Herning
Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Lørdag Søndag Mandag

TV: tirsdag d. 31. januar 2023

Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Lørdag Søndag Mandag

TV: tirsdag d. 31. januar 2023

DR1

06:15  

Hvor ingen skulle tro, at nogen kunne bo (5:6)
Hvor ingen skulle tro, at nogen kunne bo (5:6) Norsk dokumentarserie fra 2021. (Der ingen skulle tru at nokon kunne bu) Ingrid og Arvid ønskede aldrig noget andet end at leve af søen og gården på Helgenes. Naboen Oddvar er derimod ikke sikker. Valgte han rigtigt, da han flyttede hjem?

07:00  

TV AVISEN
TV AVISEN TV AVISEN giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

07:10  

Madchokket (4:5)
Madchokket (4:5) Norsk madprogram fra 2019. (Matsjokket) Freestyle-skiløberen Tiril Sjåstad Christiansen er chokeret over, hvor meget brød der bliver smidt ud. Kokken Christer viser, hvordan tørt brød kan blive rigtig godt.

07:35  

Pengejægerne - Hvidvask er det nye sort (3:4)
Pengejægerne - Hvidvask er det nye sort (3:4) Dansk dokumentarserie fra 2022. "Jeg begynder at grave i tingene, og så finder jeg ud af, der har været systematisk svindel". Indrømmelsen kommer fra direktøren i et stort transportfirma, da han bliver konfronteret af Pengejægerne. Svindlen i transportfirmaet, der har offentlige kontrakter for over 50 millioner kroner, handler om hvidvask af penge. Pengejægerne afdækker ni store hvidvasknetværk, hvor der er strømmet tre milliarder kroner igennem.

08:20  

Aftenshowet
Aftenshowet Danmark slog Frankrig, og dermed er de danske håndboldherrer verdensmestre for tredje gang i træk. I aften ser vi tilbage på en vild slutrunde og på den store hyldest i dag på bl.a. Rådhuspladsen, når vi taler med nogle af de mennesker, der har været tæt på de danske stjerner. Både på sidelinjen og på lægterne. Aftenens værter er Kristian Ring-Hansen Holt og Nola Grace Gaardmand. DR1s journalistiske talkshow direkte fra Rådhuspladsen i København.

DR2

07:25  

Deadline
Deadline Skal staten i den større sags tjeneste som udgangspunkt have råderet over vores døde kroppe? NEJ, lyder svaret fra Etisk råd der i dag fraråder at indføre automatisk organdonation. Men hvad er de etiske overvejelser bag rådet? Og kan personlig selvbestemmelse være vigtigere end folkesundheden? Interview med formanden for Det Etiske Råd, Leif Vestergaard Pedersen.

08:00  

P2 Radioavisen
P2 Radioavisen

08:05  

Morgenandagten
Morgenandagten

08:05  

Morgenandagten
Morgenandagten

08:30  

Seneste nyt fra TV Avisen
Seneste nyt fra TV Avisen

08:30  

Fortidens fantastiske ingeniørkunst (1:10) Veje, der ændrede verden
Fortidens fantastiske ingeniørkunst (1:10) Veje, der ændrede verden Britisk dokumentarserie fra 2021. (Ancient Engineering) Over 1,2 milliarder køretøjer færdes i dag på veje, der strækker sig millioner af kilometer på tværs af kontinenterne. Vejen - og hjulet - er nogle af oldtidens største triumfer. Tilsammen har de givet mennesket ekstraordinær bevægelsesfrihed. I 2002 fandt arkæologer nær byen Ljubljana i Slovenien et træhjul. Det var over 5000 år gammelt, og anses nu for at være det første hjul i historien. Hvordan så det ud, og hvordan var oldtidens veje?

TVR

05:00  

Pip og Poppy
Pip og Poppy

05:10  

Pip og Poppy
Pip og Poppy

05:17  

Hunden Ib - er forsvundet væk
Hunden Ib - er forsvundet væk

05:20  

Sultne bjørne
Sultne bjørne

05:30  

Ramasjang Mysteriet II (4)
Ramasjang Mysteriet II (4) Der sker mystiske ting i Ramasjang. Byens syv skurke driller, og ting forsvinder. Heldigvis har Kristian en hemmelig detektivhule under byen, hvor han med hjælp fra superseje børn løser dagens mysterium.

06:00  

Luk op Luk i - DRØMME
Luk op Luk i - DRØMME Thomas har altid vidst, at han skal være megastjerne. Det er hans største drøm. Jakob synes, drømme er for usikre. Så er det bedre at have en plan. Og hans plan er at blive pensionskassedirektør. Eller det er i hvert fald hans forældres plan. Thomas insisterer på, at Jakob må drømme om et eller andet, og sammen kigger de ind i Thomas' magiske krystalkugle for at finde ud af, hvad Jakobs drøm er.

06:20  

Ernest & Celestine (24)
Ernest & Celestine (24)

06:30  

Sarah og And (21)
Sarah og And (21)

06:40  

Beccas venner
Beccas venner

06:50  

Motor Mille på cirkustur (5)
Motor Mille på cirkustur (5) Motor Mille vil så gerne optræde i et cirkus med sin motorcykel, men i Cirkus Arli bliver hun i stedet til klovnen Miletto og finder ud af, at det faktisk er ret svært at spytte med vand.

07:05  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:10  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:15  

Simon II
Simon II

07:20  

Bluey
Bluey

07:30  

Hey Duggee
Hey Duggee

07:35  

Onkel Rejes Heavyband (2)
Onkel Rejes Heavyband (2) Onkel Reje vil ud og spille koncerter med bandet, så turen går til Jyttes bodega. Men det kan være svært ikke at nævne et dames skæg, især når det er så stort som Jyttes fuldskæg. Dagen byder også på et møde med den firearmede politimand Betjent Bent Bentsen, der hader alt hvad der er heavy, især Onkel Reje.

07:55  

Paddington
Paddington

08:05  

Ziggys sporvogn
Ziggys sporvogn

08:15  

Vidundervovsen Vaffel (21)
Vidundervovsen Vaffel (21)

08:30  

Det store Ramasjang Mysterie 2 (8)
Det store Ramasjang Mysterie 2 (8) Bjørn, Nikoline og Jose fisker kassen med grundloven, og de må flygte med den gennem skoven. Men Ronni er lige i hælene på dem, og det bliver farligt. I fængslet vil Hanne danse med Kristian. Mon Kristian finder en udvej?

