Herning
Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Lørdag Søndag Mandag

TV: søndag d. 17. september 2023

Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Lørdag Søndag Mandag

TV: søndag d. 17. september 2023

DR1

05:00  

Udsendelsesophør
Udsendelsesophør

06:30  

Next Level Chef II (11:15) Stegende hedt
Next Level Chef II (11:15) Stegende hedt Amerikansk madserie fra 2023. (Next Level Chef) Otte deltagere er tilbage. En deltager beslutter at tage ti sekunder fra sin største konkurrent, så vedkommende får mindre tid til at udvælge ingredienser. Deltagerne skal ikke bare stege en hovedret, de skal bruge al deres tekniske og kulinariske kunnen. Hvem kommer til at svede mest?

07:15  

Next Level Chef II (12:15) Den store bagedyst
Next Level Chef II (12:15) Den store bagedyst Amerikansk madserie fra 2023. (Next Level Chef) De syv tilbageværende kokke skal igennem en meget populær - og frygtet - disciplin: desserten. Og den skal bages, ikke laves. Der er chokolade, citrus og flotte detaljer på menuen. De har 60 minutter. Hvilken kok kan hæve sig over de andre?

08:00  

TV AVISEN
TV AVISEN TV AVISEN giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

08:10  

Wallander: Mordere uden ansigt
Wallander: Mordere uden ansigt Engelsk-svensk krimi fra 2010. (Wallander: Faceless Killers) Kommissær Kurt Wallander må efterforske et grusomt dobbeltmord på et ældre landbo-par. Inden kvinden dør, hvisker hun et ord, der lyder som 'udlænding'. En af Wallanders kolleger lækker oplysningen til pressen, hvilket får alvorlige følger. Kurt Wallander: Kenneth Branagh. Anne-Britt Hoglund: Sarah Smart. Lisa Holgersson: Sadie Shimmin. Instruktion: Hettie Macdonald.

DR2

05:05  

Londongrad (2:3) 14 mystiske dødsfald
Londongrad (2:3) 14 mystiske dødsfald Britisk dokumentarserie fra 2022. (Once Upon a Time in Londongrad) Da Putin kommer til magten, falder Boris Beresovskij i unåde og må flygte til Storbritannien. Her planlægger han at vælte Putin - men planen har en pris. I et desperat forsøg på at få sin milliardformue ud af Rusland udtænker han i samarbejde med Scot Young en risikable plan: Project Moscow. Men da projektet falder til jorden, begynder folk at dø.

05:55  

Londongrad (3:3) Blodspor til Rusland
Londongrad (3:3) Blodspor til Rusland Britisk dokumentarserie fra 2022. (Once Upon a Time in Londongrad) Heidi og hendes team finder ud af, at Berezovsky- og Young-sagerne er forbundet med 12 andre mistænkelige dødsfald i Storbritannien. Men det er først, da giftmordet på dobbeltagenten Sergei Skripal i Salisbury går verden rundt, at trådene til Kreml og den russiske stat blotlægges. Det bliver klart, hvor afhængige briterne er af russiske penge, olie og gas - og hvorfor ingen sætter en stopper for Putin.

06:10  

Du så os date
Du så os date Hvilke spilleregler gælder, når man dater på tv - og kan de overføres til virkeligheden? Hvor hurtigt skal man for eksempel have sex? Ulrik fra Gift ved første blik spørger sig selv, hvorfor det gik så galt. Sidney Lee og Numse Rasmus mødes igen for første gang, siden de var med i Singleliv. Kirsten havde en særlig taktik i forsøget på at score Landmanden Jørgen.

06:40  

Iran i hjertet (1:4)
Iran i hjertet (1:4) Musikeren Melodi er i fuld gang med sin karriere og skal spille på Roskilde Festival. Men drabet på en ung kvinde i Iran vender hendes verden på hovedet. Karo er fremadstormende designer og skal snart lancere sin nye kollektion. Hvordan forener man livet som kunstner i Danmark og støtten til frihedskampen i Iran?

07:10  

Weekendtur til Berlin
Weekendtur til Berlin Britisk dokumentarserie fra 2022. (Weekend Breaks with Gregg Wallace) Krig, kabaret og klubber. Tag med Gregg Wallace til den travle tyske hovedstad Berlin. I løbet af tre dage graver han i byens problematiske historie og tyske madklassikere som currywurst, pretzels og øl. Mellem måltiderne oplever han ikoniske monumenter som Brandenburger Tor, lærer at lave gadekunst og får indblik i byens legendariske natteliv.

08:00  

Nyheder fra Grønland
Nyheder fra Grønland Få de seneste nyheder fra Grønland serveret på dansk.

08:30  

Seneste nyt fra TV Avisen
Seneste nyt fra TV Avisen

TVR

05:00  

Pip og Poppy
Pip og Poppy

05:10  

Pip og Poppy
Pip og Poppy

05:15  

Hunden Ib II
Hunden Ib II

05:20  

Sultne bjørne
Sultne bjørne

05:30  

Ramasjang Mysteriet II (4)
Ramasjang Mysteriet II (4) Der sker mystiske ting i Ramasjang. Byens syv skurke driller, og ting forsvinder. Heldigvis har Kristian en hemmelig detektivhule under byen, hvor han med hjælp fra superseje børn løser dagens mysterium.

06:00  

Ernest & Celestine (18)
Ernest & Celestine (18)

06:10  

Sarah og And (9)
Sarah og And (9)

06:20  

Chuggington
Chuggington Følg de tre lokomotiver Brewster. Koko og Wilson, der netop er kommet i praktik som arbejdstog i byen Chuggington.

