Herning
Torsdag Fredag Lørdag Søndag Mandag Tirsdag Onsdag

TV: lørdag d. 19. august 2023

Torsdag Fredag Lørdag Søndag Mandag Tirsdag Onsdag

TV: lørdag d. 19. august 2023

DR1

05:30  

Udsendelsesophør
Udsendelsesophør

06:40  

På vildspor med Monsen, Monsen og Mattis (1:7)
På vildspor med Monsen, Monsen og Mattis (1:7) Lars Monsen, hans lillebror Jan og vennen Mattis drager denne gang ud på vildmarkseventyr i Alaska. Turen starter i Anaktuvuk Pass, og målet er at padle ned ad John River til den møder Koyukuk River. Men først slår de lejr under Ingstad Mountain, hvor det kan betale sig at holde godt øje, for bjørnene er ret gnavne her. Nordvision fra Norge.

07:20  

På vildspor med Monsen, Monsen og Mattis (2:7)
På vildspor med Monsen, Monsen og Mattis (2:7) De tre eventyrer er halvvejs på deres ekspedition i Alaska. I alle retninger er de omgivet af uberørt vildmark, nysgerrige bjørne og hylende ulve. Men én ting kommer bag på dem. De har svært ved at fange fisk. Nordvision fra Norge.

08:00  

TV AVISEN
TV AVISEN TV AVISEN giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

08:10  

Jorden rundt i 80 dage (1:8)
Jorden rundt i 80 dage (1:8) International eventyrserie fra 2021. (Around the World in 80 Days) London, 1872. "Kujon" står der på et anonymt postkort adresseret til Phileas Fogg. Måske er det sandt? Han har trods alt tilbragt hver dag de sidste 20 år i en blød lænestol i den samme klub. Vennen Bellamy udfordrer ham. De indgår et vanvittigt væddemål. Kan Phileas rejse jorden rundt på 80 dage? Han får følgeskab af journalisten Abigail Fix og den snarrådige Passepartout. Første stop er Paris - som er midt i et blodigt oprør.

DR2

06:15  

Deadline
Deadline Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

06:45  

Deadline
Deadline Hvad er legitim relionskritik og hvad er islamofobi? Skal man beskytte menneskers rettigheder eller deres religion? De spørgsmål er endnu engang aktuelt i international politik. Og historien er virkeligheden gammel og har været udkæmpet i FN-regi siden begyndelsen. Det har den færøske lektor Heine Uy Skårene skrevet en bog om. Se ham i Deadline.

07:10  

Deadline
Deadline To år efter at vesten forlod Afghanistan sidder Taliban nu stærkere på magten end på noget tidspunkt i den seneste generation. Men er det dét afghanerne ønsker? Nagieb Khaja er gæst hos Issa Mahmoud Jeppesen

07:35  

Deadline
Deadline Fornyet terrortrussel i Danmark efter at Al Qaeda har erklæret krig mod Danmark i kølvandet på koranafbrændingerne. Nu skal en verdslig lovgivning bremse militante fundamentalister - men kan den det? Det spørgsmål stiller Deadlines Astrid Berg Jan E. Jørgensen.

08:00  

Radioavisen
Radioavisen Bliv opdateret på de seneste nyheder fra ind- og udland.

08:05  

Morgenandagten
Morgenandagten Transmitteres direkte fra Vor Frue Kirke, Københavns Domkirke.

08:30  

P3 Essensen - Bliver vi for få mennesker på jorden?
P3 Essensen - Bliver vi for få mennesker på jorden? Vi bliver flere og flere mennesker på jorden. Men på et tidspunkt begynder det at gå den anden vej, mener flere forskere. Og selvom det fører mange gode ting med sig - så kan det også få store konsekvenser for samfundet.

08:40  

P3 Essensen - Hvorfor skal vi alle være vågne på samme tid?
P3 Essensen - Hvorfor skal vi alle være vågne på samme tid? Hvis du er en af dem, der har svært ved at komme op om morgenen, er du sandsynligvis B-menneske. Men hvis vi enten er A- eller B-mennesker - og dermed forskellige i forhold til vores søvnmønstre og behov - hvordan kan det så være, at vi skal være vågne på samme tid?