08:45  

Pyjamasheltene III
Pyjamasheltene III

08:55  

Gigantosaurus
Gigantosaurus

 
DR1

09:15  

Dage i haven (2:9)
Dage i haven (2:9) Svensk haveserie. (Trädgårdstider) Tareq Taylors længe ventede pizzaovn ankommer endelig. En peberrod er årsag til sjov, og der anlægges et nyt centrum i haven. John Taylor fortæller om dækafgrøder, mens Malin Persson forvandler en gammel sengegavl til en havebænk. Pernilla Månsson Colt sætter gang i årets store konkurrence - hvem af de fire kan dyrke det tungeste græskar?

11:15  

Antikkrejlerne XVI (7)
Antikkrejlerne XVI (7) Britisk dokumentarserie fra 2018. (Antiques Road Trip) Vi følger otte antikvitetseksperter, der rejser på kryds og tværs over hele Storbritannien og besøger både herregårde og små antikvitetsbutikker på jagt efter netop det fund, der kan indbringe køberen den største fortjeneste på den nærmeste auktion.

DR2

09:20  

Danmark mod Danmark - historien som slagmark (1:2)
Danmark mod Danmark - historien som slagmark (1:2) I to programmer tegner Liv Thomsen den historiske baggrund for den værdikamp, som har været øverst på dagsordenen siden det såkaldte systemskifte 2001. På den ene side er regeringen og Dansk Folkeparti, som ifølge dem selv kæmper for danskheden og mod årtiers kulturelt overherredømme. På den anden side er 'de kulturradikale' - en gruppe af skribenter og kritikere som især ytrer sig i dagbladet Politikens spalter og som har diametralt modsatte holdninger til indvandring, retspolitik, kulturpolitik etc. Med udgangspunkt i en række nedslag i nyere Danmarkshistorie og interview med blandt andre Søren Krarup, Jesper Langballe, Klaus Rifbjerg, Hans Hertel blotter vi uenighederne og viser hvor forskelligt man kan tolke historiens gang. Tilrettelæggelse: Liv Thomsen. Sendt første gang 05.09.10

10:00  

Danmark mod Danmark - historien som slagmark (2:2)
Danmark mod Danmark - historien som slagmark (2:2) I to programmer tegner Liv Thomsen den historiske baggrund for den værdikamp, som har været øverst på dagsordenen siden det såkaldte systemskifte 2001. På den ene side er regeringen og Dansk Folkeparti, som ifølge dem selv kæmper for danskheden og mod årtiers kulturelt overherredømme På den anden side er 'de kulturradikale' - en gruppe af skribenter og kritikere som især ytrer sig i dagbladet Politikens spalter og som har diametralt modsatte holdninger til indvandring, retspolitik, kulturpolitik etc. Med udgangspunkt i en række nedslag i nyere Danmarkshistorie og interview med blandt andre Søren Krarup, Jesper Langballe, Klaus Rifbjerg, Hans Hertel blotter vi uenighederne og viser vi hvor forskelligt man kan tolke historiens gang. Tilrettelæggelse: Liv Thomsen. Sendt første gang 12.09.10

10:40  

Flugtrute: DDR-Danmark (1:2)
Flugtrute: DDR-Danmark (1:2) Dansk dokumentarserie om et glemt kapitel i den kolde krig. Hele verden fulgte de desperate flugtforsøg ved Berlinmuren. Men der var også en anden og dødsensfarlig flugtrute. Den gik over Østersøen - til Danmark. Tusindvis af østtyskere satte livet på spil i bølgerne. For mange blev danskerne deres redningsmænd. De fleste nåede aldrig så langt. Dette er historien om nogle af dem der forsøgte. Tilrettelæggelse: Jesper Clemmensen. Sendt første gang 8.11.09.

11:20  

Flugtrute: DDR-Danmark (2:2)
Flugtrute: DDR-Danmark (2:2) Dansk dokumentarserie om et glemt kapitel i den kolde krig. Hele verden fulgte de desperate flugtforsøg ved Berlinmuren. Men der var også en anden og dødsensfarlig flugtrute. Den gik over Østersøen - til Danmark. Tusindvis af østtyskere satte livet på spil i bølgerne. For mange blev danskerne deres redningsmænd. De fleste nåede aldrig så langt. Dette er historien om nogle af dem der forsøgte. Tilrettelæggelse: Jesper Clemmensen. Sendt første gang 17.01.10

TVR

09:10  

Vilde vidunderlige dyr: Kongeørn på harejagt
Vilde vidunderlige dyr: Kongeørn på harejagt Kongeørnen er en af verdens største fugle. Den har skarpe klør, gode øjne og er en mester i at jage i de jyske skove. På lang afstand ser den en hare, som den vil fange og spise. Kongeørnen går på vingerne.

09:15  

Vilde vidunderlige dyr: Eghjortens vilde våben
Vilde vidunderlige dyr: Eghjortens vilde våben Eghjorten er en kæmpestor bille, som har et ret vildt våben. Da en han-eghjort finder en hun-eghjort, som han vil parre sig med, bliver han udfordret af en anden han-eghjort. De to hanner kommer nu op at slås.

09:20  

Sød, nuttet og i fare - De små pindsvin fra Holte (1)
Sød, nuttet og i fare - De små pindsvin fra Holte (1) Genboens hund har spist en pindsvineunge og måske også moderen, så de andre fem unger er overladt til sig selv. Heldigvis tager Anne-Cathrine, Nicoline og Malou sig af dem. De giver dem varmepuder, vand og regnorme så de kan klare sig. Om natten tager de ude for at lede efter pindsvinemoderen. Vil de finde moderen, så pindsvineungerne kan overleve?

09:30  

MikroMakkerne - Lever i lort
MikroMakkerne - Lever i lort MikroMakkerne ruller trækvognen ud i naturen og går på krible krable jagt. I dag kigger Selma og Milton nærmere på små dyr, som lever i lort. Og så synger de deres hele egen lorte-rap.

09:38  

Dinolaboratoriet
Dinolaboratoriet Ankylosaurus var en firbenet planteæder. Hele ryggen var dækket med tykke knogleplader, hårde skjolde og skarpe torne. Men der var et sted, hvor den var meget sårbar. Dette og meget mere fakta vil vi hjælpe dig med at finde ud af, hvis du ser med i Dinolaboratoriet.

