolaj II's tante, Storfyrstinde Vladimir, er den absolut førende hvad angår juvelindkøb i hele Europa. Under revolutionen smugles hendes juveler ud af Rusland af en brav ven og det er kun på grund af ham, at dronning Elizabeth II i dag kan bære det kendte Vladimir diadem.

16:10  

Flådens historie (5:7)
Flådens historie (5:7) Med Galathea-ekspeditionen til Antarktis og til Thule med Tulugaq. Den danske flåde har et århundrede langt og stolt samarbejde med forskningen og videnskaben, og er dermed en del af dansk ekspeditionshistorie. Troels Kløvedal er med Galathea 3-ekspeditionen i Antarktis og på fiskeriinspektion på Grønlands vestkyst. Vi hører om de store danske ekspeditioner gennem tiderne og om Knud Rasmussen og Peter Freuchen. Tæt på Nordpolen oplever vi en fascinerende solformørkelse.

17:10  

Flådens historie (6:7)
Flådens historie (6:7) Dansk Ekspeditionshistorie på Grønlands Østkyst og Slædepatruljens historie. Troels Kløvedal sejler med Vædderen, så langt det er muligt rundt om Grønland, hvor søværnet gør suverænitetshåndhævelse og støtter Slædepatruljen Sirius. Kløvedal taler med forskere, han møder på sin vej. Vi hører om Lauge Kochs enestående ekspeditioner, om Danmark Ekspeditionen 1906-08 og om nazisternes indtrængen på Nordøstgrønland under 2. Verdenskrig. Med helikopter besøger vi de sagnomspundne Tobias Øer, der hele tiden dukker op og forsvinder igen.

DR Ultra

15:15  

Thunderbirds II (5)
Thunderbirds II (5) Et værre vejr

15:35  

Wild Kratts (17)
Wild Kratts (17)

15:55  

Junglebanden
Junglebanden

16:10  

Grizzy og lemmingerne (60)
Grizzy og lemmingerne (60)

17:15  

Adventure Time 6 - 100% Jake
Adventure Time 6 - 100% Jake

17:40  

Klassen - En desperat joke (203)
Klassen - En desperat joke (203)

17:50  

Klassen - Pelles klamme kaninfod (204)
Klassen - Pelles klamme kaninfod (204)

DR Ramasjang

15:00  

Chuggington (9)
Chuggington (9)

15:10  

Sarah og And (5)
Sarah og And (5) Tørklædedamens hus

15:15  

Masha og Bjørnen (19)
Masha og Bjørnen (19) Masha på sagen

15:25  

Gurli Gris II (9)
Gurli Gris II (9) Mød den uimodståelige Gurli Gris og hendes fnisende, gryntende, herlige familie på deres vilde kolbøtteridt gennem livet. Hendes eventyr slutter altid med høje lattergrynt.

15:35  

Morten Skildpadde (9)
Morten Skildpadde (9) Morten og sneprinsessen

16:00  

Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven (5)
Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven (5) Den falske Robin

16:10  

Junglebogen (35)
Junglebogen (35) Abe på afveje.

16:20  

Pyjamasheltene (22)
Pyjamasheltene (22)

16:35  

Paw Patrol III (23)
Paw Patrol III (23)

17:00  

Storm starter i skole (5)
Storm starter i skole (5) Storm bliver 6 år og har inviteret alle drengene hjem til fødselsdag. Børnene bliver klædt ud som pirater og så leger de skattejagt, stopdans og har det virkelig sjovt . Noget af det bedste ved at starte i skole er at lære en masse ting og få så mange nye venner.

17:10  

Sprinter Galore - skolestart
Sprinter Galore - skolestart Magnus og Viola skal starte i skole. Sprinter er meget misundelig, så da Magnus glemmer sin skoletaske, ser Sprinter det som sin pligt og en passende undskyldning for at tage op og aflevere den og lige se lidt nærmere på, hvad det der skole er for noget.