06:30  

Bamselægen - Galdesten (5)
Bamselægen - Galdesten (5) Alfred kommer ind med sin bamse Petra, fordi den er blevet gul i øjnene. Da de undersøger den nærmere, finder de ud af, at den har galdesten. Det kan være farligt, fordi kroppen så ikke kan komme af med giftstoffer, så derfor skal Petra opereres.

06:50  

Motor Mille og Børnebanden (9)
Motor Mille og Børnebanden (9) Motor Mille og Børnebanden finder de sure mænds lager, men det er i virkeligheden en fælde. Motor Mille bliver fanget! Nu må Børnebanden være modige og prøve selv at styre den store kran på havnen for at redde Motor Mille.

07:05  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:05  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:05  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:12  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:12  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:13  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:15  

Simon III
Simon III

07:25  

Bluey
Bluey

07:30  

Kasper og Sofie på skattejagt
Kasper og Sofie på skattejagt Kasper og Sofie har sommerferie og besøger Sofies morfar på landet. En dag på stranden finder de en mystisk gammel kasse, som er nedgravet i sandet. Det er en tidskapsel, som hendes bedstefar og hans ven Alfred gravede ned for mange år siden. Den indeholder nogle fine ting og hvad der synes at være spor til en skat!

08:52  

Pyjamasheltene III
Pyjamasheltene III

 
DR1

09:40  

Danske Vidundere: Draved Skov
Danske Vidundere: Draved Skov Danmark var oprindelig et skovland, men det kan være svært at få øje på i dag. Meget af den skov, vi har i dag, er nemlig plantet af mennesker - kun ganske få steder i landet kan vi opleve det tætteste, vi kommer på dansk urskov. Et af de steder er Draved Skov i Sønderjylland, hvor Ann Marker og Danske Vidundere denne gang går på opdagelse. I skoven fortæller skovløber Polle om den uhygge, som Draved Skov også er forbundet med - skoven er nemlig omkranset af højmose, hvilket også er forklaringen på, at skoven har ligget urørt hen i flere tusinde år. Derfor lå galgebakken i udkanten af skoven og her blev røverpak og ulve klynget op til skræk og advarsel. I Draved Skov fortæller forstekspert Peter Friis Møller om de mange fantastiske træer, som for eksempel småbladet lind, der er landets oprindelige urskovs-træ og som kun kan sprede sine frø, når vi har tropedøgn i Danmark. Sendt første gang 14.01.08

10:00  

Til gudstjeneste: Hvem griber os? - Thomas Banke
Til gudstjeneste: Hvem griber os? - Thomas Banke Hvem griber os, når livet falder fra hinanden? Det spørgsmål har dagens gæst Thomas Banke stillet sig selv flere gange, da hans liv faldt fra hinanden samtidig med, at han var borgmester i Fredericia Kommune. Derfor har Sofie Østergaard inviteret Thomas med i kirke i Svendborg til en gudstjeneste om modet til at lægge bekymringerne væk og stole på, at Gud og livet nok skal gribe os.

11:00  

Vilde Skandinavien (2:3) Landenes indre
Vilde Skandinavien (2:3) Landenes indre BBC-naturserie fra 2023. (Wild Scandinavia) Ravne, losser, ulve og bjørne. Nogle af Odins og Frejas dyr lever vildt i de svenske nåleskove nær Arktis. Træerne har tilpasset sig de ekstreme forhold, og ravnene får hjælp af kongeørnen til at få hul på den frosne frokost. Samerne hjælper rensdyrene, hvis vandringsruter tit er spærret af byer og veje. Når foråret endelig kommer, forvandles naturen. Mager skal findes, unger skal opfostres, og dyrene skal æde sig fede.

DR2
TVR

09:05  

Gigantosaurus
Gigantosaurus

09:15  

Landet for længe siden
Landet for længe siden Amerikansk tegnefilm med dansk tale. Følg med Lillefod og de andre dinosaurusser på eventyr for millioner af år siden - længe før menneskene, da kæmpeøglerne og deres børn befolkede vores jord!

09:40  

Pippi Langstrømpe
Pippi Langstrømpe

10:05  

Pax' jordiske eventyr (5:10)
Pax' jordiske eventyr (5:10) Den skøre Pax lander på den fremmede planet Jorden og kæmper med Den sure dame om den forsvundne maskine. Pax bliver fanget i en butiks komplekse døre, bygger et tårn af toiletpapir og klæder sig ud som en helt usædvanlig jordbo. Vil hun på trods af alle forhindringer lykkes med at stråle sig tilbage til rumskibet med maskinen i behold?

10:20  

Pax' jordiske eventyr (6:10)
Pax' jordiske eventyr (6:10) Den skøre Pax lander på den fremmede planet Jorden og kæmper med Den sure dame om den forsvundne maskine. Pax hopper fra timetervippen, men kan ikke synke. Den sure dame opdager en mærkelig busk med ben, og en fuglekigger slipper af med sine fugle. Vil hun på trods af alle forhindringer lykkes med at stråle sig tilbage til rumskibet med maskinen i behold?

10:35  

Kasper og Sofie II (5)
Kasper og Sofie II (5) Morfar, Esther og Siri tager Kasper og Sofie med i svømmehallen. Der skal Kasper og Sofie øver sig til svømmeprøven. Sofie har det sjovt med at sprøjte vand på Kasper, men han kan ikke lide at få vand i øjnene. Kasper er bange for at dykke ned under vandet. Vil han kunne klare kravene til svømmeprøve?