09:41  

Stop! (3)
Stop! (3) Klara vil lege med storesøster Leas ting, som er meget sjovere end hendes egne. Men Lea vil ikke dele. Så da Lea forlader sit værelse, sniger Klaras sig ind uden at få lov...

09:45  

Jonahs dyreverden
Jonahs dyreverden

10:00  

Odderen Svenn
Odderen Svenn

10:06  

Dyrepasser Pihl
Dyrepasser Pihl

10:10  

Onkel Reje og børnenes brevkasse (5)
Onkel Reje og børnenes brevkasse (5) Se hvor Onkel Reje og Brille tager hen i verden med rejseknappen i denne uge og mød også Onkel Rejes sure sokker, der elsker at fortælle vittigheder.

10:10  

Onkel Reje og børnenes brevkasse (13)
Onkel Reje og børnenes brevkasse (13) Ørle Per drøner rundt og rundt på en racerbane i racerbil, indtil han næsten dør af køresyge. Onkel Reje og Brille har besluttet sig for at bestige Mount Everest. På toppen møder de Den Afskyelige Snemand, så de stikker af og får sig en gevaldig kælketur hele vejen ned af bjerget. Med Mads Geertsen og Brian Lykke.

10:25  

Sebastian og Afrikas vildeste dyr (6) - Krabben
Sebastian og Afrikas vildeste dyr (6) - Krabben Hvis man skulle finde på et monster til en gyserfilm, kunne dagens dyr virke som god inspiration. I dag vil Sebastian nemlig prøve at finde det dyr, der går under navnet, "palmetyven". Det er en af verdens største krabber - og den er stor. Rigtig stor!

10:40  

Lille Nørd
Lille Nørd Kan det virkelig passe, at sommerfuglen kan trylle? Ta´ med Lille Nørd på sommerfuglejagt og se, om det lykkes Anders og Katrine at finde ud af, hvordan sommerfuglen forvandler sig fra larve til sommerfugl.

11:10  

Motor Mille og Børnebanden (6)
Motor Mille og Børnebanden (6) Den Sure Mand i det store hus har taget alle børnenes bolde, og han skærer dem over og bruger dem som urtepotter. Motor Mille og Børnebanden lægger en snedig og vild plan for at få boldene tilbage.

11:35  

Skæg med tal
Skæg med tal Hr. Skæg leger med tal og han har fundet ud af, at han gerne vil være badmintonspiller. Han har skaffet det meste udstyr, og han kan ikke huske, hvad det er han mangler. Heldigvis har Regitze åbent i hendes alt-muligt-butik, så hun hjælper ham. Bagefter besøger Hr. Skæg den hemmelig børnerestaurant "4", hvor der serveres lasagne i fire lag. Hr. Skæg og børnene tæller løs, og har det altid skægt med tal. www.dr.dk/oline

DR1

12:00  

TV AVISEN
TV AVISEN TV AVISEN giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

12:15  

Bonderøven 2012 (13)
Bonderøven 2012 (13) Der er høsttid på Kastaniegården. Men desværre har den seksradede Erhard Frederiksen-byg lagt sig ned, så Frank må høste den med le. Koen Maren og kalven Frida skal ud på et nyt stykke græs, og Frank gør en gammel mulepumpe klar, så køerne selv kan drikke vand fra åen. Den gamle svenske slåmaskine skal renoveres - spændende at se om Frank og hesten Solveig kan finde ud af at køre den, da det er første gang for dem begge. Sendt første gang 06.09.12

12:15  

Bonderøven 2012 (12)
Bonderøven 2012 (12) Frank henter fyldte tavler med honning fra bistaderne, og honningslyngen står klar til brug i stuen. I jagten på vinterfoder vil Frank prøve at lave løvhø, og han ser på, hvordan det går med afgrøderne på Kastaniegården. Sidst, men ikke mindst, skal der monteres loftsbjælker og spær på brændeskuret, så der kan holdes rejsegilde. Sendt første gang 12.06.12

12:45  

Adnan og de grønne løgne (5:6) Klimakylling
Adnan og de grønne løgne (5:6) Klimakylling Kødproduktion er en kæmpe klimasynder! Men ikke hos Danpo, hvor fidusen er indpakning, der giver klimatilgivelse.

12:45  

Adnan og de grønne løgne (4:6) Verdens mindste indsats
Adnan og de grønne løgne (4:6) Verdens mindste indsats Klimavenlige flyrejser er drømmen. Og med Momondo kan det blive virkelighed. Rejs ud i verden med Momondo og bevar den gode klima-samvittighed.

13:00  

Danmarks bedste portrætmaler (5:6)
Danmarks bedste portrætmaler (5:6) Det er semifinale i Danmarks bedste portrætmaler, og der er kun fire kunsterne tilbage i konkurrencen. Siden sidste uge har de været på workshop hos den anerkendte kunstner John Kørner. Hans råd får de brug for, når de i dag på Viborg Kunsthal skal portrættere modellerne Lina Rafn og Søren Østergaard med komposition for øje.

13:05  

Danmarks bedste portrætmaler (6:6)
Danmarks bedste portrætmaler (6:6) Vi er nået til finalen i Danmarks bedste portrætmaler, og de tre finalister besøger det ikoniske Ny Carlsberg Glyptotek i København. Det er nu, de skal vise alt, hvad de har lært gennem konkurrencen ved at lave det helstøbte portræt af modellen Susse Wold. Men hvem imponerer de tre dommere mest og får dermed titlen som Danmarks bedste portrætmaler?

14:01  

Vilde vidunderlige Danmark - Kongeørnen
Vilde vidunderlige Danmark - Kongeørnen I de jyske skove hersker en af verdens største ørne. I Lille Vildmose i Nordjylland får en kongeørn øje på en hare, og vi kommer i luften med ørnen, mens den jagter sit bytte.