08:45  

VM Atletik 2023: Kapgang, 20 km (m), direkte
VM Atletik 2023: Kapgang, 20 km (m), direkte Ni dages atletikfest begynder her til morgen, når der tages hul på verdensmesterskaberne i atletik, der finder sted i Ungarns hovedstad, Budapest. Danmark stiller med 11 deltagere, det største VM-hold i 28 år. Allerede her til morgen skal de første medaljer uddeles, når mændene skal ud på den korte rute i kapgang, 20 kilometer. Inde på stadion tager kvinderne hul på to dage med syvkampen, mens mændene blandt andet tager hul på de indledende runder af 100-meterløbene. Kommentator: Tobias Boldt

TVR

05:00  

Pip og Poppy
Pip og Poppy

05:10  

Pip og Poppy
Pip og Poppy

05:16  

Hunden Ib - kan godt lide pølser
Hunden Ib - kan godt lide pølser

05:20  

Sultne bjørne
Sultne bjørne

05:30  

Rosa fra Rouladegade II (6)
Rosa fra Rouladegade II (6) Laurits kan godt lide at hjælpe sin morfar med at plante grøntsager og slå græs. Nu vil han gerne give sin morfar en overraskelse. Derfor tager han med Rosa på hemmelig kagemission i morfars kolonihave, så de kan udspionere og finde ud af hvordan de skal bage den helt rigtige overraskelseskage til morfar.

05:45  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

05:55  

Ernest & Celestine II
Ernest & Celestine II

06:10  

Sarah og And (20)
Sarah og And (20)

06:15  

Chuggington
Chuggington Følg de tre lokomotiver Brewster. Koko og Wilson, der netop er kommet i praktik som arbejdstog i byen Chuggington.

06:25  

Bamselægen - Benet (1)
Bamselægen - Benet (1) I dag kører Sandra ud i sin bamselance, for at hente Solvej. Hendes Kængurubamse har slået sit ben, og kan næsten hverken hoppe eller gå. Sandra hjælper Kænguru og finder snart ud af, hvad der er galt.

06:45  

Motor Mille på maskintur (10)
Motor Mille på maskintur (10) Motor Mille kan næsten køre alle maskiner. Men hun kommer til kort, da gadens børn spørger om han kan køre en grødehøster. Så hun tager afsted med det samme for at få det lært, og selvom en grødehøster ikke kører særlig hurtigt, skal det vise sig ikke at være helt let.

07:00  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:05  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:05  

Simon III
Simon III

07:10  

Bluey
Bluey

07:12  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:12  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:20  

Paw Patrol - Jet to the rescue
Paw Patrol - Jet to the rescue Vovserne skal ud på den største redning nogensinde for at redde en skat, der er blevet stjålet fra slottet. Det kræver, at Skye må overvinde sin største skræk.

08:05  

Walter og Trofast - På et hængende hår
Walter og Trofast - På et hængende hår Modellervoksfilm om det skøre par. Wallace forelsker sig i den gådefulde Ingeborg. Men er hun hans kærlighed værd?

08:37  

Pyjamasheltene III
Pyjamasheltene III

08:45  

Pyjamasheltene III
Pyjamasheltene III

08:49  

Sultne bjørne
Sultne bjørne

08:55  

Gigantosaurus
Gigantosaurus

 
DR1

09:00  

Jorden rundt i 80 dage (2:8)
Jorden rundt i 80 dage (2:8) International eventyrserie fra 2021. (Around the World in 80 Days) Italien, dag tre. Phileas, Abigail og Passepartout får et lift med toget til Brindisi. Ombord er den arrogante italienske industrimagnat Moretti og hans sørgende søn Alberto. Moretti føler sig truet af Albertos umiddelbare tillid til Phileas. Abigail begynder at tvivle på Phileas, der tæt på at miste modet. Da katastrofen indtræffer, må Phileas samle al sin styrke. Vil det lykkes ham at få dem alle ud af kniben?

09:50  

Lewis: Magnum opus
Lewis: Magnum opus Engelsk krimi fra 2015. (Lewis: Magnum Opus) En universitetsdekan findes myrdet. På gerningsstedet finder makkerparret Lewis og Hathaway et alkymistisk billede, der symboliserer første fase af en proces i fire dele. Der er med andre ord optræk til yderligere tre mord. Hvem har morderen udset som sine næste ofre?

11:20  

Spis med Nigella (2:6)
Spis med Nigella (2:6) Britisk madserie fra 2015. (Simply Nigella) Kan man leve godt uden at spise godt? Det spørgsmål stiller Nigella, mens hun denne gang præsenterer de yndlingsretter, som hun elsker at dele med familie og venner. Smag med, når hun serverer sunde og nærende morgenmadsbarer, sprøde kyllingekoteletter og hendes overdådige chokoladekage.

11:50  

Explainer - Er nikotin farligt?
Explainer - Er nikotin farligt? Salget af "Puff- barer" og nikotinposer er eksploderet, og det er især de unge, som køber produkterne. Det bekymrer politikere og eksperter, for selvom der ikke længere er tobak i de nye produkter, så indeholder de stadig nikotin. Men er nikotin egentlig farligt?