10:50  

Kasper og Sofie II (6)
Kasper og Sofie II (6) Maria ligger syg derhjemme, så Kasper og Sofie benytter lejligheden til lege sygeplejerske og læge. Forkølelser er temmelig smitsomme, og der går ikke lang tid før Frøken Kanin også bliver forkølet. Løveungen er bange for at blive smittet, men klarer at sætte frygten for bakterier til side for at kunne støtte hende.

11:05  

Gry og Regnbueriget
Gry og Regnbueriget

11:25  

Pax' jordiske eventyr (7:10)
Pax' jordiske eventyr (7:10) Den skøre Pax lander på den fremmed planet jorden og kæmper med Den sure dame om den forsvundne maskine. Pax forsøger at leve som en zebra, bliver trampet ned af lemurer, og forsøger at pumpe Den sure dame fuld af kaffe. Vil hun på trods af alle forhindringer lykkes med at stråle sig tilbage til rumskibet med maskinen i behold?

11:40  

Flaskepost fra Stillehavet II (12)
Flaskepost fra Stillehavet II (12) Desværre må vi igen sige farvel til Tikopia og alle vores venner der. Hvad gør vi med Ziggy Man? Vi må videre til Vanuatu, et nyt land, hvor Vilja og Iben venter på os

11:50  

Sebastian og Afrikas vildeste dyr - Elefanten
Sebastian og Afrikas vildeste dyr - Elefanten Sebastian er taget til landet Burkina Faso. Her vil han prøve at finde landets største dyr, den vestafrikanske skovelefant. Undervejs støder han på en meget mærkelig slange samt den mystiske hornravn. Og på det lokale marked får han sig en overraskelse, da han smager på den lokale billelarve.

DR1

12:00  

TV AVISEN
TV AVISEN TV AVISEN giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

12:30  

Alle mod 1
Alle mod 1 Stephania og Joakim inviterer igen til vilde eksperimenter, der denne gang involverer en kæmpe brandbil, en rullende jacuzzi og skokast fra en vild forlystelse. Mille Gori og Micki Cheng skal prøve kræfter med en særpræget form for tørsvømning, vi skal hylde bøger og bogorme i en helt særlig bog-by, og en håndfuld børn får hænderne fulde, når de får lov at tømme en slikbutik på tid.

13:30  

Danmarks næste tøjdesigner (3:6)
Danmarks næste tøjdesigner (3:6) Tidligere statsminister Helle Thorning-Schmidt gæster systuen og de 10 tilbageværende designere for at give dem en peptalk, inden de får afsløret ugens store opgave. Præcis som den regnbuefarvede kjole, Helle Thorning-Schmidt bar under VM i Qatar, skal designerne designe en jakke med et tydeligt budskab. De har to dage til at designe frakken og seks timer til at sy på systuen. De bliver presset til det yderste i kampen om at gå videre i Danmarks næste tøjdesigner, og det gør ekstra ondt, da Anja og Søren må stemme to designere ud af konkurrencen.

14:30  

The Proposal
The Proposal Amerikansk romantisk komedie fra 2009. Canadieren Margaret står over for at blive udvist til sit hjemland fra USA, hvor hun bor og arbejder. For at få lov til at blive i USA erklærer hun, at hun er forlovet med sin hårdt prøvede assistent, Andrew. Margaret har været på nakken af Andrew i årevis. Alligevel går han med på legen - men ikke uden betingelser. Medvirkende: Sandra Bullock, Ryan Reynolds, Mary Steenburgen m.fl. Instruktion: Anne Fletcher.

DR2

12:00  

Historien om Menneskehjernen (10:10)
Historien om Menneskehjernen (10:10) Peter Lund Madsen fortæller historien om vores mærkelige menneskehjerne. Denne episode stiller spørgsmålet: Hvordan udvikler hjernen sig i fremtiden? Hvilke katastrofer har vi allerede overlevet? Hvordan har sproget og civilisationerne udviklet sig? Hvad kan vi lære om fremtiden ved at se på fortiden? Hvilke opdagelser har betydet mest for, hvor rustede vi er til at se fremtiden i møde? Vil menneskehjernen blive overhalet af kunstig intelligens? Har mennesket overhovedet en fremtid? Hvilke råd vil et stenaldermenneske give et nutidsmenneske om fremtiden?

12:30  

Det ender med en kvinde - Kroppen
Det ender med en kvinde - Kroppen Efter 100 års frigørelse er kvinden blevet så stærk, at flere eksperter mener, at manden på længere sigt risikerer at blive udryddet. En gang skulle kvindekroppen være blød og svag. Men for den nye kvinde er fysisk styrke det nye sorte. Vært Nanna Frank Rasmussen besøger Charlotte Bircow Næss-Schmidt, der i slut 80'erne fik danske kvinder til at tilstræbe en stærkere krop og tager derefter til USA for at besøge moderne kvinder, der overgår de fleste mænd i fysisk styrke.

13:00  

1000 års kunsthistorie
1000 års kunsthistorie TV værten og kunsthistoriker Peter Kær tager seerne med på en rejse i den danske kunstskat. I denne første udsendelse i serien rejser Peter Kær sammen med kunsthistoriker Poul Grinder-Hansen tilbage til middelalderen. Her skal vi høre historien om den store Jellinge sten. Et magisk gyldent alter og så kommer vi tæt på kalkmalerierne i Undløse kirke.