14:05  

Hammerslag 2019 - Sidstegangskøberen i Esbjerg
Hammerslag 2019 - Sidstegangskøberen i Esbjerg I aften skal det handle om sidstegangs-boligen - den bolig vi flytter i, når børnene pludselig er flyttet hjemmefra, og huset er blevet for stort. Hold Øst og Vest starter i Esbjerg, hvor de skal forsøge at gætte prisen på en gammel kro fra 1677, som indtil for ganske nylig stadig langede æggekage over disken. Derefter besøger vi et lille rækkehus med en formidabel udsigt over Vadehavet. Og så slutter vi af i centrum af Esbjerg med en nyopført luksuslejlighed. Vært: Christian Degn

14:05  

Hammerslag 2019 - Samsø, et alternativ til fastlandet
Hammerslag 2019 - Samsø, et alternativ til fastlandet Hammerslag er i aften sejlet en tur til Samsø, hvor hold øst og vest skal forsøge at ramme plet, når der skal gættes priser på tre forskellige boliger. Vi starter i Nordby, hvor vi skal se en farverig murermester villa med tilhørende is-butik. Herefter går turen til hyggelige Brundby, hvor der skal gættes pris på et renoveret landsbyhus. Og så slutter vi af i Pillemark med et bindingsværkshus med originale detaljer og stil. Vært: Christian Degn

14:05  

Hammerslag 2019 - Huse med hest
Hammerslag 2019 - Huse med hest For nogle er det drømmen at have en hest, og for nogle er drømmen at have et hus med plads til hest. Men hvad skal det så koste? Det finder vi ud af i aften, når Hold Øst og Vest skal gætte boligpriser i det Nordvest-sjællandske. Vi starter i Sundbylille, som er stedet, hvis man er til heste. Her skal der sættes pris på en flot renoveret villa med mange fine detaljer. Herefter går turen til Fredensborg, hvor der skal gættes pris på et hus med en kæmpestor grund på 5,3 hektar jord. Og så slutter vi i Hillerød med et træhus fra 2007 med plads til heste, og så følger der både pool og spa med i prisen. Vært: Christian Degn.

14:50  

Kender du typen? 2016 (5)
Kender du typen? 2016 (5) Hvilken kendt dansker bor med udsigt til en golfbane, har køkkenet fyldt med glaskander og elsker gakkede gangarter? Det skal livsstilseksperterne Anne Glad og Flemming Møldrup regne ud, når de besøger et parcelhus i Haderslev, som hele to gange er blevet renoveret med hjælp fra en arkitekt. Vært: Mads Steffensen

14:50  

Kender du typen? 2016 (4)
Kender du typen? 2016 (4) Hvilken kendt dansker er så glad for sin hund, at han forkæler den med hundeparfume fra Japan? Og hvorfor er der intet kød i køleskabet? Det er livsstilseksperterne Anne Glad og Flemming Møldrup draget til Herning for at opklare. Vært: Mads Steffensen

DR2

12:00  

Danmarks hemmelige forsvar (1:4)
Danmarks hemmelige forsvar (1:4) De kastede atombomber over Rusland, sprængte Storstrømsbroen i luften og sendte politi og militær mod strejkende arbejdere i Esbjerg. Alt imens sad de selv isoleret fra omverdenen i en atomsikret bunker i Jylland 60 meter under jorden. Under den kolde krig i 80'erne deltog danske topembedsmænd i tophemmelige, realistiske krigsspil, der strakte sig over to uger og hver gang endte i atomkrig. De udgjorde toppen af en omfattende skyggeverden under den kolde krig, som kun få mennesker kendte til. En verden af hemmelige bunkers, underjordiske hospitaler, detaljerede planer og realistiske øvelser hvor tusinder af danskere - fra frivillige til topembedsmænd - helt frem til Murens fald i 1989 gjorde landet klar til krig Tilrettelæggelse: Ole Retsbo.

12:40  

Store danske Videnskabsfolk: August Krogh
Store danske Videnskabsfolk: August Krogh August Krogh opdagede de allermindste blodkar som først åbner sig ved fysisk aktivitet. En opdagelse der gjorde ham til verdens førende forsker indenfor dyrefysiologi. Han fik insulin til Danmark og var med til at udvikle en medicin mod sukkersyge. På den måde reddede han sin kones liv som led af sukkersyge. Johan Olsen fra bandet Magtens Korridorer fortæller den fascinerende historie. Hans hjerte brænder for naturvidenskaben og når han ikke står på scenen arbejder han selv som biologisk forsker.

14:05  

Lyst til luksus (2:5)
Lyst til luksus (2:5) Dansk reportage fra 2017 Efter finanskrisens nøjsomhed ser vi igen luksusmarkører som velour, guld, kagekunst og synlige logoer overalt. Men hvad er luksus? Og hvorfor har vi brug for luksus? I 'Lyst til luksus' undersøger DR K-vært Chris Pedersen sammenhængen mellem magt, forbrugsvaner og sociale dynamikker og gør os klogere på, hvordan forbrug, begær og luksus hænger sammen. Vi møder luksuselskere med hang til champagne og dyre tasker, amatørkokke med fine fornemmelser, russiske jetsettere og en Michelinkok. Sendt første gang 02.11.2017

14:35  

Ekstreme togrejser V (3:4)
Ekstreme togrejser V (3:4) Britisk rejseserie fra 2018. (Chris Tarrant's Extreme Railways) Den erfarne globetrotter Chris Tarrant elsker at udforske fjerne egne med tog, møde nye mennesker og stifte bekendtskab med nye kulturer, især hvor anlæggelsen af jernbanen har spillet en vigtig rolle i deres historie. Ukraine er bedst kendt for borgerkrig, en atomkraftulykke, russisk undertrykkelse og kålsuppe. Men der er også mere end 20.000 kilometer godt slidt og udtjent jernbane, der skriger på at blive udforsket. Så det gør Chris.

TVR

12:00  

Vilde venner II (2)
Vilde venner II (2) Der er altid travlt i Vilde Venners klub hvor børn redder og passer på Danmarks vilde dyr. I dag er det Sigurd og Alma, der har vagten i klubhuset. De skal rense en snorkelsti i Øresund, flytte gårdens får og så skal de se om de kan redde en due, der er kommet slemt til skade.

12:20  

Sovedyr på eventyr II (4) - Karsten og Blærerøvens eventyr
Sovedyr på eventyr II (4) - Karsten og Blærerøvens eventyr Rosa besøger Asbjørn og sammen finder de på et eventyr om Asbjørns sovedyr Karsten. Han er en kæmpestor elefant, der elsker frugt og grønt. På Asbjørns værelse får de øje på en håndvægt. Så i eventyret bliver Karsten til en stor stærk vægtløfter, der tager i træningscentret for at løfte vægte. Her møder han fitnessdronningen Chili og den irriterende Blærerøvs-Bjarne, der altid snyder og blærer sig når han vinder. Spørgsmålet er, om det vil lykkes Karsten at vinde over Bjarne en gang for alle.