DR2

10:25  

VM Atletik 2023
VM Atletik 2023 Ni dages atletikfest begynder her til morgen, når der tages hul på verdensmesterskaberne i atletik, der finder sted i Ungarns hovedstad, Budapest. Danmark stiller med 11 deltagere, det største VM-hold i 28 år. Allerede her til morgen skal de første medaljer uddeles, når mændene skal ud på den korte rute i kapgang, 20 kilometer. Inde på stadion tager kvinderne hul på to dage med syvkampen, mens mændene blandt andet tager hul på de indledende runder af 100-meterløbene. Kommentatorer: Henrik Liniger og Christian Munk Petersen

TVR

09:05  

Landet for længe siden
Landet for længe siden Amerikansk tegnefilm med dansk tale. Følg med Lillefod og de andre dinosaurusser på eventyr for millioner af år siden - længe før menneskene, da kæmpeøglerne og deres børn befolkede vores jord!

09:30  

FredagsTamTam
FredagsTamTam TamTam er klar med nye og klassiske tegnefilm med kyllingen Karla og Tom & Jerry - og sommergæsterne Bedst & Bedster, tvillingerne der kan omforme sig til alt, og de gode gamle Smølferne på helt nye eventyr.

10:30  

Kasper og Sofie II (19)
Kasper og Sofie II (19) Det er en stille dag i Haralds butik, så han lader Kasper tage sig af en kunde. Kasper tror, at det er det eneste Harald laver hele dagen, så Harald forklarer Kasper, hvor meget arbejde der ligger i at drive en butik. Senere kommer Sofie på besøg, og Kasper foreslår, at de skal lege butik. Harald, Hilde og Siri er overraskede, da de kommer hjem og finder prissedler på alle deres personlige ting, der sælges i Kasper og Sofies gadebutik.

10:45  

Kasper og Sofie II (20)
Kasper og Sofie II (20) Der begynder en ny pige i børnehaven, og Kasper og Sofie finder ud af, at hun er lidt anderledes end de fleste andre. Randi fortæller dem, at hun har Downs syndrom. Kasper og Sofie finder ud af, at de har mere tilfælles med pigen, end hvad der gør dem forskellige. De har det rigtig sjovt sammen, og hun bliver en af deres bedste venner.

10:55  

Gry og Regnbueriget
Gry og Regnbueriget

11:20  

Pax' jordiske eventyr II (8:10)
Pax' jordiske eventyr II (8:10) Den gale overjordiske Pax leder efter den mageløse chokoladefontæne på den mærkelige planet Jorden. Golfbanens største snob, Den sure dame, får dagen forstyrret af en grønhåret alien uden nogen som helst golfviden. Pax bruger sine overjordiske kræfter på en forkert måde og formår at slå bolden i hovedet på flere jordboere samtidig.

11:35  

Flaskepost fra Stillehavet II (3)
Flaskepost fra Stillehavet II (3) Båden kommer! Vi flytter ombord og møder dem, der bor på båden. På markedet skal de sidste ting lige ordnes, og så sejler vi afsted

11:45  

Sebastian på dybt vand (3)
Sebastian på dybt vand (3) Sebastian har fået sit livs chance, når han sammen med et team af dyrepassere fra Danmarks Akvarium skal flytte farlige og eksotiske dyr til Danmarks Nye Akvarium, Den Blå Planet. I dag flytter de vestafrikanske dværgkrokodiller ind på Den Blå Planet. De stærke dyr kræver styrke og forsigtighed fra dyrepasserne og en helt særlig timing i udsættelsen for at krokodillerne ikke slår hinanden ihjel.

DR1

12:00  

TV AVISEN
TV AVISEN TV AVISEN giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

12:15  

Ren teknologi: En kæmpestor støvsuger
Ren teknologi: En kæmpestor støvsuger Nogle ting vil naturligt udlede CO2. Eksempelvis når vi opvarmer kridt til at producere cement eller når køerne bøvser på marken. Men hvis vi slet ikke skal udlede den forbudte gas, så må vi gøre noget andet. Hvordan indsamler vi CO2 og hvad gør vi med den?

12:30  

Kender Du Typen? - Med cirkusvogn og champagnesabel
Kender Du Typen? - Med cirkusvogn og champagnesabel Hvem er det, der har købt en cirkusvogn til et helt særligt formål? Og som holder store fester med stroboskoplys, diskokugle og røgmaskine? Det skal livsstilseksperterne Anne Glad Wagner og Jacob Holst Mouritzen regne ud, når Kender Du Typen? besøger en Gentofte-villa med Dyrehaven lige i baghaven. Vært: Tobias Hansen

13:00  

PostNord Danmark Rundt: 5. etape, enkeltstart Helsingør, direkte
PostNord Danmark Rundt: 5. etape, enkeltstart Helsingør, direkte For fjerde gang nogensinde er Helsingør vært for en enkeltstart i PostNord Danmark Rundt. Efter den første af de 16 km bliver rytterne udfordret med en lille hård stigning, men ellers må ruten betegnes som teknisk let. Målet for den 5. og sidste etape er på Kulturværftet i Helsingør lige foran Kronborg. Så det er også her årets samlede vinder af PostNord Danmark Rundt skal hyldes. Kommentatorer: Tobias Hansen og Brian Nygaard

DR2

14:50  

Tegnsprogsmagasinet Udsyn
Tegnsprogsmagasinet Udsyn Et magasinprogram på tegnsprog, der zoomer ind på døves liv i en hørende verden og fortæller om det, der rører sig i tiden, sætter spørgsmål til debat og skildrer det nære og det sære.