13:30  

Dansk drama - fra Matador til Arvingerne
Dansk drama - fra Matador til Arvingerne Uge efter uge trækker de danske tv-serier rekordhøje seertal, når de i bedste sendetid ruller over skærmen og fortæller os historier om, hvordan vi er - og ikke mindst hvordan vi bør være - som mennesker. I fiktionens verden bliver mennesker til karakterer og i "Danmark i bedste sendetid" går vi tæt på de seks mest populære karaktertyper i de danske tv-serier, og hvad det er for nogle værdier, de står for. I aftenens program handler det om en yderst populær karaktertype, nemlig efterforskeren. Forbrydelsen I-III har for alvor bragt den danske efterforsker på alles læber, men hvem opklarede egentligt forbrydelser før Sarah Lund? Og hvilke kvaliteter sætter vi pris på at en tv-efterforsker har? Sendt første gang 16.04.2014

14:00  

Til gudstjeneste: Hvem griber os? - Thomas Banke
Til gudstjeneste: Hvem griber os? - Thomas Banke Hvem griber os, når livet falder fra hinanden? Det spørgsmål har dagens gæst Thomas Banke stillet sig selv flere gange, da hans liv faldt fra hinanden samtidig med, at han var borgmester i Fredericia Kommune. Derfor har Sofie Østergaard inviteret Thomas med i kirke i Svendborg til en gudstjeneste om modet til at lægge bekymringerne væk og stole på, at Gud og livet nok skal gribe os.

TVR

12:00  

Dyrs våben: Kobra
Dyrs våben: Kobra Dyr er udstyret med forskellige våben, som elitesoldater kun kan drømme om: I dag skal vi se på den majestætiske giftfabrik - Konge Kobraen.

12:10  

Vidundervovsen Vaffel (6)
Vidundervovsen Vaffel (6)

12:20  

Vennerne og det grønne lys 2 (3:20)
Vennerne og det grønne lys 2 (3:20) Anders har glædet sig til at game alene med Hugo. Men Hugo slæber Buster med. Mens drengene spiller, lyser ringen op, og der sker mærkelige ting med Anders.

12:30  

Vennerne og det grønne lys 2 (4:20)
Vennerne og det grønne lys 2 (4:20) Ringen giver Anders superkræfter, så han kan flytte ting ved at tænke på dem. Vennerne er oppe at køre, men så kommer lede Lukas og hans venner og vil overtage shelterpladsen.

12:45  

Stop! (4)
Stop! (4) Klara vil være med til at lege vandkrig med sine søskende, men de synes, hun er for lille. Klara bestemmer sig for at være med alligevel og laver sit eget hold.

12:50  

Marie og Marias Vinter (3:6)
Marie og Marias Vinter (3:6) Familien Lillesen bor i Marie og Marias dukkehus og er tvunget til at gemme sig for Amalie, som tror, der foregår mystiske ting. Familien Lillesen fortæller Marie og Maria, hvorfor de leder efter fru Rosenknop. Summeberg og Brummeberg vender tilbage til Rosevej, og pigerne aflægger dem et besøg for spørge dem til råds.

13:00  

Vesta-Linnea
Vesta-Linnea

13:20  

Dino-ranchen
Dino-ranchen

13:30  

Dino-ranchen
Dino-ranchen

13:40  

Dino-ranchen
Dino-ranchen

13:55  

Superhelten Sprinter Galore (1)
Superhelten Sprinter Galore (1)

13:55  

Superhelten Sprinter Galore (21)
Superhelten Sprinter Galore (21) Bum har lavet et lykkehjul, der kan spinnes og udløse præmier. Sprinter og Leo er skeptiske, men hvor farlig kan sådan en leg egentlig være? Desværre viser det sig, at Bum har haft skumle bagtanker med sin gave. Lykkehjulet er en supermagnet, der er blevet opladt af de mange omdrejninger, og nu er en masse metalholdige meteorer på vej mod Bakkeby!

13:55  

Superhelten Sprinter Galore (19)
Superhelten Sprinter Galore (19) Sprinter synes, det er synd for Leo, at hun er så lille. Der er jo ikke noget super i at være lille - tværtimod. Han vil derfor hjælpe hende og har opfundet en maskine, der kan lave om på tings størrelse! Leo har det dog helt fint med at være lille... Sprinter kunne faktisk lære noget af, at se tingene fra et andet perspektiv.

14:00  

Superhelten Sprinter Galore (2)
Superhelten Sprinter Galore (2)

14:00  

Superhelten Sprinter Galore (22)
Superhelten Sprinter Galore (22) På Jorden sætter man flag på det sted, der er ens. Sprinter har derfor hejst et Bhilka-flag på rådhuset i Bakkeby. Til Sprinters store overraskelse har DiktaThor overhørt det hele og er begyndt at sætte DiktaThor-flag på de steder, ingen har taget. Kun Leos gode ide kan få Sprinter til at indse løsningen, da byen jo pludselig er delt op i to.

14:02  

Superhelten Sprinter Galore (20)
Superhelten Sprinter Galore (20) Da Leo forsvinder, må Basker hjælpe Sprinter med at finde hende. Alle spor peger på Cleopatra, men hun vil ikke indrømme noget. Men snart er Basker også forsvundet! Flere forsvinder, og Sprinter indser, at Cleopatra bruger udelukkelsesmetoden for at få fat i ham. Der er kun én ting at gøre - han må lade sig fange, så han kan frigøre alle de andre.

14:05  

Oda Omvendt (4)
Oda Omvendt (4) Alva er vild med at bygge - med brædder og værktøj og alt muligt godt. Men det irriterer Balder grænseløst med al den hittepåsomhed, så han overbeviser Alvas forældre om, at nu MÅ det være slut med at bygge! Heldigvis er det godt, at Oda Omvendt ser anderledes på tingene og at Alva med Odas hjælp snart får zappet sine forældre. Men mens Oda er væk hjemmefra, stjæler Balder en masse små fantasibolde og en fantasioplader!