12:35  

Ramajetterne III (1)
Ramajetterne III (1) Amors pil har ramt Finn Falk, der er blevet forelsket i Hanne Riffel. Finn Falk byder hende op til dans og romantisk middag. Daten går dog ikke helt som planlagt.

12:53  

John Dillermand (1)
John Dillermand (1) John bruger dilleren som hundesnor, og pludselig er hundeluftning det nemmeste i hele verden. Men da alle naboerne pludselig også vil have John til at lufte deres hunde, bliver det hele for meget. En kat kommer på tværs og John mister alle hundene til stor forargelse for ejerne. John må vise sit værd, og med dilleren indfanger han til sidst alle hundene, og redder dagen.

13:00  

Ramasjang Rally
Ramasjang Rally Spænd hjelmen! For nu går det løs i Danmarks sejeste sæbekasseræs - Ramasjang Rally! I dagens løb skal de fredselskende blomsterbørn fra Team Hippie slås med de stjerneseje Rumtosserne, der har fået wildcardet for den fedeste bil. Der bliver fuld fart frem, når holdene ræser ned ad striben, zig-zagger sig igennem Specialbanen mellem varehylderne i et supermarked, og drøner rundt på Ramasjang Ringen. Holdene kæmper om en plads i semifinalen.

13:30  

Heino fikser alt - Døren (14)
Heino fikser alt - Døren (14) Døren til Sandra's værelse binder rigtig meget, og derfor har hun ringet til Heino. Heino kan godt forstå problemet men finder en noget anderledes løsning.

13:40  

Monster Buster
Monster Buster Sonja er rigtigt træt af det dumme fantasi-monster, der skræmmer hende ude på toilettet. Heldigvis kommer MonsterBuster Jacinta og hjælper hende med at buste det. For selvom monstre ikke findes i virkeligheden, kan man godt være bange for dem - og have brug for hjælp til at få dem væk.

13:55  

Superhelten Sprinter Galore (1)
Superhelten Sprinter Galore (1) DiktaThor og Cleopatra holder våbenhvile og slår pjalterne sammen for at stoppe Sprinter. De sætter fælder op overalt i Bakkeby, men det er alle andre end superhelten, der går i dem. Det begynder at se sort ud, og der er kun én ting, Sprinter kan gøre - spille skurkenes superkræfter ud mod hinanden.

13:59  

Superhelten Sprinter Galore (2)
Superhelten Sprinter Galore (2) Der er valg i Bakkeby og det plejer at være lidt ligegyldigt, da Senior er den eneste, der stiller op. Men i år melder DiktaThor sig på banen med en masse tomme løfter om superkræfter og medvind til alle. Det bliver straks et stort hit, så Sprinter bliver udfordret i forsøget på at samle byen bag den døsige Senior.

14:05  

Oda Omvendt II (7)
Oda Omvendt II (7) Oda Omvendt kommer Emil til undsætning. Da Emils forældre vil bruge al for lang tid på at bygge korthuse og lave maratonhøjtlæsning, hurtig-zapper Balder dem. Sammen laver Oda og Emil en skøn tidslomme med børnetid, så de kan bygge korthuse og læse lige så længe, de har lyst. Balder, der nu bor i børnehaven, får besøg af Amalie fra Allerhøjeste Sted, og han lover at sætte en stopper for Odas tidsbobler.

14:15  

Onkel Rejes fede sommerferie (12)
Onkel Rejes fede sommerferie (12) Så er det endelig blevet dagen, hvor Onkel Reje skal føde - en dag der falder sammen med at Foreningen for Danske Børnehadere holder generalforsamling inde hos naboerne Didrik og Skidrik. Men tingene udvikler sig ikke helt som planlagt, da Skidrik bestemmer sig for, at Didrik skal snige sig op til vandværket og forgifte vandet i hele Danmark. Så kan de nemlig endelig få tilintetgjort Onkel Reje og blive formænd for børnehaderne.

14:30  

Motor Mille på cirkustur (4)
Motor Mille på cirkustur (4) Motor Mille har en drøm om at optræde i et cirkus med hendes motorcykel. I Cirkus Kæphøj viser en ethjulet cykel sig at være mindst ligeså udfordrende, og Mille må erkende, at hun er nødt til at øve sig, hvis hun skal lykkes med et nummer i manegen.

14:45  

Quizdyrene II (4) - Hunden Evora
Quizdyrene II (4) - Hunden Evora Dagens quizdyr er collien Evora. Hun er en konkurrencehund, der elsker at træne, og har vundet præmier til konkurrencer og udstillinger. Nu håber hun på også at vinde en flot præmie i Quizdyrene. Men først skal hun svare på fem spørgsmål, der handler om insekter. Evora får især problemer, da hun skal forsøge at komme i tanke om teksten til "Mariehønen Evigglad". Men hun kæmper en brav kamp for at være en dygtig hund og vinde sig en præmie.

14:57  

Dinolaboratoriet
Dinolaboratoriet Spinosaurus havde et stort ryg sejl til at imponere eller skræmme. Spinosaurus er den eneste dinosaur, der menes at have levet både på land og i vand.

DR1

15:35  

Kriminalkommissær Barnaby XII: Små glæder (5)
Kriminalkommissær Barnaby XII: Små glæder (5) Engelsk krimiserie fra 2009. (Midsomer Murders) "Små glæder". En smuk og detaljerig miniatureby er landsbyen Little Worthys stolthed, men der går skår i idyllen, da miniaturebyen bliver skueplads for et bizart mord. Som en anden Gulliver findes en lokal mand spændt fast med snore og pløkker midt blandt den lille bys huse - med et dybt og dødbringende sår i lænden. En ny sag for Barnaby og hans assistent Jones. Barnaby: John Nettles. Jones: Jason Hughes. Bernice: Olivia Colman. Instruktion: Peter Smith.

15:35  

Kriminalkommissær Barnaby XII: Bristen (4)
Kriminalkommissær Barnaby XII: Bristen (4) Engelsk krimiserie fra 2009. (Midsomer Murders) "Bristen". Midsomers sportsvognsentusiaster og medlemmerne af den lokale cykelklub er ikke de bedste venner. Cyklisterne mener, at bilisterne kører hensynsløst. Måske er det derfor, at en ukendt gerningsmand er begyndt at overhælde områdets sportsvogne med lim og maling? Mens Barnaby leder efter den skyldige, bliver en cyklist dræbt af en flugtbilist. Skyldes det den verserende strid? Eller er der et helt andet motiv for forbrydelsen? Barnaby: John Nettles. Jones: Jason Hughes. Joyce: Jane Wymark. Instruktion: Richard Holthouse.