TVR

12:10  

Vidundervovsen Vaffel (37)
Vidundervovsen Vaffel (37)

12:20  

Vennerne og det grønne lys (5:20)
Vennerne og det grønne lys (5:20) Vennerne beslutter sig for at udspionere den mystiske mand i huset. Ida skal skaffe sin storebror Tobias' kamera, men det er ikke så let.

12:30  

Vennerne og det grønne lys (6:20)
Vennerne og det grønne lys (6:20) Vennerne har sat sig for at køre en fjernstyret bil med kamera ind i Anders' hus for at se, hvad den mystiske mand laver. Men noget går galt.

12:40  

Stop!
Stop! Abbe er blevet mesterdetektiv! Problemet er bare, at han ikke har nogen sager at løse. Mor og far skændes om, hvem der har smidt nøglen til bilen væk. Endelig en rigtig sag for Mesterdetektiven Abbe!

12:50  

Marie og Maria - og den mystiske fremmede (6)
Marie og Maria - og den mystiske fremmede (6)

13:00  

Vesta-Linnea
Vesta-Linnea

13:15  

Dino-ranchen
Dino-ranchen

13:25  

Dino-ranchen
Dino-ranchen

13:40  

Dino-ranchen
Dino-ranchen

13:55  

Superhelten Sprinter Galore (2)
Superhelten Sprinter Galore (2) Skurken Cleopatra er snedig og bruger usynlighedsmaling til at fange superhelten Sprinter, men hun glemmer, at han jo stadig har sine superheltekræfter; også selvom de - og nu også Sprinters hoved - er usynlige.

13:55  

Superhelten Sprinter Galore (25)
Superhelten Sprinter Galore (25)

13:59  

Superhelten Sprinter Galore (26)
Superhelten Sprinter Galore (26)

14:00  

Superhelten Sprinter Galore (3)
Superhelten Sprinter Galore (3) Superhelten Sprinter får problemer, da skurken DiktaThor bruger en hjemmelavet hårfjerner til at tage magten over Bhilkas befolkning. Men han har glemt, at der er én pelsløs skabning på planeten, som altid står klar til at hjælpe Sprinter; nemlig Leo.

14:00  

Superhelten Sprinter Galore (1)
Superhelten Sprinter Galore (1) Superhelten Sprinter går i hele to fælder - den ene sat af skurken Cleopatra og den anden af DiktaThor. Det ser sort ud for Sprinter, men måske kan han udnytte skurkenes diskussioner om hvem, der fangede ham først, til selv at slippe fri?

14:05  

Oda Omvendt (5)
Oda Omvendt (5) Mats har sjippetove med i børnehave - han elsker nemlig sport. Balder får Mats' to mødre til at indføre stilleleg, for det går virkelig ikke med de vilde fysiske projekter! Heldigvis har Mats hørt om Oda Omvendt fra sine venner - og sammen får Oda og Mats hans mødre op af sofaen. Men Balder har fået nok af skøre, fantasifulde forældre - og stjæler derfor de voksnes fantasi!

14:15  

Onkel Rejes sørøvershow II (4)
Onkel Rejes sørøvershow II (4) Dr. John har kidnappet Micahs lillesøster Leona for at koge hende om til en læbestift. Onkel Reje og Brille er klar til at hjælpe og kaster sig ud i en actionfyldt mission, der bl.a. involverer Mariehønen Megaglad, en automatisk proptrækker og en tur til den nedlagte boreplatform i Café Lattegat. Medvirkende: Mads Geertsen, Brian Lykke.

14:30  

Motor Mille på maskintur (9)
Motor Mille på maskintur (9) Motor Mille elsker store maskiner, og gravkøer er ingen undtagelse. Hun har bare aldrig lært at køre den. Så da gadens børn spørger om hun kan køre en gravko, ser hun sit snit til at få det lært. Det kræver både præcision og øvelse på en mini gravko, før man kan køre en af de helt store.

14:45  

Kika og Bob (9)
Kika og Bob (9) Pigen Kika og brandmanden Bob drager på fantastiske eventyr.