14:20  

Onkel Rejes fede sommerferie (6)
Onkel Rejes fede sommerferie (6) Da Onkel Reje får en cykel i gave, kommer det frem, at han aldrig har lært at cykle. Men det kan Onkel Bum heldigvis hjælpe ham med og sammen tager de ud til den høje, stejle skihopbakke uden for byen. Inde hos naboerne Didrik og Skidrik, når planerne om at tilintetgøre Onkel Reje nye højder med hjælp fra Nordkorea. Men tingene udvikler sig ikke helt, som hverken Onkel Reje, Didrik eller Skidrik har forestillet sig.

14:30  

Motor Mille og uniformerne - Skorstensfejer (5)
Motor Mille og uniformerne - Skorstensfejer (5) Motor Mille får lov at kravle højt op, når hun besøger en skorstensfejer for at forstå, hvordan de hjælper os med at rense skorstenene. Motor Mille får lov til selv at rense to store skorstene, og får øjnene op for, hvor seje skorstensfejere er, og hvorfor de egentlig har høj hat på.

14:45  

Kika og Bob (12)
Kika og Bob (12) Pigen Kika og brandmanden Bob drager på fantastiske eventyr.

DR1

16:15  

Peitersen og de store oceaner (4:4)
Peitersen og de store oceaner (4:4) I fjerde og sidste program af Peitersen og de store oceaner besøger Erik, Jens og Dorthe en andefarm, da Jens gerne vil have husdyr med på båden. Senere døber Neptun (i skikkelse af Erik) Dorthe og Jens, da de krydser Ækvator for første gang.

16:15  

Peitersen og de store oceaner (3:4)
Peitersen og de store oceaner (3:4) I dette program forarges Erik Peitersen over mængden af plastaffald på øerne ved Labuan, og de tre venner oplever bureaukratiet, når det er værst, da de skal til Brunei. Jens og Dorthe ser tilbage på deres besøg på Bikiniøerne, hvor USA i flere år testede sine atomvåben.

16:45  

Loppen & Lærlingen (1:8)
Loppen & Lærlingen (1:8) Lærlingene Freja og Jonas får deres sag for, når de konkurrerer om de bedste køb på marked i Horsens. De får god hjælp af de rutinerede genbrugseksperter, men hvem renoverer flottest og får solgt varerne med mest fortjeneste?

17:15  

Folk og fæ (2:6)
Folk og fæ (2:6) Britisk dramaserie fra 2020. (All Creatures Great and Small) Netop som James er begyndt at føle sig hjemme i sine nye omgivelser, dukker Siegfrieds lillebror Tristan op med sit helt eget kaos i kølvandet. Senere møder James atter den skønne Helen. Han samler mod til sig til at invitere hende ud, men får ikke det svar, han håber på.

DR2

15:00  

Husker du... 2007
Husker du... 2007 Dansk dokumentarserie fra 2015 I 2007 står København i flammer. Voldsomme gadekampe mellem politi og aktivister af Ungdomshuset bryder ud, da menigheden Faderhuset køber Jagtvej 69 og senere planlægger at rive det berygtede og berømte hus ned. 2007 er også året, hvor danskerne rammes af forbud mod hængerøvsbukser og rygning i togene. Samtidig forsøger Bjarne Riis at lægge fortidens synder bag sig, en tilskuer løber ind på banen i en fodboldkamp mellem Danmark og Sverige, youtube og facebook bliver for alvor en del af vores hverdag, og på Christiansborg raser en hidsig debat om tørklæder, håndtryk og danske værdier. Sendt første gang 03.11.2015

15:45  

Alt forladt - Mønsted Kalkgruber
Alt forladt - Mønsted Kalkgruber Langt inde i den lukkede del af Mønsted Kalkgruber findes der graffiti, som er over 100 år gammel. Det skal de to Urban Explorers Jan Elhøj og Morten Kirckhoff have et billede af. Et andet sted i Danmark finder de en gammel seismograf, gemt og glemt, men som faktisk har været med til at bestemme, at jorden har en fast kerne. Tilrettelæggelse: Morten Steenstrup Sendt første gang 11.02.13

16:00  

Fanny og Alexander
Fanny og Alexander Svensk Oscarbelønnet drama fra 1982. (Fanny och Alexander) Den livsglade familien Ekdahl fejrer en forrygende jul med forældre, bedsteforældre, muntre onkler og tanter og ikke mindst familiens mindste, Fanny og Alexander. Men snart oplever familien en stor sorg, som samtidig får afgørende indflydelse på Fanny og Alexanders fremtid. Medvirkende: Pernilla Allwin, Bertil Guve, Börje Ahlstedt m.fl. Instruktion: Ingmar Bergman.

TVR

15:00  

Remy og Boo
Remy og Boo

15:10  

Chuggington
Chuggington Følg de tre lokomotiver Brewster. Koko og Wilson, der netop er kommet i praktik som arbejdstog i byen Chuggington.

15:25  

Ricky Zoom
Ricky Zoom

15:35  

Gurli Gris
Gurli Gris Tegnefilm med dansk tale

15:40  

Simon Superkanin
Simon Superkanin

15:45  

Simon Superkanin
Simon Superkanin

15:50  

Peter Pedal - Glædelig Gulloween
Peter Pedal - Glædelig Gulloween

16:05  

Gigantosaurus II
Gigantosaurus II

16:15  

Dino-ranchen II
Dino-ranchen II Hvad ville du sige til at bo på en gård, hvor alle dyrene er dinosaurer? Besøg familien Cassidys ranch, hvor hver dag byder på nye eventyr, spænding og godt kammeratskab mellem Cassidy-børnene og deres dino'er. Canadisk animationsserie.