17:27  

Skægs skolestartssang
Skægs skolestartssang Musikvideo

17:30  

Sikker & Søn VI (5)
Sikker & Søn VI (5) Kagetoget Før Sikker og Søn kan hygge sig på deres fridag, skal Søn have sendt en pakke med toget. Sikker opdager, at der er en kage i pakken, så han kan ikke lade være at prøve at snuppe den. Søn tager med toget for at beskytte pakken. Sikker giver dog ikke op så let. Han har nemlig engang været en rigtig togrøver i det vilde vesten.

17:40  

Karlsson på taget
Karlsson på taget Tegnefilm om Verdens Bedste Karlsson. Ham der både er klog, lige tilpas tyk og fuld af eventyrlyst!

DR1

18:00  

Skattejægerne 2011 (3)
Skattejægerne 2011 (3) Jan Helmer fra Svendborg Auktionerne får sig noget af en overraskelse, da han skal hente nogle gamle telefoner, der skal på auktion. Han kan knap nok komme ind ad døren for telefoner. I Aabenraa går de i gang med at restaurere en lysekrone, og selvom det tager tre dage, er det alle pengene værd. Sendt første gang 18.01.11

18:30  

TV AVISEN med Sporten
TV AVISEN med Sporten

19:00  

Disney sjov
Disney sjov

20:00  

Ørkenens Sønner - En gang til for Prins Knud (1:2)
Ørkenens Sønner - En gang til for Prins Knud (1:2) Logebrødrene i Ørkenens Sønner fejrede i april 2016 deres 25 års jubilæum med deres 8. show siden starten i 1991. Titlen er "En Gang Til For Prins Knud", som er optaget foran et veloplagt publikum i Falkoner Salen. Showet kommer vidt omkring, denne gang møder vi både Den Lille Havfrue, Egtvedpigen, Grovbollemanden og H.C. Andersen. Showet byder også på et gensyn med Olsen, Meyer, Emma og Clausen fra Huset På Christianshavn. Herudover genser man Fjertomanen og vi skal til begravelse på Gyllegården. Anmelderne var enige og gav 5 stjerner til d'herrer Pilmark, Olsen, Koefoed og Reher alias Ørkenens Sønner.

DR2

18:30  

Nak & Æd - en krage i Danmark (4:10)
Nak & Æd - en krage i Danmark (4:10) Det er forår i Danmark. Jørgen og Nikolaj har slået lejr i Bjerregrav Mose. Her vil de prøve at få ram på en krage. Men krager både ser og hører godt. Derfor har de to venner allieret sig med den lokale kragejæger Kalle, som med lokkekrager og kragelyde skal hjælpe de to venner med at få en krage i gryden. Lykkedes missionen ikke, skal Nikolaj til gengæld kokkerere en nilgås. www.dr.dk/nak www.facebook.dk/nakogaed Sendt første gang 18.10.2015

19:15  

Nak & Æd - en bæver i Sverige, 2. forsøg (5:10)
Nak & Æd - en bæver i Sverige, 2. forsøg (5:10) Det er april. Jørgen og Nikolaj har pakket teltet og er draget til Sverige for endnu en gang at prøve at få ram på en bæver. De ved, at bæverjagt er en af de mest udholdende jagtformer. Og denne gang vil de fra kano prøve at sejle sig på skudhold af det vilde dyr. Det kræver derfor det ypperste af dem begge, hvis de to venner skal lykkes med at få bæverbøf på tallerkenen. www.dr.dk/nak www.facebook.dk/nakogaed Sendt første gang 25.10.2015

20:00  

The Big Lebowski
The Big Lebowski Jeff "The Dude" Lebowski tilbringer dagen med at ryge hash og bowle, men to pengeinddrivere, der har forvekslet ham med en anden Lebowski, ødelægger hans fine tæppe. The Dude opsøger rigmanden Lebowski for at få tæppet erstattet. Millionærens kone er blevet kidnappet, og han engagerer The Dude til at aflevere løsepenge til kidnapperne. En nem opgave, men ikke for The Dude. The Dude: Jeff Bridges. Walter Sobchak: John Goodman. Maude Lebowski: Julianne Moore. Donny: Steve Buscemi. Jesus: John Turturro. Instruktion: Joel Coen.