DR1

16:30  

Spise med Price: Pasta selv
Spise med Price: Pasta selv Brødrene Price har engang lavet en pizza med bananer. Det gør de aldrig igen!! Til gengæld laver de i dette pasta-program de mest fantastiske ægte italienske pastaretter som den elegante pasta alla norma, den legendariske tortellini og den uforskammet fristende lasagnetype fra Marche-regionen: vincisgrassi.

17:00  

Curlingklubbens genoprejsning (1:5) - Blev du overhalet af et barn med flamingoh
Curlingklubbens genoprejsning (1:5) - Blev du overhalet af et barn med flamingoh Curlingklubben vender næsen mod fem oplevelser, der har været tæt på traumefremkaldende for dem i deres liv, for at finde ud af, om de kan komme igen på oplevelserne og få genoprejsning - eller om de blot skal pakkes ned i kassen med (dårlige) minder. I første afsnit skal vi tilbage til folkeskoletiden. Da Maria gik i folkeskole, var der nemlig en dag om året, hun hadede mere end noget andet - nemlig skolernes motionsdag. Det skyldtes ganske enkelt, at hun var pivringe til at løbe og derfor kom sidst over målstregen. Hun forbinder derfor stadig skolernes motionsdag med noget rigtig lort og som en dag fuld af nederlag - men det vil hun gerne lave om på! Maria har derfor brugt de sidste mange måneder på at komme i form - for hun har en mission: at få genoprejsning på den årlige motionsdag og "smadre de små røvhuller" fra Lille Værløse Skole på fem kilometer-ruten.

17:10  

Jorden rundt i 80 dage (3:8)
Jorden rundt i 80 dage (3:8) International eventyrserie fra 2021. (Around the World in 80 Days) Yemen, dag 16. Truslen om pirater og kidnapning forsinker trioens videre rejse til Aden - og dermed deres forbindelse til Bombay. Phileas satser på at krydser ørkenen med en guide, men beslutter sig for at efterlade Abigail. Rasende over at blive ladt i stikken, får hun den vanærede aristokrat Jane Digby og hendes mand, sheik Medjuel, til at hjælpe sig. Men både Phileas, Passepartout og Abigail løber ind i nye udfordringer.

DR2

15:20  

På eventyr i det ukendte - Kom så de hviie!
På eventyr i det ukendte - Kom så de hviie! De fire rejsefæller er nået til turens sidste stop: Georgiens hovedstad, Tbilisi. Her får pigerne lange lektioner om russere i Georgien og Rasmus er tæt på at lave racistisk streetart, hvorefter drengene bliver skrubbet ned i et georgisk svovlbad. Turen slutter som den starter: med vin fra plastikflaske og søde souvenirs fra Mette og Mathilde.

16:05  

Vilde hoteller: Tyskland
Vilde hoteller: Tyskland Dansk reportageserie fra 2016 Trendeksperten Mads Arlien-Søborg undersøger, hvad den vilde og unikke hoteloplevelse giver os i stedet for den gammeldags hotelluksus. I dag handler hotelluksus nemlig om oplevelser, vilde og unikke oplevelser, som ikke er guldvandhaner og silkelagener, men mening og indhold. Denne gang går turen til Tyskland for at besøge et hotel, hvor temaet er biler. Det tema bliver taget meget bogstaveligt, blandt andet er hotelsengene fremstillet af gamle biler. Sendt første gang 14.04.2016

16:35  

Syv mænd sejrer
Syv mænd sejrer Amerikansk westernklassiker fra 1960. (The Magnificent Seven) En lille fattig mexicansk landsby plages af Calveras røvere, der gentagne gange æder, stjæler og ødelægger alt af værdi. Ingen af bønderne tør sætte sig op mod Calvera. I stedet må den retskafne revolvermand Chris samle nogle erfarne lejesvende til at tage kampen op mod røverne. Syv mænd er ikke meget mod Calveras hundrede mænd, men overmagten skræmmer ikke Chris og hans folk. Medvirkende: Yul Brynner, Steve McQueen, Eli Wallach m.fl. Instruktion: John Sturges.

TVR

15:00  

Remy og Boo
Remy og Boo

15:10  

Chuggington
Chuggington Følg de tre lokomotiver Brewster. Koko og Wilson, der netop er kommet i praktik som arbejdstog i byen Chuggington.

15:20  

Chuggington
Chuggington Følg de tre lokomotiver Brewster. Koko og Wilson, der netop er kommet i praktik som arbejdstog i byen Chuggington.