16:30  

Karlas Fantalastiske Klasse - Ibzilla
Karlas Fantalastiske Klasse - Ibzilla Ib bliver kæmpestor og får en masse opmærksomhed, men så bliver han pludselig sulten.

16:40  

Paw Patrol VII
Paw Patrol VII

17:00  

Dragen og de syv prinsesser
Dragen og de syv prinsesser

17:10  

Kanonkongen Freja (5:8)
Kanonkongen Freja (5:8) Far glemmer at komme til en samtale med Frejas lærer Janni. Han er ked af det, fordi han har mødt sin gamle chef, og vil bare sidde og sunde sig på en bænk. Det gør Freja bange, for tænkt hvis far aldrig kommer hjem eller er alkoholiker - de sidder nemlig rigtig tit på bænke. Det siger Asger i hvert fald. Heldigvis ligger Asger også inde med løsningen på problemet. Alt drikkeligt i huset må hældes ud. Og det bliver det. Godt nok bliver det hele lidt mere vildt og lidt mere pjattet end de to venner har aftalt. Og så kommer Valde hjem. 'Kanonkongen Freja' er skrevet af Emil Nygaard Albertsen, Simon Oded Weil og Natasha Arthy. Serien er instrueret af Natasha Arthy og har bla. Anders W. Berthelsen og Anette Støvelbæk på rollelisten.

17:30  

Vennerne og det grønne lys 2 (20:20)
Vennerne og det grønne lys 2 (20:20) Anders giver Buster modgiften, men midt i det hele kommer Kirsten, og Buster får det værre. Kan vennerne redde Buster?

17:40  

Vennerne og det grønne lys 3 (1:20)
Vennerne og det grønne lys 3 (1:20) Vennerne møder en ny pige på vejen. Anders har en mærkelig følelse af, at han har set hende før. Hvem er hun, og hvorfor udspionerer hun vennerne?

17:50  

Vennerne og det grønne lys 3 (2:20)
Vennerne og det grønne lys 3 (2:20) Clora dukker op til vennernes gamer-hygge. De hygger og hænger ud, men pludselig får Anders et mærkeligt syn.

17:55  

John Dillermand (5)
John Dillermand (5) John får et gevær af Oldemor, og bliver bedt om at gå ud og skyde deres aftensmad - allerhelst en fasan. Verdens længste diller og et gevær er dømt til at gå galt, og sjovt nok kommer John da også hjem med en pizza og en gennemskudt diller.

17:55  

John Dillermand (1)
John Dillermand (1) John bruger dilleren som hundesnor, og pludselig er hundeluftning det nemmeste i hele verden. Men da alle naboerne pludselig også vil have John til at lufte deres hunde, bliver det hele for meget. En kat kommer på tværs og John mister alle hundene til stor forargelse for ejerne. John må vise sit værd, og med dilleren indfanger han til sidst alle hundene, og redder dagen.

17:55  

John Dillermand (17)
John Dillermand (17) John glæder sig til at komme ud på ski, men dilleren bliver alt for vild på skibakken, og snart er der snekaos og en uhyggelig stor snebold.

DR1

18:00  

Nigella - kærlighed til mad (1:6)
Nigella - kærlighed til mad (1:6) Britisk madserie fra 2017. (Nigella: At My Table) Simple opskrifter fulde af smag. Denne gang serverer Nigella enkle retter som; tyrkisk-inspirerede æg, svampede brownies, der kan spises direkte fra formen. Og en af hendes hofretter - kylling og ærter i ovn, der er perfekt til et afslappet middagsselskab. Velbekomme!

18:30  

TV AVISEN
TV AVISEN TV AVISEN giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

19:00  

Dyr fanget på kamera (2:2)
Dyr fanget på kamera (2:2) Britisk naturserie fra 2021. (Animals with Cameras) Hvordan ser verden ud fra vilde dyrs synsvinkel? Naturfotografen Gordon Buchanan undersøger denne gang nogle af Australiens mest ikoniske dyr ved hjælp af specialkameraer, der bæres af dyrene selv. Tag med op i luften og i skjul om natten, og oplev dyrenes ekstraordinære liv og adfærd set gennem deres øjne.

20:00  

Huset (3:6)
Huset (3:6) Sammis stikker, Benji, giver informationer, så der nu er stort held med ransagningerne. Konsulenterne er behørigt imponerede over den store succes. Til gengæld er de stærke indsatte pressede og desperate, da deres forretning er ødelagt. Så nu skal der kradses gæld ind hos de svage indsatte - hvilket fører til øget vold og uroligheder i fængslet. Og øget pres på Miriam. Medvirkende: Sofie Gråbøl, David Dencik, Youssef Wayne Hvidtfeldt, Charlotte Fich. En serie af: Kim Fupz Aakeson - i samarbejde med Michael Noer og Frederik Louis Hviid. Manuskript: Kim Fupz Aakeson. Fotograf: Adam Wallensten, DFF. Instruktør: Frederik Louis Hviid. Producent: Rikke Tørholm Kofoed.

DR2

19:00  

Carl Nielsen - Musik er liv (1:6)
Carl Nielsen - Musik er liv (1:6) Carsten Dahl er en filur. Han er også pianist, kunstmaler, forfatter og så føler han et sjæleslægtskab med Carl Nielsen. En grundtone, hvor dur og mol følges ad, og hvor musikken strømmer igennem dem begge fra en uudtømmelig kilde. Mathias Hammer dykker ned i Carl Nielsens 1. symfoni. Museumsinspektør Ida-Marie Vorre fortæller om komponistens liv, og Fabio Luisi dirigerer DR Symfoniorkestret i Carl Nielsens 1. symfoni. Optaget i DR Koncerthuset i april 2023.