DR3

18:15  

Divatvillingerne (7:7)
Divatvillingerne (7:7) Norsk reportageserie fra 2017 (Vita &Wanda) De er 25, deler en lejlighed, elsker mode og går ikke af vejen for at pynte på udseendet. De har et travlt liv med glam og sjov, en hverdag med masser af arbejde, fester og rejser - og så er de tvillinger: Vita og Wanda. Forældrene kom til Norge fra Iran og pigernes opvækst i en lille landsby var ekstrem hård og har gjort dem til de mennesker, de er i dag. Vita og Wanda tager på besøg på deres gamle skole og snakker om den svære tid med mobning og rigtig dårlig selvtillid.

18:35  

The Late Show med Stephen Colbert
The Late Show med Stephen Colbert Bidsk politisk satire og spændende gæster.

19:15  

Gift ved første blik USA III (11:15)
Gift ved første blik USA III (11:15) Kan et arrangeret ægteskab være vejen til den store kærlighed? Det er nu en måneds tid siden, at seks singler blev til tre ægtepar. Parrene er i fuld gang med at lære hinanden bedre at kende. Det er dog ikke lige nemt at gifte sig med en fremmed, eftersom et kvindeligt bekendtskab fra tidligere dukker op. Oplev her den amerikanske udgave af det danske kærlighedseksperiment 'Gift ved første blik', hvor fire eksperter har sammensat tre perfekte matches ud fra grundige personlighedstests og dybdegående interviews.

20:00  

Verdens mærkeligste skabninger II (1:8)
Verdens mærkeligste skabninger II (1:8) Man skal måske ikke tro på alt, hvad man hører, men verden kan virkelig være et sært sted med masser af ukendte skabninger og fuld af uforudsigeligheder. Hvorfor bliver Spanien angrebet af store kugler fra rummet? Er pingvinen menneskets bedste ven? Og kan en forhistorisk løve vækkes til live igen?

DR K

18:10  

Ondskabens ansigter - Kim Jong-il
Ondskabens ansigter - Kim Jong-il Et kig ind i ondskaben, som den er kommet til udtryk med de mest berygtede diktatorer og despoter ved roret. Den nordkoreanske diktator Kim Jong-il (1941-2011) levede i ekstrem luksus, mens hans folk sultede ihjel - hvis de da ikke var blevet tortureret eller henrettet inden. Han kom til magten efter faderen Kim Il Sungs død i 1994, og opbyggede et omfattende arsenal af atomvåben og en bizar personkult omkring sig.

19:00  

USA's forgyldte tidsalder (2:2)
USA's forgyldte tidsalder (2:2) I de sidste årtier af 1800-tallet blev befolkningen i USA fordoblet i løbet af en enkelt generation. Landet blev verdens førende producent af fødevarer, kul, olie og stål, tiltrak store udenlandske investeringer og kom ind på markederne i Europa og Fjernøsten. Samtidig steg uligheden, og det udløste en debat, om regeringens rolle: skulle den beskytte den private ejendomsret eller beskytte arbejderne? Skulle den skabe økonomisk vækst eller økonomisk retfærdighed?

19:55  

Dagens sang: Skoven er så underfuld
Dagens sang: Skoven er så underfuld - sunget af et af DR's kor.

20:00  

Rick Stein: Fra Venedig til Istanbul (1:7)
Rick Stein: Fra Venedig til Istanbul (1:7) Den britiske kok, Rick Stein, holder af at opleve andre landes kultur og ikke mindst deres køkkener. Den gastronomiske rejse går gennem landene i det gamle Byzantiske Rige, Italien, Kroatien, Albanien, Grækenland og Tyrkiet. Rejsen begynder i Venedig og den idylliske græske ø, Symi, hvor han bl.a. laver skaldyrsrisotto og Tiramisu.

DR Ultra

18:00  

Grizzy og lemmingerne (45)
Grizzy og lemmingerne (45)

18:05  

Sam & Cat I (5)
Sam & Cat I (5) Godt nok er hidsigproppen Sam Puckett og den excentriske Cat Valentine forskellige som dag og nat, men alligevel er de venner - og de bor tilmed sammen! For at tjene til dagen og vejen har de stiftet et babysitter-firma, men deres pasningsmetoder er ikke helt almindelige!