15:30  

Ricky Zoom
Ricky Zoom

15:45  

Gurli Gris
Gurli Gris Tegnefilm med dansk tale

15:50  

Simon Superkanin
Simon Superkanin

15:55  

Simon Superkanin
Simon Superkanin

16:00  

Peter Pedal
Peter Pedal

16:15  

Dino-ranchen II
Dino-ranchen II Hvad ville du sige til at bo på en gård, hvor alle dyrene er dinosaurer? Besøg familien Cassidys ranch, hvor hver dag byder på nye eventyr, spænding og godt kammeratskab mellem Cassidy-børnene og deres dino'er. Canadisk animationsserie.

16:30  

Karlas Fantalastiske Klasse - Det perfekte kup
Karlas Fantalastiske Klasse - Det perfekte kup Karla, Othello og Alex skyder med Mega Blasters i bussen, indtil buschaufføren tager dem. Karla lægger den perfekte plan, så de kan stjæle dem tilbage.

16:40  

Paw Patrol VII
Paw Patrol VII Vovserne redder en raket-rulleskøjteløber + Vovserne redder Ryders overraskelse

17:01  

Dansemix: Flowers
Dansemix: Flowers I denne udgave af dansemix skal Superheltinden finde på tre trin til sangen 'Flowers' med Miley Cyrus.

17:05  

Brandbamsen Bjørnis
Brandbamsen Bjørnis

17:15  

Onkel Rejes sørøvershow II (5)
Onkel Rejes sørøvershow II (5) Dr. John har kidnappet Sols veninde Nora for at koge hende om til en pille, der giver evig ungdom. Onkel Reje og Brille er klar til at hjælpe og kaster sig ud i en actionfyldt mission, der bl.a. involverer muterede kæmpefisk, en russisk atomlosseplads, Oraklet i dybet og en tur til den hemmelige vulkan. Medvirkende: Mads Geertsen, Brian Lykke.

17:30  

Kabam!
Kabam!

17:35  

Osman og Jeppe I (2)
Osman og Jeppe I (2)

17:54  

John Dillermand (19)
John Dillermand (19) John vil være cirkusartist, men dilleren kaprer forestillingen, og der er ikke noget ved at være en ægte cirkusartist, hvis man bare stjæler alle de andre artisters numre. Så John må finde på sit eget spektakulære cirkusnummer - med dilleren.

17:55  

John Dillermand (3)
John Dillermand (3) John skal passe Oldemors hund Buller, men det går galt, og John må kæmpe mod drabelige hajer for at få Buller hjem igen.

17:55  

John Dillermand (1)
John Dillermand (1) John har drukket al for mange slushice og skal virkelig tisse. Han skal tisse så meget, at han kan slukke en hel ildebrand med tis.

17:55  

John Dillermand (20)
John Dillermand (20) John og Oldemor skal på ferie i deres campingvogn, men på vejen får de smadret en jernbanebom, og campingvognen med Oldemor indeni, laver et forsvindingsnummer. John må redde dagen med sin diller-lasso, og John og Oldemor finder ud af, at det faktisk er meget rarere at være derhjemme.

DR1

18:00  

Søren Vesters Have - Træer og træbord
Søren Vesters Have - Træer og træbord Søren elsker de gamle træer på præstegården i Thise, men de er stort set alle sammen gået i arv fra gårdens gamle beboere, så nu vil han selv spæde lidt til. Han vil plante en smuk skyggelund, og så besøger han Geografisk Have i Kolding, for at finde inspiration til hvilke træer han skal vælge.

18:30  

TV AVISEN
TV AVISEN TV AVISEN giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

19:00  

PostNord Danmark Rundt: 5. etape, enkeltstart, Helsingør, højdepunkter
PostNord Danmark Rundt: 5. etape, enkeltstart, Helsingør, højdepunkter Sammendrag af 5. og sidste etape af PostNord Danmark Rundt, som er en enkeltstart. Helsingør lægger asfalt til den 16,1 km lange kamp mod uret. Rytterne bliver udfordret med en lille hård stigning, men ellers må ruten betegnes som teknisk let. Der er start og mål på Kulturværftet foran Kronborg, hvor den samlede vinder af 2023-udgaven af PostNord Danmark Rundt også skal hyldes. Kommentatorer: Tobias Hansen og Brian Nygaard

19:15  

Historien om Premier League II (3:4) Wayne Rooney og Jermaine Pennant
Historien om Premier League II (3:4) Wayne Rooney og Jermaine Pennant Britisk sportsserie fra 2023. (Fever Pitch! The Rise of the Premier League) Goodison Park, Liverpool, oktober 2002. Evertons 16-årige Wayne Rooney brager ind på scenen i kampen mod Arsenal. To år senere betaler Manchester United en transferpris for ham på over 220 millioner kroner, den hidtil dyreste handel for en spiller under 20 år. Inden da, i 1999, skriver 15-årige Jermaine Pennant en rekordstor kontrakt med Arsenal på ca. 20 millioner kroner. Men pressen holder øje med deres mindste fejltrin.