20:00  

På rejse med Griff - Australien (2:6) Fra Kalgoorlie til Sydney
På rejse med Griff - Australien (2:6) Fra Kalgoorlie til Sydney Britisk dokumentarserie fra 2020. (Griff's Great Australian Rail Trip) Griff Rhys Jones fortsætter turen på Indian Pacific tværs over tre delstater gennem det barske Nullarbor Plain, via Adelaide og Broken Hill til Sydney. De 3.000 km giver ham rig lejlighed til at udforske, hvad det vil sige at være australsk. Han besøger Australiens største fårefarm, rejser med the Flying Doctors og oplever den historiske Zig Zag-jernbane. Til sidst venter Sydneys storslåede havn og hans gamle ven Ross Noble.

20:50  

Explainer - Sådan kan naturbrande hjælpe jorden
Explainer - Sådan kan naturbrande hjælpe jorden Naturbrandene i år har slået rekorder. Hawaii har oplevet den dødeligste naturbrand i statens historie, og i Canada og Grækenland hærger naturbrande stadig, og bliver kaldt de værste nogensinde. Men hvad er det, som puster til ilden?

TVR

18:00  

F for får V (19)
F for får V (19)

18:05  

Pyjamasheltene IV
Pyjamasheltene IV

18:20  

Petronix
Petronix Jia er ikke så begejstret for at hjælpe en kamæleon, fordi hun synes, den ser mærkelig ud og er lidt klam. Men da kamæleonen flygter, bliver hun nødt til at hjælpe Petronix med at redde den, inden McFælde og hans håndlangere fanger den.

18:30  

Svampebob Firkant VIII (16)
Svampebob Firkant VIII (16) Svampebobs tilhold + Fiasko

18:55  

Zig og Sharko
Zig og Sharko

19:05  

Zig og Sharko
Zig og Sharko

19:15  

Vilde Kræ III
Vilde Kræ III

19:35  

Mesterlige monsterbørn
Mesterlige monsterbørn De mesterlige monsterbørn tror de skal holde en velfortjent fridag i Grummebæks Tivoli, men Arthur har en hemmelig plan. Tivoliet er verdensberømt for sit fantastiske spøgelsestog, og den forlystelse er lidt for god, hvis du spørger Arthur.

19:45  

Den gule yeti
Den gule yeti

20:00  

Godnat - nu går vi i seng
Godnat - nu går vi i seng

DR1

21:00  

21 SØNDAG
21 SØNDAG DR Nyheders aktuelle nyhedsmagasin med dybdegående tv-reportager fra ind- og udland.

21:31  

Søndagsvejr
Søndagsvejr DR's vejrudsigt, der ser frem mod vejret, der venter os den kommende uge.

21:32  

Sportsmagasinet
Sportsmagasinet Sportsmagasinet bringer dig helt tæt på de største danske sportsnavne, viser dig det bedste fra Superligaen og giver perspektiv på de største historier og begivenheder i både dansk og international sport.

22:05  

Malpractice (2:5)
Malpractice (2:5) Britisk dramaserie fra 2023. (Malpractice) Lucinda Edwards er under hårdt pres. Undersøgelsen af, om hun er egnet som læge, fortsætter. Lucinda forsøger at komme nærmere sandheden om, hvorfor hendes patient døde. Samtidig må hun forsøge at ignorere sin stressende situation for at passe sit job på den travle skadestue.

22:55  

Tæt på sandheden med Jonatan Spang
Tæt på sandheden med Jonatan Spang Comedyshow, hvor ugens nyheder og tidsaktuelle tendenser tages under kærlig, men bestemt behandling af Jonatan Spang.

23:25  

Mord i skærgården: Nadia
Mord i skærgården: Nadia Svensk krimiserie fra 2023. (Morden i Sandhamn: Nadia) Nora finder en bevidstløs kvinde på stranden under sin morgenløbetur. Kvinden, Nadia, fortæller, at hun er offer for trafficking, men hun vil nødig gå til politiet. Samtidig viser det franske politi stor interesse for et forladt skib, der er blevet fundet uden for Sandhamn.

DR2

21:00  

Byernes mester: Miraklet i Melbournes stræder
Byernes mester: Miraklet i Melbournes stræder Hvad får os til at sætte tempoet ned og slentre os igennem en by? Hvis gaderne er smalle, hyggelige og har masser af liv. Det var Jan Gehl nødt til at vise Melbourne - og nu rejser Ane Cortzen "down under" for at opleve byens nye, berømte smalle stræder.

21:30  

Guddommelig mad (3:4): Peters fisk og jødisk druk
Guddommelig mad (3:4): Peters fisk og jødisk druk Claus Meyer og præsten Poul Joachim Stender ankommer til Israel, hvor der ikke kun er hellige madoplevelser at hente, men også overraskende traditioner, der bl.a. indebærer påbud om at vende alting på hovedet og feste igennem! I Jerusalem står de pilgrimsrejsende i kø for at gå i Jesu fodspor og på Geneserat Sø, hvor fodsporene nåede helt ud på vandet, må de to venner ty til håbet i tilværelsen, når de kaster net ud for at fange og smage den bibelske Petersfisk.