17:10  

Landsbyhospitalet (21)
Landsbyhospitalet (21) Engelsk dramaserie. (The Royal) Spåkonen fra det lokale tivoli bliver indlagt på det lille hospital The Royal i 60ernes Nordengland, og staben benytter lejligheden til at høre lidt om deres fremtid. Samtidig får en karruselulykke alvorlige følger, mens psykologen dr. Klein forsøger at komme til bunds i en usædvanlig voldssag.

17:10  

Landsbyhospitalet (22)
Landsbyhospitalet (22) Engelsk dramaserie. (The Royal) En fugtig polterabend er tæt på at ende i en tragedie, da deltagerne bliver indlagt med alvorlige forgiftningssymptomer. Nogen har blandet træsprit i deres drinks, og Ken og Alun sætter deres egen efterforskning i gang for at finde ud af hvem. Samtidig forsøger dr. Ormerod at hjælpe en ældre kvinde, der ikke vil på hospitalet, selv om det kan redde hendes liv.

17:10  

Landsbyhospitalet (20)
Landsbyhospitalet (20) Engelsk dramaserie. (The Royal) Pokalfinalen i fodbold nærmer sig, men mr. Harper forbyder patienterne at se kampen, da den bliver sendt uden for normal tv-tid. Heldigvis er Ken som altid mand for en utraditionel løsning. Samtidig bliver dr. Ormerod kaldt ud for at hjælpe en gruppe fossil-samlere, der er styrtet ned fra en klippeskrænt - mens en dramatisk gidselaffære udspiller sig på en af hospitalets operationsstuer.

17:55  

Fra yt til nyt
Fra yt til nyt Det er ren genbrugsmagi i Fra yt til nyt, når gamle ting får nyt liv. Alt kan lade sig gøre, når bare man har en god ide. Indretningsarkitekten Gitte Lacarriere skal på genbrugstogt i den lokale genbrugsbutik. Hun er på udkig efter ting, der kan bruges til et nyt lampeprojekt. På Fyn har Bed and Breakfast-indehaver Maria Dalum store planer med nogle gamle gulvbrædder. Og brugte cykler får nyt liv, når Buddha Bikes i København skal forvandle gamle reservedele til en ny cykel.

DR2

15:20  

Ekstreme togrejser VI (4:4)
Ekstreme togrejser VI (4:4) Britisk rejseserie fra 2019. (Chris Tarrant's Extreme Railways) Den erfarne globetrotter Chris Tarrant elsker at udforske fjerne egne med tog, møde nye mennesker og stifte bekendtskab med nye kulturer, især hvor anlæggelsen af jernbanen har spillet en vigtig rolle i deres historie. Chris Tarrant er taget til Kenya for at rejse med jernbanen fra Mombasa til Victoriasøen. En strækning, der er opført gennem ørkner og klipper, gennem fugtige og sygdomsbefængte sumpe og på trods af lokale stammefolk og menneskeædende løver. En strækning, der meget sigende har fået navnet 'Vanvidsekspressen'.

16:10  

Jagten på kærlighedssvindleren (2:4)
Jagten på kærlighedssvindleren (2:4) Richard Scott Smith har i årevis svindlet sine kærester. Nu vælger hans ofre at slå sig sammen med en dusørjæger og en privatdetektiv for at stoppe hans kærlighedssvindel og redde fremtidige ofre. De finder ud af, at han arbejder på en skaldyrsrestaurant i Wichita, men derefter tager sagen en mærkelig drejning. Amerikansk dokumentar fra 2020. (Love Fraud)

17:25  

Store danske videnskabsfolk: Niels Finsen
Store danske videnskabsfolk: Niels Finsen Lægen Niels Finsen er berømt for en revolutionerende kur med sollys mod den frygtede sygdom hudtuberkulose, der vansirede folks ansigter med sår og betændelser, der kunne ødelægge næsebrusken. Han blev første danske nobelpristager for sin opdagelse. Johan Olsen fra bandet Magtens Korridorer fortæller den fascinerende historie. Hans hjerte brænder for naturvidenskab, og når han ikke står på scenen, arbejder han selv som forsker i biokemi.

TVR

15:00  

Gry og Regnbueriget
Gry og Regnbueriget

15:20  

Chuggington
Chuggington Følg de tre lokomotiver Brewster. Koko og Wilson, der netop er kommet i praktik som arbejdstog i byen Chuggington.

15:30  

Ernest & Celestine II
Ernest & Celestine II

15:45  

Gurli Gris
Gurli Gris Tegnefilm med dansk tale

15:50  

Gurli Gris
Gurli Gris Tegnefilm med dansk tale

15:55  

Simon III
Simon III

16:04  

Simon III
Simon III

16:10  

Peter Pedal
Peter Pedal

16:20  

Ricky Zoom
Ricky Zoom

16:35  

Paw Patrol VII
Paw Patrol VII Vovserne redder faldskærmsudspringerne + Vovserne redder Alex' cupcakes

17:00  

Vilde vidunderlige dyr: Kommer grævlingen over vejen?
Vilde vidunderlige dyr: Kommer grævlingen over vejen? En hun-grævling snuser rundt i skoven. Hun leder efter en han-grævling, som hun kan parre sig med. Hun kommer til en vej, hvor der kører biler. Men selvom grævlinger ser dårligt, og vejen er farlig, så må hun krydse vejen for at lede videre.

17:05  

Vilde vidunderlige dyr: Ællingernes flugt fra katten
Vilde vidunderlige dyr: Ællingernes flugt fra katten En hvinand har lagt sine æg i et hult træ meget tæt på en sø. Andemoren ved, at der er en kat i nærheden. Så da ællingerne kommer ud af æggene, må de skynde sig at hoppe ned fra træet og komme i sikkerhed ude i søen.

17:10  

Odderen Svenn
Odderen Svenn

17:15  

Jonahs dyreverden
Jonahs dyreverden

17:30  

Trex
Trex Simon kommer hjem til et tomt køleskab og må begive sig ud på jagt efter mad med sin tamme dinosaur. På burgerbaren narrer de ejeren Big Jack til at klæde sig ud som cowboy med hest. Desværre er Trex ikke så god til at lege hest.