20:00  

Den frosne planet II (4:6) Det frosne Antarktis
Den frosne planet II (4:6) Det frosne Antarktis Naturserie fra BBC fra 2023. (Frozen Planet II) Antarktis. Verdens mest fjendtlige frosne område. Trods ekstreme forhold overlever flere dyrearter, de trives faktisk. Her er kongepingviner, der skal undgå søleopardernes glubske gab. Albatrosser, der leder efter mager, og den antarktiske blåhval, der nyder Det Sydlige Ishavs næringsstoffer. Men isen skrumper seks gange hurtigere end før, og mere smeltevand truer rempingvinernes unger. Også de øverste rovdyr i fødekæden er truet af klimaforandringer.

DR2

18:40  

Explainer - Balladen om Barbie
Explainer - Balladen om Barbie Hollywood har vakt Barbie til live i en ny spillefilm. Men historien om plastikikonet er ikke helt så lyserødt, som man kunne tro. Her er historien - og balladen - om Barbie.

18:45  

Før Søndagen
Før Søndagen De danske salmer er en uudtømmelige kulturskat. I "Før søndagen" fortolker kendte danskere og DR's ensembler den danske salmeskat i ord og musik - én salme ad gangen. I aften tager forfatter Peter Høeg fat på salmen "Som dug for slagne enge".

18:55  

VM Atletik 2023
VM Atletik 2023 Verdensmesterskaberne i atletik bliver for alvor skudt i gang i aften, når der skal uddeles medaljer i tre discipliner. De mandlige kuglestødere har en travl lørdag, i formiddag var de igennem indledende runde, og nu venter så finalen. Hos kvinderne står den på finale på den længste distance på løbebanen, 10.000 meter, og aftenen slutter med de altid begivenhedsrige stafetløb, i form af finalen på 4x400 meter for mixhold. Kommentatorer: Henrik Liniger og Christian Munk Petersen

TVR

18:00  

F for Får IV (10)
F for Får IV (10)

18:05  

Så er der tegnefilm
Så er der tegnefilm

18:30  

Familien Bigfoot
Familien Bigfoot Adams far er Bigfoot. Han bor også sammen med sin mor, en kæmpe bjørn, et frækt egern og en hel vaskebjørnsfamilie. Da Bigfoot opdager at firmaet Xtrakt vil bore efter olie i naturreservatet, Rocky Valley, i Alaska, beslutter han sig for at tage af sted for at støtte demonstranterne, der vil beskytte den vilde natur. Men da Bigfoot pludselig forsvinder sporløst, drager Adam og hans dyrevenner ud på et vildt eventyr for at finde Bigfoot og afsløre Xtrakt-bossens grønne løgne.

19:54  

Den gule yeti
Den gule yeti

20:10  

Godnat - nu går vi i seng
Godnat - nu går vi i seng

DR1

21:00  

Kriminalkommissær Barnaby XVI (3)
Kriminalkommissær Barnaby XVI (3) Engelsk krimiserie fra 2014. (Midsomer Murders) "Vild høst". Indsmurt i trøffelolie og bundet til et træ ender den rige godsejer Martin Strickland sit liv som vildsvinefoder. Den bizarre mordsag fører makkerparret Barnaby og Nelson til en gourmetrestaurant, der ejes af den ambiøse og ikke ligefrem elskede mesterkok Ruth Cameron. John Barnaby: Neil Dudgeon. Charlie Nelson: Gwilym Lee. Sarah Barnaby: Fiona Dolman. Instruktion: Renny Rye.

22:30  

Lewis: Knuder
Lewis: Knuder Engelsk krimi fra 2015. (Lewis: What Lies Tangled) En førende forsker bliver dræbt af en brevbombe. For Lewis er det ikke en sag som alle andre. Han er på vej til New Zealand i et halvt år sammen med sin kæreste, retsmedicineren Laura Hobson, men den erfarne politimand er ved at få kolde fødder. Han frygter for sin karriere, for vil der være et job til ham, når han vender tilbage?

DR2

22:00  

TV AVISEN
TV AVISEN TV AVISEN giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

22:15  

Top Gear - Tilbage til fremtiden
Top Gear - Tilbage til fremtiden Britisk underholdningsprogram fra 2021. Paddy får æren af at anmelde den meget sjældne, meget dyre Aston Martin Victor, samtidig med at Freddie har besluttet sig for at få papir på, at han er en ordentlig racerkører. Og så går Chris i gang med at undersøge den vilde historie om bilen, der vistnok også er en tidsmaskine, DMC DeLorean.