18:30  

Cykel Karaoke - Morgan og Lærke fra BaseBoys
Cykel Karaoke - Morgan og Lærke fra BaseBoys Morgan og Lærke er med i cyklen og dét bli'r bar' for vildt! De synger sange, taler om baseboys og hygger. Nu hvor Morgan og Lærke er skuespillere, kan de så spille alt? Kan de fx spille at de er misundelige på en prut Jannik har slået? Kan man få McTarteletter på McDonalds? Ja, man kan alt når man er gæst i Cykel Karaoke. Tag med på tur! Sangene: Level 1000 (Baseboys), Nemt Nok (Baseboys), Sydpå (Bro), Bar' for vildt (Lærke MGP).

18:40  

Designtalenterne - Outfit of the Day III - Finale (5)
Designtalenterne - Outfit of the Day III - Finale (5) Designeren Nico og stylisten Andres stiller de tre designtalenter en sidste udfordring: De skal hver lave outfit til sig selv, der viser, hvem de er som designere og personer. Men dagens twist er ond. Hvem løber med den endelige sejr?

18:55  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern

19:05  

Voksenfælden I (2)
Voksenfælden I (2) Voksne synes, at skolearbejde er vigtigt, men hvor langt vil de selv gå for at hjælpe et hold af irriterende børn, som i virkeligheden er ude på at stikke mikrofoner i næsen på deres ofre? Det konkurrerer to hold af børn om at teste i "Voksenfælden", og de filmer det hele med skjult kamera! Holdene tester også, hvor længe man kan få en voksen til at slæbe sig hen over Rådhuspladsen, og så lokke de voksne til at komme med et hav af løgne i den store finale ved navn "Dukkemareridtet"!

19:35  

Star Wars: Yodas nye beretninger (2:4)
Star Wars: Yodas nye beretninger (2:4) Jagten på holokronerne

20:00  

Mickey, Anders, Fedtmule: De Tre Musketerer
Mickey, Anders, Fedtmule: De Tre Musketerer De tre barndomsvenner Mickey, Anders og Fedtmule arbejder som vagter i musketerernes hovedkvarter i Paris. De drømmer om at blive rigtige musketerer en dag og være med i storslåede heltegerninger i stedet for at vaske gulv og uniformer og pudse vinduer. Samtidig lægger deres chef, Sorteper, en lumsk plan. Han vil udnævne de tre klodsede vagter til Prinsesse Minnies nye musketer-livvagter, for så kan han lettere kidnappe hende og udnævne sig selv til konge! Det lader til at være den perfekte plan, for de tre nyudklækkede musketerer kan vel næppe være et problem?

DR Ramasjang

18:05  

F for får V (7)
F for får V (7)

18:20  

Ninjago: De afdødes dag
Ninjago: De afdødes dag Det er "De dødes dag", en af ninjaernes foretrukne helligdage. Men da et dunkelt plot truer hele Ninjago-verdenen, må Cole og ninja-teamet kæmpe mod en hær af deres ærkefjender og den mystiske Mester Yang.

19:05  

F for Får (25)
F for Får (25) Fårrygende animation fra Aardman

19:10  

Søpapegøjernes ø (39)
Søpapegøjernes ø (39) Godnat og sov godt

19:20  

Hjørne Bjørne III (3)
Hjørne Bjørne III (3)

19:25  

Mor Muh og Kragen
Mor Muh og Kragen Mor Muh kører på slæde. Kragen hjælper hende med at skubbe og det går lidt for stærkt.

19:35  

Den fortryllede karrusel (40)
Den fortryllede karrusel (40)

19:45  

Minisekterne (56)
Minisekterne (56) Fransk animationsserie om insekternes verden.

19:50  

Lillefinger
Lillefinger Myren og Lillefinger finder en død bi ude i bakkerne og vil begrave den. Men bliver uenige om, hvordan man gør til en begravelse.