22:00  

TV AVISEN
TV AVISEN TV AVISEN giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

22:15  

Jarlen, elskerinden, escortpigen og hendes bror
Jarlen, elskerinden, escortpigen og hendes bror Britisk dokumentar fra 2023. (The Earl, His Lover, The Escort and Her Brother) Han er en af Englands rigeste mænd, en aristokrat og filantrop, der også elsker luksus, kvinder og stoffer. I 2004 forsvinder den 10. jarl af Shaftesbury Anthony Ashley-Cooper på mystisk vis i Sydfrankrig. Han er et kendt ansigt i Cannes, hvor der er nem adgang til escortpiger. Men hvor går det galt? Hvem - eller hvad - fører til den 66-åriges forsvinden?

22:15  

Bombernes bagmænd
Bombernes bagmænd Britisk dokumentar fra 2023. (Power Through Terror) Påskedag 2019 dræbte seks selvmordsbomber 269 mennesker i Sri Lanka. Tre luksushoteller og tre kirker blev ramt. Mindst 45 børn og 43 udlændige blev dræbt. Den ekstremistiske muslimske gruppe NTJ fik skylden for angrebet. Men tre whistleblowere siger, at højtstående ansatte i regeringen og efterretningsvæsnet var involveret i angrebet. Formålet var, at Rajapaksa-brødrene skulle genvinde regeringsmagten trods anklager om korruption og mord.

23:05  

Honningland
Honningland Oscarnomineret nordmakedonsk dokumentar fra 2019. (Honeyland) Hatidze synger for de vilde bier. Hun er én af de sidste biavlere i sin slægt. Højt oppe på en skrænt i en bjergrig del af Nordmakedonien henter hun deres honning, så hun kan sælge den i små portioner i byen fire timers gang væk. Hun bor med sin mor i en lille landsby uden el eller rindende vand. Da en nomadefamilie flytter ind ved siden af, bliver deres levebrød truet. Hatidze har et åbent sind, men konflikten mellem natur og mennesker lurer.

TVR
DR1

00:55  

Mord med dr. Blake (16)
Mord med dr. Blake (16) Australsk krimiserie fra 2014. (The Doctor Blake Mysteries) En begravelse tager en makaber drejning. Der bliver nemlig fundet ikke blot ét, men hele to lig i kisten, netop som den skal i jorden. Det ekstra lig viser sig at være en lokal klunser. Blake har gode minder om klunseren fra sin barndom, og den erfarne læge sætter alt ind på at opklare, hvad der er sket.

00:55  

Mord med dr. Blake (17)
Mord med dr. Blake (17) Australsk krimiserie fra 2014. (The Doctor Blake Mysteries) Rektoren for Blakes og Lawsons gamle skole findes dræbt. Jagten på morderen bringer ubehagelige minder frem, ikke mindst for politiinspektør Lawson.

01:50  

Mord med dr. Blake (18)
Mord med dr. Blake (18) Australsk krimiserie fra 2014. (The Doctor Blake Mysteries) En kunststuderende findes myrdet. Dr. Blake tilkaldes for at opklare hvordan - en opgave, der ikke er helt ligetil. Sagen fører Blakes tanker tilbage til hans afdøde mor. Det gør ham klogere på sig selv - og afdækker en hemmelighed om hans mor.

02:45  

Antikkrejlerne XXIV (13:25)
Antikkrejlerne XXIV (13:25) Antikvitetseksperter konkurrerer mod hinanden om at købe antikviteter og sælge dem på auktion.

03:30  

Husdrømme X (3:10)
Husdrømme X (3:10) Svensk livsstilsserie. (Husdrömmar) På toppen af en bjergryg med en vidunderlig udsigt drømmer Niklas om et stilfuldt stenhus, som han har designet helt alene. Problemet er bare, at denne store drøm ikke helt passer ind i hans begrænsede budget. Samtidig begynder et andet lige så udfordrende livsprojekt, og Niklas går i gang med at realisere både sig selv og sit drømmehus.

DR2

00:35  

Uforglemt: Liget i skorstenen (2:3)
Uforglemt: Liget i skorstenen (2:3) Britisk krimiserie fra 2023. (Unforgotten) Ofrets omtumlede fortid kommer frem i lyset og fører Sunnys efterforskningshold i nye retninger. Sunny tager til Paris for at afhøre en af sagens hovedpersoner. Samtidig forhører Jess ekspolitikeren lord Hume, der tydeligvis har noget at skjule.

02:05  

Windsor-dynastiet: Sandheden om det britiske kongehus (5:6)
Windsor-dynastiet: Sandheden om det britiske kongehus (5:6) Amerikansk dokumentarserie fra 2020. (Dynasties: The Windsors) Verden har fået et nyt ikon: Diana, prinsesse af Wales. Men bag eventyrsløret lever hun på en løgn. Ægteskabet mellem hende og prins Charles er en sæbeopera. Og pressen jagter hende nådesløst. Dronning Elizabeths omhyggeligt konstruerede billede af den perfekte kongefamilie er ved at smuldre.

02:50  

Natten hvor Notre-Dame brændte
Natten hvor Notre-Dame brændte Fransk dokumentar fra 2020. (Notre-Dame: Our Lady of Paris) Notre-Dame de Paris er et af de mest besøgte turistmål i verden. Men den 15. april 2019 udbrød der brand i den gamle kirke. Og mens verden så magtesløs til, truede flammerne med at udslette næsten 900 års historie. Her fortæller brandmænd, præster og dem, der var inde i katedralen den skæbnesvangre nat om den modige og ekstraordinære indsats for at redde Europas mest dyrebare monument.

TVR

01:50  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

 
 
 

Persondatapolitik * Cookies * Kontakt
Copyright © 2023, HERNING.net. Alle rettigheder forbeholdes.
0912055716