17:35  

Vilde venner (5)
Vilde venner (5) Der er altid travlt i Vilde Venners klub hvor børn redder og passer på Danmarks vilde dyr. I dag er det William og Bertram, der har vagten i klubhuset. De skal lave hullerne i hegnet i andegården så ænderne ikke flyver væk og redde en svane, der har spist t en fiskekrog.

17:52  

John Dillermand (14)
John Dillermand (14) Det er Halloween, og John skal klædes ud som noget uhyggeligt og rasle med de andre fra vejen. John har glædet sig til slik, men dilleren vil hellere lave ballade.

DR1

18:00  

Fra yt til nyt
Fra yt til nyt Det er ren genbrugsmagi i Fra yt til nyt, når gamle ting får nyt liv. Alt kan lade sig gøre, når bare man har en god ide. Butiksindehaver Sannie Windelborg tager på genbrugsjagt i en gammel lade. Hun håber at finde noget, der kan komme i butikken. En gammel ruskindsjakke skal forvandles til en taske hos genbrugsbutikken Redesign i København. Og dekoratør Karin Borgbjerg har fået en bestilling på et garderobestativ, som hun håber, falder i kundens smag.

18:30  

TV AVISEN
TV AVISEN TV AVISEN giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

18:50  

Vores Vejr
Vores Vejr DR's vejrudsendelse, der i løbet af ugen gør dig klogere på vejret, der var, og hvad der venter os.

19:00  

Aftenshowet
Aftenshowet DR1s journalistiske talkshow direkte fra Rådhuspladsen i København.

19:05  

Aftenshowet
Aftenshowet DR1s journalistiske talkshow direkte fra Rådhuspladsen i København.

20:00  

Kender Du Typen? - med råhygge og racerbil
Kender Du Typen? - med råhygge og racerbil Hvem er det, der bor i et tidligere bådeværft på Holmen i København? Og som har gemt en fin samling af biler fra sin barndom? Det skal livsstilseksperterne Anne Glad Wagner og Jacob Holst Mouritzen regne ud, når Kender Du Typen? besøger et rækkehus med højt til loftet. Vært: Tobias Hansen.

20:30  

Tillykke, I skal have trillinger III (6:7)
Tillykke, I skal have trillinger III (6:7) Simone må kaste håndklædet i ringen, da hun går ned med stress, og trillingerne må begynde i dagpleje uden for hjemmet. Michella og Marks hjem er ikke længere rummeligt nok, nu hvor familien er vokset med tre på én gang. Så nu sættes jagten ind; findes det hus, der opfylder alle behov for en trillingefamilie? Hos Ida og Martin sørger fem høns for at storfamilien kan løbe rundt. For når man hjemmepasser og har 6 børn, må der tænkes kreativt.

DR2

18:00  

Når vandet kommer
Når vandet kommer Dansk dokumentar fra 2017 Når storme og ekstreme vejrlig rammer Danmark er vi som regel velforberedte. Historien har lært os danskere, at rettidig omhu er vigtig, når elementerne spiller med musklerne...... ikke mindst i en tid hvor metrologerne varsler endnu mere ekstremt vejr. Vi er en lille nation men med en meget lang kystlinie på samlet 8.750 km og vores fremtid vil i høj grad handle om vand. Flere skybrud hvor vandet vælter ned. Flere storme, hvor havet buldrer mod Danmarks kyster og så et stigende grundvandsspejl - altså vand der langsomt stiger op under vore fødder. I disse år arbejdes og bygges der på højtryk for at sikre danskerne mod fremtidens problemer med vand. Og det resulterer bestemt ikke blot i golde sikringsanlæg mod vand, men mange steder også i nye smukke byrum til borgerne. Sendt første gang 17.07.2017

19:00  

Simon Reeves' fantastiske rejser (2:4)
Simon Reeves' fantastiske rejser (2:4) Britisk naturserie fra 2021. (Incredible Journeys with Simon Reeve) Simon Reeve har besøgt over 130 lande i sin lange karriere. Denne gang viser han nogle af de skøreste og mest farlige situationer, han har været i på sine mange eventyr - fra dengang han var under beskydning i det krigshærgede Mogadishu, blev chikaneret i Rusland og til en vanvittig ambulancetur gennem San Salvador.

20:00  

Drømmenes hus (1:6)
Drømmenes hus (1:6) Tysk dramaserie fra 2022. (Das Haus der Träume) 1920'ernes Berlin. Et helt fantastisk sted, men tiderne er ikke kun gyldne - de er præget af fattigdom og kriminalitet. Den unge Vicky ankommer til byen, på udkig efter et job. Men Vicky kommer hurtigt ned på jorden, for hun kan ikke finde et sted at overnatte, og hendes kuffert bliver stjålet. Samtidig arbejder Arthur Grünberg på sin store drøm: et glamourøst stormagasin, der skal konkurrere med de flotteste i byen.

20:45  

Drømmenes hus (2:6)
Drømmenes hus (2:6) Tysk dramaserie fra 2022. (Das Haus der Träume) Vicky kan begynde sit job i stormagasinet Jonass. Hun fejrer det sammen med Elsie i deres lejlighed. Harry dukker også op, og han og Vicky finder sammen. Vicky ved stadig ikke, at Harry er Arthur Grünbergs søn. Samtidig forsøger både Arthur og hans hustru Alice at skaffe flere midler til stormagasinet.

TVR

18:00  

F for Får
F for Får Navnet er Får - Frode Får. Fårrygende animation fra Aardman

18:05  

Pyjamasheltene IV
Pyjamasheltene IV

18:20  

Petronix
Petronix Da Cirkusdirektøren stjæler lederen af en flok lemurer, så andre vil følge med, kommer Petronix redderne i tvivl, om de kan redde lemurerne uden deres egen leder, Mads, som skal hjælpe dem i marken. Men Mads' opmuntring og langdistance-lederskab lærer vores team, at de også kan redde dyr uden ham.