20:00  

Godnat - nu går vi i seng
Godnat - nu går vi i seng

20:15  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

DR1

21:00  

TV AVISEN
TV AVISEN

21:15  

Vores vejr
Vores vejr

21:25  

The Gunman
The Gunman Lejemorderen Jim Terrier får til opgave at likvidere en afrikansk minister. Otte år senere arbejder Terrier som nødhjælpsarbejder, da han indhentes af sin blodige fortid. Nogen fra hans gamle foretagende ønsker ham død - men hvem? Terrier må finde svaret, inden hans fjender finder ham. Jim Terrier: Sean Penn. Barnes: Idris Elba. Stanley: Ray Winstone. Terrance Cox: Mark Rylance. Felix: Javier Bardem. Instruktion: Pierre Morel.

23:10  

Con Air
Con Air Et fly med USA's værste mordere og voldsforbrydere er på vej til et nyt topsikkert fængsel. Ombord er også den prøveløsladte Cameron Poe, der skal hjem til sin datters fødselsdag. Det bliver en rejse med forhindringer, for undervejs bliver flyet kapret af forbryderne. Nu må Poe forsøge at stoppe sine brutale medpassagerer, inden de massakrerer resten af de ombordværende. Cameron Poe: Nicolas Cage. Larkin: John Cusack. Cyrus "The Virus": John Malkovich. Instruktion: Simon West.

DR2

22:00  

Udkantsmæglerne II (8:10)
Udkantsmæglerne II (8:10) Dansk reportage fra 2017 John Ole fra Falster får et hus til salg, hvis ejer er clairvoyant. Måske kan hun forudse, hvornår hendes hus er solgt? Gurli Hansen fra Bornholm får en meget anderledes bygning til salg: et stort galleri fyldt med billeder - men hvordan finder man lige en køber til sådan et sted? Og Nanna Søndergaard fra Faxe sælger en landejendom så hurtigt, at sælgeren har svært ved at forstå, hvad der er sket. Sendt første gang 13.08.2017

22:30  

Deadline
Deadline Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

23:05  

Dokumania: Jagten på en morder: Et bank på døren
Dokumania: Jagten på en morder: Et bank på døren Den 31. januar 2017, tre dage efter det kinesiske nytår, banker det på døren hjemme hos den 64-årige Hang Yin Leung i Milton Keynes nær London. Seks indbrudstyve overfalder hende og stikker af med familiens opsparing. Elleve dage senere dør hun som følge af overfaldet. Sagen går fra indbrud til mord, og der er ingen DNA-spor. Any Sherwood fra Thames Valley Politi leder efterforskningen af én af de sværeste mordsager, holdet nogensinde har haft.

DR3

21:00  

Jeg erklærer jer nu for Chuck og Larry
Jeg erklærer jer nu for Chuck og Larry Chuck og Larry er hinandens bedste venner, og da enkemanden Larry beder Chuck om en tjeneste, kan Chuck ikke sige nej. For at sikre Larrys børn økonomisk skal de to venner indgå registreret partnerskab. Det er en ren formalitet - lige indtil en emsig embedsmand får mistanke om, at Chuck og Larry slet ikke er et par. Nu må de to heterovenner i gang med at overbevise verden om, at de i virkeligheden er bøsser. Chuck Levine: Adam Sandler. Larry Valentine: Kevin James. Alex McDonough: Jessica Biel. Instruktion: Dennis Dugan.

22:50  

Big Daddy
Big Daddy Sonny på 32 nægter at blive voksen. Han dribler konsekvent uden om alt, der smager bare en smule af ansvar - lige indtil hans kæreste truer med at slå op med ham. Nu adopterer Sonny en fem-årig dreng, bare for at bevise, at han godt kan være voksen og ansvarlig. Men Sonnys ide om, hvad det vil sige at være far, er ikke helt som alle andres... Sonny: Adam Sandler. Layla: Joey Lauren Adams. Kevin: Jon Stewart. Instruktion: Dennis Dugan.