23:15  

Loading - historien om Danmarks spilpionerer (4:4)
Loading - historien om Danmarks spilpionerer (4:4) Verdens mest downloadede spil nogensinde, Subway Surfers, bliver født af vennerne Bodie og Sylvesters fælles kærlighed til at tegne og høre hip-hop. Få også historien om spillet Forced, der bliver skabt i hemmelighed i et besat klasselokale, og det banebrydende sort/hvid-eventyr Limbo. 2010'erne er indie-spillenes guldalder.

23:45  

Rules Don't Apply
Rules Don't Apply Amerikansk romantisk komediedrama fra 2016. I 1958 ankommer starletten Marla til Hollywood, hvor hun hentes af den unge chauffør Frank. Både Marla og Frank er i stald hos den excentriske milliardær og filmproducer Howard Hughes, og det er ikke uproblematisk. For Hughes tillader ikke, at hans ansatte har nogen form for forhold til hans skuespillerinder - en regel, som Marla og Frank får meget svært ved at overholde. Medvirkende: Lily Collins, Alden Ehrenreich, Warren Beatty m.fl. Instruktion: Warren Beatty.

TVR
DR1

00:00  

Grace: Dødens håndlangere
Grace: Dødens håndlangere Britisk krimi efter roman af Peter James. Grace kaldes ud til en voldsom trafikulykke. Den involverer en sættevogn, en bil, en pick-up og en cyklist. Et uventet fund tyder på, at sagen er mere kompliceret, end den umiddelbart ser ud. Fundet sætter gang i en kæde af begivenheder, der sender Grace ud på en desperat jagt gennem byen for at redde et uskyldigt liv.

01:30  

Happy Valley III (1:6)
Happy Valley III (1:6) Britisk krimiserie fra 2023. Politiassistent Catherine Cawood kaldes ud til et makabert fund i et tømt vandreservoir - nemlig resterne af et mordoffer. Fundet bliver begyndelsen på en kæde af begivenheder, som fører Catherine til hendes gamle ærkefjende - seksualforbryderen og morderen Tommy Lee Royce. Senere kaldes Catherine ud til et hjem, hvor en mand anklager sin kone for at være på stoffer.

02:25  

Happy Valley III (2:6)
Happy Valley III (2:6) Britisk krimiserie fra 2023. Catherine erfarer, hvem der har ledsaget hendes barnebarn under hans besøg hos Tommy Lee Royce i fængslet - og hun er ikke glad. Samtidig kommer apotekeren Faisal under stigende pres.

03:25  

Air Force One
Air Force One Amerikansk actionthriller fra 1997. En terrorgruppe kaprer den amerikanske præsidents fly. Hvis kaprernes krav bliver opfyldt, vil det koste tusindvis af mennesker livet. Hvis kaprernes krav ikke bliver opfyldt, vil de henrette flyets passagerer - deriblandt præsidentens kone og datter. Men præsident Marshall forhandler ikke med terrorister, og i otte kilometers højde tager han kampen op med de brutale flykaprere. Medvirkende: Harrison Ford, Gary Oldman, Glenn Close m.fl. Instruktion: Wolfgang Petersen.

DR2

01:45  

De vilde 90'ere (10:10)
De vilde 90'ere (10:10) Amerikansk dokumentarserie fra 2021. (Dark Side of the 90's) Internetvirksomheder er som en tsunami. De afspejler den amerikanske drøm - og amerikanske investorers grådighed. Men i ruinerne efter tsunamien ligger ødelagte firmaer - og den elskede maskot fra Pets.com.

02:30  

Svindlerpigen (1:4) En mystisk pige dukker op
Svindlerpigen (1:4) En mystisk pige dukker op Australsk dokumentarserie fra 2023. (Con Girl) I 2013 finder det irske politi en 14-årig pige på gade i Dublin. Hun er så oprevet, at hun ikke kan tale. Politiet tror, at hun er offer for en pædofilring. Så opdager de, at hun er den 25-årige Samantha Azzopardi fra Australien - og at hun er dømt for svindel. To år tidligere foregav hun at være en 15-årig russisk gymnast, og fik en ensom teenagers familie til at adoptere sig. Men Samantha prøver ikke at skaffe penge. Hvorfor lyver hun?

03:20  

De sidste dødsdømte nordmænd (1:8)
De sidste dødsdømte nordmænd (1:8) Norsk dokumentarserie fra 2022. (De siste dødsdømte) 25 nordmænd blev henrettet efter 2. verdenskrig. Et mørklagt kapitel i Norges historie. Hvem var de, og fortjente de at dø? Den 17. august 1945 bliver Reidar Haaland bundet og får en papirlap over hjertet. Han skal skydes af staten som den første efter krigen.

TVR

01:55  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

 
 
 

Persondatapolitik * Cookies * Kontakt
Copyright © 2023, HERNING.net. Alle rettigheder forbeholdes.
0817200338