18:30  

Smølferne
Smølferne

18:45  

Zig og Sharko
Zig og Sharko

18:50  

Zig og Sharko
Zig og Sharko

19:00  

Svampebob Firkant VIII (19)
Svampebob Firkant VIII (19)

19:25  

Bedst & Bedster
Bedst & Bedster Bedst kan ikke falde i søvn, da han er bange for ikke at komme op til tiden og synge live i "Godmorgen Bedsteby". Heldigvis har han sin søster, Bedster, der kan hjælpe. Efter utallige mislykkede forsøg får Bedster endeligt Bedst til at sove. Men først efter at have vækket hele vejen.

19:35  

Wild Kratts IV
Wild Kratts IV

20:00  

Godnat - nu går vi i seng
Godnat - nu går vi i seng

DR1

21:00  

TV AVISEN
TV AVISEN TV AVISEN giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

21:25  

Horisont: På racistkursus i Californien
Horisont: På racistkursus i Californien I USA går hvide i terapi for deres hvidhed. De mener, at alle hvide mennesker er racister og er del af en bølge af kontroversiel, antiracistisk uddannelse på amerikanske virksomheder, universiteter og offentlige institutioner. Højrefløjen hader det, og ser undervisningen som et angreb på hele den vestlige civilisation.

21:50  

Mordene i Brokenwood VII (4:6)
Mordene i Brokenwood VII (4:6) Newzealandsk krimiserie fra 2021. (The Brokenwood Mysteries) Celebrity-kokken Sophie Grainger har overtaget det lokale fødevaremarked. Hun er en temmelig bestemt dame og ikke just populær blandt de andre sælgere. Så der er ikke ligefrem mangel på mistænkte, da en høtyv gør en ende på Sophies liv.

23:20  

Gift ved første blik USA XIV (18:26)
Gift ved første blik USA XIV (18:26) Beslutningsdagen nærmer sig. Ægtefællerne deler deres fortid for at knytte dybere bånd til hinanden. Men en brudgom bliver i tvivl om, hvorvidt hans kone skal sige 'ja' til at blive ved med at være gift med ham.

DR2

21:30  

Besat af en drøm (1:2)
Besat af en drøm (1:2) Musikdokumentar. Mads drømmer om et gennembrud ligesom det, hans kæreste MØ fik. Sangeren har været upcoming musiker i tyve år, og tror altid han er i gang med at skrive et hit. Mød drømmeren og optimisten Mads, der fængsler publikum med bandet Goss og prøver at få tiden til at stå stille. Og som kun har sat drømmen på pause, da han passede på sin kæreste, da hun gik ned med stress.

22:25  

Riget II (2:4)
Riget II (2:4) Spøgelseshistorie af Lars von Trier fra 1997. Fru Drusse har fået hjertestop på operationsbordet. Hun er endnu ikke i de dødes rige, men i det Swedenborgske rum, hvor hun møder det lille spøgelse Mary. Også Krogshøj er tilsyneladende død - efter han nedsvælgede Helmers haitianske mikstur. Mens Moesgaard er gået i terapi, og Helmer gør ivrige studier i klosetskålen, har Judith sit at se til med Lillebror, som trodser alle love for spæde børns adfærd og udvikling. Medvirkende: Ernst Hugo Järegård, Kirsten Rolffes, Holger Juul Hansen, Ghita Nørby, m.fl. Instruktion: Lars von Trier og Morten Arnfred.

23:45  

Unge kriminelle
Unge kriminelle Britisk dokumentarserie fra 2020. (Crime and Punishment) Jordan har brugt det meste af sit liv i fængsel. Da han bliver løsladt, begynder hans kamp for et liv uden for fængslets mure. Jordan er en af de over 700 børn, der ender bag tremmer i Storbritannien. Hvordan vil de britiske myndigheder forhindre, at børn og unge ender som kriminelle?

TVR
DR1

00:45  

Kriminalkommissær Barnaby XII: Spioner (3)
Kriminalkommissær Barnaby XII: Spioner (3) Engelsk krimiserie fra 2009. (Midsomer Murders) "Spioner". Barnaby lader sig overtale til at være dommer i en cricketkamp. Hans meddommer er en excentrisk eks-spion - og til sin kones store overraskelse afslører Barnaby, at han selv har en fortid som efterretningsagent. Da en anden tidligere spion findes myrdet, indser Barnaby, at sagen har tråde til den kolde krig. Men inden han kan nå at opklare den, tages han pludselig af sagen. Barnaby: John Nettles. Jones: Jason Hughes. Brenda Packard: Anna Massey. Instruktion: Renny Rye.

02:15  

Antikkrejlerne XVI (6)
Antikkrejlerne XVI (6) Britisk dokumentarserie fra 2018. (Antiques Road Trip) Vi følger otte antikvitetseksperter, der rejser på kryds og tværs over hele Storbritannien og besøger både herregårde og små antikvitetsbutikker på jagt efter netop det fund, der kan indbringe køberen den største fortjeneste på den nærmeste auktion.

03:00  

Hvis vægge kunne tale (3:8)
Hvis vægge kunne tale (3:8) Svensk reportageserie fra 2017. (Det sitter i väggarna) I Uppland ligger en herregård, der siges at have rødder tilbage til 1600-tallet. Så Christopher kommer på arbejde, når der skal graves så langt tilbage i tiden. Erikas opgave er mere enkel, en moderne dør skal skiftes ud med en, der stilmæssigt passer langt bedre.

DR2

00:30  

Vores uendelige univers (2:5)
Vores uendelige univers (2:5) BBC-dokumentarserie fra 2022. (The Universe) Mennesker har kigget op på stjernerne i årtusinder i søgen efter svar på, hvad der er derude. Men nu er vi nået til det punkt i astrofysikken, hvor vi måske endelig er tæt på at besvare det ultimative spørgsmål: Er vi alene? Og finder vi nogensinde en planet, der ligner vores egen?

01:25  

I heroinens spor (2:5)
I heroinens spor (2:5) Amerikansk dokumentarserie fra 2018. (The Trade) Siden år 2000 er der registreret over 300.000 opiatrelaterede dødsfald i USA. Stofferne kommer typisk fra Mexico, hvor myndighederne kæmper en hård kamp mod narkokartellerne. Her følger vi kriminalassistent Mark Edwards, der forsøger at finde frem til den person, som gav dødbringende heroin til en enlig mor. Og vi møder en far, der kæmper for at hjælpe sin datter ud af et stofmisbrug.

TVR

01:45  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

03:50  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

 
 
 

Persondatapolitik * Cookies * Kontakt
Copyright © 2023, HERNING.net. Alle rettigheder forbeholdes.
0131021418