DR K

21:00  

Der Untergang
Der Untergang I april 1945 har den russiske hær lagt en jernring omkring Berlin, og Tyskland er ved at tabe krigen. Hitler har sammen med sine nærmeste fortrolige og den militære ledelse forskanset sig i en bunker under Rigskancelliet. Her flytter han rundt på troppestyrker, der ikke mere eksisterer, mens elskerinden Eva Braun forsøger at opretholde en slags dagligdagens normalitet. Hitlers unge sekretær, Traudl Junge, følger med undren og stigende rædsel vanviddet og den moralske opløsning, der breder sig i bunkeren i nederlagets stund. Adolf Hitler: Bruno Ganz. Traudl Junge: Alexandra Maria Lara. Magda Goebbels: Corinna Harfouch. Instruktion: Oliver Hirschbiegel.

23:25  

Dommedag nu
Dommedag nu På en hemmelig mission under Vietnam-krigen har kaptajn Willard til opgave at udrydde oberst Kurtz, der er gået amok og har skabt sit eget rædselsregime dybt inde i junglen. På rejsen op ad floden går det op for Willard, at også han har forelsket sig i krigen. Oberst Kurtz: Marlon Brando. Kaptajn Willard: Martin Sheen. Oberstløjtnant Kilgore: Robert Duvall. Instruktion: Francis Coppola.

DR Ultra

21:40  

Ultra siger godnat
Ultra siger godnat

23:40  

Ultra siger godnat
Ultra siger godnat

DR Ramasjang

23:00  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

DR1

01:00  

Ouija
Ouija Teenagepigen Debbie forsøger at kommunikere med de afdøde ved hjælp af et ouija-bræt. Kort efter tager hun sit eget liv. Debbies veninde Laine beslutter at finde ud af, hvad der fik Debbie til at begå selvmord. Sammen med fire venner finder hun ouija-brættet frem for at komme i kontakt med Debbie. Det er ikke nogen ufarlig plan... Laine: Olivia Cooke. Sarah: Ana Coto. Trevor: Daren Kagasoff. Instruktion: Stiles White.

02:25  

Mord uden grænser (7:8)
Mord uden grænser (7:8) The Team. Dansk/Tysk/Belgisk tv-serie fra 2015 The Team sender en international arrestordre ud på Loukauskis, da de nu har bevis for, at han voldtog Iris Gablers datter Maria, da hun var 14. Men Loukauskis når at slippe væk. Poquelin følger sin egen særprægede dagsorden for at ødelægge Loukauskis. I en hemmelig Skype-samtale forsøger han at få tilståelser ud af ham, men Loukauskis tager sine forholdsregler, så Poquelin igen kommer i livsfare. Uegnet for børn. Harald Bjørn: Lars Mikkelsen. Jackie Mueller : Jasmin Gerat. Alicia Verbeek : Veerle Baetens. m.fl. Manuskript: Mai Brostrøm & Peter Thorsboe. Instruktion: Kathrine Windfeld. Foto: Lars Vestergaard. Musik: Jean-Paul Wall. Produktion: Nordisk Film og ZDF i samarbejde med bl.a. DR.

03:20  

Sherlock Holmes (6)
Sherlock Holmes (6) Klassisk engelsk krimiserie med Jeremy Brett som Conan Doyles mesterdetektiv. (The Adventures of Sherlock Holmes) "Det plettede bånd". Under et besøg på en afsides liggende landejendom finder Holmes og Watson et særpræget mordvåben.

DR2

00:10  

Mit år blandt urfolket (1:3)
Mit år blandt urfolket (1:3) Korowai-folket lever i træhytter i New Guineas jungle og fik først kontakt med den vestlige verden i 1970'erne. Værten Will Millard og et filmhold fra BBC vil filme deres urgamle levevis over fire besøg i løbet af et år. Hvordan tilpasser Korowai sig fra et jæger-samler samfund til et moderne samfund? Filmholdet opdager dog hurtigt, at de har lært at sælge deres levevis til ære for fotograferne (inklusiv et andet BBC-hold i 2011). Men så hører Will om to gamle mænd, som stadig lever dybt inde i junglen.

01:10  

Congos kvindelige krigere
Congos kvindelige krigere Krigen i Congo har raset i de sidste tyve år, hvor hæren og forskellige militser er låst fast i en evig kamp om landets mange kostbare naturressourcer. Kvinder bliver som regel opfattet som krigens ofre, men på begge sider af konflikten er der også kæmpende kvinder. Nogle kæmper for en sag, de tror på, mens andre bare ikke har andre steder at gå hen og intet at tabe.

02:05  

Deadline Nat
Deadline Nat Genudsendelser af aftenens Deadline med udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

DR3

00:15  

The Late Show med Stephen Colbert
The Late Show med Stephen Colbert Bidsk politisk satire og spændende gæster.

01:00  

Sweeney Todd: Den djævelske barber fra Fleet Street
Sweeney Todd: Den djævelske barber fra Fleet Street Barberen Benjamin Barker forvises til Australien af dommer Turpin, der har kig på Barkers kone. 15 år senere lykkes det Barker at flygte hjem til London, hvor han skifter navn til Sweeney Todd. Optændt af hævntørst giver han sine kunder verdens tætteste barbering. Ligene hober sig op, men heldigvis har mrs. Lovett fra pie-butikken nedenunder altid brug for kød. Og snart begynder hun at servere de saftigste pies i hele London... Sweeney Todd: Johnny Depp. Mrs. Lovett: Helena Bonham Carter. Dommer Turpin: Alan Rickman. Instruktion: Tim Burton.

02:50  

Kigger På Mennesker
Kigger På Mennesker Du har måske prøvet det, at sidde og betragte mennesker og gætte på, hvem de mon er - den leg elsker Mark Brunsvig og Christian Trangbæk. De har været landet rundt og kigget på mennesker. Men vores værter nøjes ikke med at snakke om folk, men også med dem, og her får de be- eller afkræftet deres mange umiddelbare tanker og indskydelser. Du er naturligvis meget velkommen til at kigge og gætte med.

03:50  

Kigger På Mennesker
Kigger På Mennesker Du har måske prøvet det, at sidde og betragte mennesker og gætte på, hvem de mon er - den leg elsker Mark Brunsvig og Christian Trangbæk. De har været landet rundt og kigget på mennesker. Men vores værter nøjes ikke med at snakke om folk, men også med dem, og her får de be- eller afkræftet deres mange umiddelbare tanker og indskydelser. Du er naturligvis meget velkommen til at kigge og gætte med.

DR K

01:45  

De forsvundne fra Juárez
De forsvundne fra Juárez Over en årrække forsvinder en lang række unge kvinder i industribyen Juárez på grænsen mellem Mexico og USA - mange findes siden myrdet. Mens det korrupte retssystem vender det blinde øje til, forsøger den idealistiske politikvinde Blanca Bravo at opklare de mange mord. Det bringer hende ind i en uhyggelig og brutal verden af narkosmugling, menneskehandel og sadisme. Blanca Bravo: Ana de la Reguera. Peralta: Joaquín Cosio. Mickey Santos: Jimmy Smits. Instruktion: Carlos Carrera.

03:40  

Monopolets Helte - Gorm & Gregers
Monopolets Helte - Gorm & Gregers Der var engang, hvor vi bestemte alt hvad du skulle se i fjernsynet. Nu gør vi det igen. I 50 minutter kortslutter vi mangfoldigheden og ønsker monopolet tilbage. Monopolets helte er de kendte tv-folk, som lavede programmer der gjorde Danmarks Radio til noget helt særligt. Aftenens helte er Gregers Dirckinck-Holmfeld og Hans Georg Møller (Gorm). I begyndelsen af 80'erne blander de seriøs journalistik med underholdning i et program der varer hele aftenen. Programmet hedder Lørdagskanalen, og de danske tv-seere har aldrig set noget lignende. Kritikerne kalder det følelsesporno, men seerne er vilde med Gorm og Gregers. Tilrettelæggelse: Jakob Thygesen. Sendt første gang 05.10.11

DR Ultra

01:40  

Ultra siger godnat
Ultra siger godnat

03:40  

Ultra siger godnat
Ultra siger godnat

DR Ramasjang

01:45  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

 
 
 
 
 
 

Persondatapolitik * Cookies * Kontakt
Copyright © 2017, HERNING.net. Alle rettigheder forbeholdes.
0817095614